Bildirim
Böbrek Taşını Düşürdüm ( SS'li ) (8. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: xmonte
quote:
Orijinalden alıntı: Tangmuch
nasıl düşürdün?
Kardeş bol su içtim. Hergün sabah 2 tane akşam 2 tane olmak üzere taze limonu sıkıp meyve suyu ile içtim. Fırsat buldukça da zıpladım.
Ayrıca bolca dua ettim. Çok zordu düşürmek çok ağrılar çektim anlatması inanın mümkün değil. Sonun da düştü.
Özellikle sabah ilk kalktığınızda 2 bardak aç karnına su için.
KESİNLİKLE BİRA VEYA TÜREVİ İÇMEDİM.
Geçmiş olsun hacı,ağrı filan yapıyor muydu düşmeden önce? Rahatlamışsındır artık..._____________________________
Think Different -
çıkarken çok acıdımı _____________________________ Steam nick: castillarasim -
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Dre.
quote:
quote:
nasıl düşürdün?
Kardeş bol su içtim. Hergün sabah 2 tane akşam 2 tane olmak üzere taze limonu sıkıp meyve suyu ile içtim. Fırsat buldukça da zıpladım.
Ayrıca bolca dua ettim. Çok zordu düşürmek çok ağrılar çektim anlatması inanın mümkün değil. Sonun da düştü.
Geçmiş olsun hacı,ağrı filan yapıyor muydu düşmeden önce? Rahatlamışsındır artık...
İnan çok rahatladım kardeş. İlk önce yanmam bitti. İdrarımın rengi düzeldi. Ağrı krizlerini bayağıdır yaşamıyordum. İlk başlarda çok feciydi ağrılarım. O günlerde İst. anadolu yakasında fena da kar vardı. Hastanelere taksi tutarak gidiyordum. Zor günlerdi. İşyerinden izin almak, dert anlatma başka bir sıkıntıydı. Allah kimseye yaşatmasın_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Dre.
quote:
quote:
nasıl düşürdün?
Geçmiş olsun hacı,ağrı filan yapıyor muydu düşmeden önce? Rahatlamışsındır artık...
İnan çok rahatladım kardeş. İlk önce yanmam bitti. İdrarımın rengi düzeldi. Ağrı krizlerini bayağıdır yaşamıyordum. İlk başlarda çok feciydi ağrılarım. O günlerde İst. anadolu yakasında fena da kar vardı. Hastanelere taksi tutarak gidiyordum. Zor günlerdi. İşyerinden izin almak, dert anlatma başka bir sıkıntıydı. Allah kimseye yaşatmasın
Amin.Geçmiş olsun valla zor iş..._____________________________
Think Different -
Geçmiş olsun hocam . Allah olanlara şifa eylesin. Zor olay bu cidden.. _____________________________
~ Kemalist ~
-
benim safra kesemde vardı taş ve iltihap baglamıstı o yuzden miltihap kuruyana kadar ameliyatta olamıyordum.2 ay boyunca ne cektım bi ben bi allah bilir.o agrı var ya inanılmaz kötü bişey.igne yada serumsuz gecmesı imkansızdı bende.ameliyat oldum kurtuldum cok şükür..sanada geçmiş olsun arkadasım.. _____________________________
Camps Nac-1 -
Çok geçmiş olsun hocam.Düşüncesi bile kanımı dondurdu. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BraveHeart
quote:
quote:
nasıl düşürdün?
Su falan yalan. DUA sayesinde düşürmüşsündür
+1_____________________________ -
Hocam dalga geçmek için girmiştim ama vazgeçiyorum düşmanımın başına vermesin çok geçmiş olsun... _____________________________ -
Madeni 1 lira ile yanyana koyup fotoğrafını çeker misin? Boyut olarak insanın kafasında birşey canlanması bakımından diyorum. Bu arada çok geçmiş olsun. _____________________________ imza -
Bir hafta kadar aynisini cektim dun doktora gittigimde 4mm tas var dediler bobrekten cikmis. Kirdirmaya gerek yok dediler neler yapmam lazim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ADAM BANK ASYA 1. LİGDE OYNUYAN ZENCİ BEYLER !! _____________________________
Aldırma elime sazı, yüksek bel şort giyen tambılır kızı. -
yanına kibrit kutusu kalem malem bişeyler koy da büyüklüğünü anlayalım _____________________________ -
Aman allahım o ne ! _____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jeyjey11
Hangi taraftan düşüyor hep merak etmişimdir
Kardeş pipinin ucunda çıkıyor. İdrarını yaparken fevkalade bir yanma hissi oluşuyor. Bir an idrar kesiliyor taş çıkıyor. arkasından idrar devam ediyor.
tuvaletten mi çıkardın onuuuuuu
geçmiş olsun bu arada_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: jeyjey11
Hangi taraftan düşüyor hep merak etmişimdir
Pipiden düşüyor pipiden
Harbiden ordan çıksaydı kıvratırdı adamı valla_____________________________ -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X