Şimdi Ara

Böbrek Taşını Düşürdüm ( SS'li ) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
405
Cevap
13
Favori
112.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de ilacsiz doktorsuz hep kendi cabamla dusururum,agrinin ne zaman gelecegi belli olmaz,bazen uykusuz geceler gecirirsin ya da mesai saatinde wcye gider agrinin gecmesi icin kivranip durursun,vucut kendisi uretiyor,genetik ,hareketsiz yasam,az su ,bol asitli icecekler en buyuk etkenler,su siralar bol spor yapip,bol su iciyorum,insallah bir daha olusmaz
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • Hele bi de yiyorsa idrarını tut... Off off.

Orijinalden alıntı: Allâme

/>

Bize göre sol gözüne noluyor onun bi çözebilsem..

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • bende iki sefer taş düşürdüm bilirim o kahrolası sancıyı en çok sancıyı yerinden ilk oynadığında yapıyor kanala girince alışıyosun zaten hafif hafif sancılara
    ama çok zor bi süreç sıcak su torbası biraz işe yarıyor
  • Geçmiş olsun kardeş,5-6 ay önce bende düşürdüm.Anasını sattığım şeyi ufacık ama dağ gibi adamı yere seriyor.Ağrımaya başladığında halıların üstünde tepindiğimi bilirim.5-6 Aydır yok birdaha inşallah çıkmaz.

Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Önderi ve İlk Cumhurbaşkanı,Gazi Mareşal,Başkomutan,Başöğretmen,Ulu Başbuğ,Kağan,Mustafa Kemal Han Hazretleri Diyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

/>

Bize göre sol gözüne noluyor onun bi çözebilsem..

nur o nur.
    konuya dönecek olursak geçmiş olsun kardeş,zor gerçekten.
  • öncelikle geçmiş olsun, bendede taş vardı eşkina diye bi balığın beynindeki ufak beyaz taş gibi şeyi geceden limonlu suyun içine bırakıyordum sabah kalktığımda içiyordum tadı çok kötüydü ama gerçekten 1 haftaya kalmaz acılardan kurtuldum gerçekten çok etkili eğer böyle bi probleminiz varsa tavsiye ederim
  • geçmiş olsun.nasıl taş o

iPhone 5S Kullanıcı Kulübü

iPhone 5s 64GB Gold

Front-End Developer
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmonte

quote:

Orijinalden alıntı: -JuDgE-

quote:

Slm Arkadaş;

En sonunda son 2 aydır ağzıma mıçan böbrek taşını düşürdüm. Son bir kaç yıldır hiç bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum.

Böbrek taşı düşüren veya düşüren birini tanıyan arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaktır. İnanın yeni doğmuş gibi hissediyorum.

Böbrek Taşını Düşürdüm ( SS'li )

Benim 1 cm lik hayattan sogutmustu oluyordum da operasyon gecirim lazer sen nasil dayandin buna?

Dayanmak değil aslında her gün 1 veya 2 tane dekloren diye bir iğne var onu yaptırıyordum. İnan makatım süzgeç gibi olmuştu. Düşüşü yok yakıcıydı. Daha önce de 5mm düşürdüm ama onu kırdırmıştım. Bu tamamen orjinal düştü

Krardeş. Öncelikle cok gecmiş olsun aynı dertten bende cektim 2 defa acısını bilirim :D ama sana tavsiyem sakın bidaha deklorn yaptirma kendine boyle bi olayda ayni bende sabah aksam agrısına dayanmiyorum die yaptırıyodum fakat deklorun bobrek lere karsı asırı zararı oldugunu sonradan orendm bobrekleri kurutuyodu ve ben bobrek tasımı dusurdukten sonra bu igne yuzunden 10 gun hastanede yattım tekrar

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
    2005 TOYOTA COROLLA TERRA SPECİAL 1.6 110 HP
  • Geçmiş olsun kardeşim,o videoyu izledimde mübareğib böbrek şantiye gibi olmuş yahu.Bu böbrek taşı genelde fazla kola ve kahveden oluşuyormuş.Kafein ve asit yani.

PSN:Darkhate90
  • quote:

Orijinalden alıntı: imamoglu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -JuDgE-

quote:

Slm Arkadaş;

En sonunda son 2 aydır ağzıma mıçan böbrek taşını düşürdüm. Son bir kaç yıldır hiç bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum.

Böbrek taşı düşüren veya düşüren birini tanıyan arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaktır. İnanın yeni doğmuş gibi hissediyorum.

Benim 1 cm lik hayattan sogutmustu oluyordum da operasyon gecirim lazer sen nasil dayandin buna?

Dayanmak değil aslında her gün 1 veya 2 tane dekloren diye bir iğne var onu yaptırıyordum. İnan makatım süzgeç gibi olmuştu. Düşüşü yok yakıcıydı. Daha önce de 5mm düşürdüm ama onu kırdırmıştım. Bu tamamen orjinal düştü

Krardeş. Öncelikle cok gecmiş olsun aynı dertten bende cektim 2 defa acısını bilirim :D ama sana tavsiyem sakın bidaha deklorn yaptirma kendine boyle bi olayda ayni bende sabah aksam agrısına dayanmiyorum die yaptırıyodum fakat deklorun bobrek lere karsı asırı zararı oldugunu sonradan orendm bobrekleri kurutuyodu ve ben bobrek tasımı dusurdukten sonra bu igne yuzunden 10 gun hastanede yattım tekrar

Bunu bilmiyordum kardeş. Bilgi için tşk ederim. Elimde hala 4 tüp var saklıyorum. Sende biliyorsun ki o acı geldiğinde insan ağrı gitsin diye herşeyi yapar. Bende yaptırıyordum çarem yoktu.
  • Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim arkadaşlar. Şuan temiz olduğumu düşünüyorum ama ilk fırsatta yine idrar tahlili yaptıracağım. Kendisinden şüphe eden arkadaşlarımız varsa idrar tahlili yaptırmaları yeterli. Tahlilde anlaşılıyor olup olmadığı. Eğer varsa zaten kendinizi ürolojide buluyorsunuz. SGK lı iseniz para vermezsiniz tahlil için. Ve diğer işlemler için sadece harç türü gibi küçük rakamlar alınıyor.

Allah kimseye böyle bir hastalık vermesin inş.

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Geçmiş olsun kardeşim,o videoyu izledimde mübareğib böbrek şantiye gibi olmuş yahu.Bu böbrek taşı genelde fazla kola ve kahveden oluşuyormuş.Kafein ve asit yani.

Hayvan oğlu doktor bide yandaki etlere takılıyor o etleride birlikte cıkartıyor la o taş nerdeyse artık o organ birdaha kullanılmaz ki anasını ağlattı delik deşik oldu cıkarırken sürekli takılarak cıkardı hayvan eti yemiş camış

quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey11

Hangi taraftan düşüyor hep merak etmişimdir

Kardeş pipinin ucunda çıkıyor. İdrarını yaparken fevkalade bir yanma hissi oluşuyor. Bir an idrar kesiliyor taş çıkıyor. arkasından idrar devam ediyor.

:) kardes bende kum dokuyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.