Şimdi Ara

Böbrek Taşını Düşürdüm ( SS'li ) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
405
Cevap
13
Favori
111.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eddrick

quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

/>

ne zaman görsem gülüyorum

Alıntıları Göster
    Ben ondan çok daha küçüğü yüzünden acıdan kıvranmıştım bundan büyük acı var mıdır diye düşünüyodum taş düşürmeyenler anlamaz halini geçmiş olsun.
  • quote:

quote:

/>

Alıntıları Göster
    Çok fena oldum ya geçmiş olsun Allah göstermein o nasıl çıkar pipiden ya :(
  • Gecmis olsun arkadas...2 sene once bende dusurdum bunun kadar...cektigim agriyi artik bilirsin arkadasim. Bana agrisi 3 kere vurdu birinde Fatih Sultan Mehmet Koprusunun ustunde kaldim yolda. Zar zor bir arkadasa telefon ettim geldiler goturduler hastaneye saolsunlar ama telefon ettikten sonrasını hatırlamıyorum bile, kendime geldigimde kotum yırtıktı. Hastaneden cıkıp aracıma bindigimde tavan dosemem yırtık guneslıgımde kırık vaziyette koltuktaydı...o agrıyı acıyı ancak yasayan bilir...Bilgi olsun diye soyluyorum siz veya bi yakınınız bu agrıyı cekerseniz sıcak su dolu kuvete uzanın...agrı yarı yarıya azalıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanTieG0

Alıntıları Göster
    Allah göstermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanTieG0

Alıntıları Göster
    gecmıs olsun ıns daha da tekrar etmez, dayanamam ben heralde be vay ya
  • solucanı ikiye kesersin bi kıvrılır bi duzelir kasılır ya... adamı aynı oyle yapıyor...ultrason sırası bekliyorum doktorun biri onumden geciyor meraktan sordu heralde neyiniz var diye tas dedim bobrekte, adamın suratı bi eksidi Allah kolaylık versin, gecmis olsun dedi ve gitti...Tanımadıgım adam bile anası ölmus kasar uzuldu...hesap edin artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

gecmıs olsun ıns daha da tekrar etmez, dayanamam ben heralde be vay ya

Alıntıları Göster
    Sağolun arkadaşlar. İnşallah sizler böyle bir acı yaşamazsınız. Gerçekten zor anlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Haline şükret kardeş işte karşında dünyanın en büyük böbrek taşı

Böbrek Taşını Düşürdüm ( SS'li )

Bu imkansiz tas bir kere makattan cikmis gibi duruyor bu adam bunu icine sokmaya calismis - basarmistir sonra operasyonla cikartmislardir o kadar buyuyebilir mi?

Ben hayatimda 1 cm bobrek tasi cikarirken cektigim aci kadar buyuk bir aci yasamadim bu adamin 50 cm aklin aliyor mu?
  • quote:

quote:

/>

Alıntıları Göster
    peki bu taşın varlığını nasıl anlayabiliriz. Bi de ağrısı çok kötü oluyormuş. öyle aniden mi oluyor. Ne aralıklarla oluyor.. ?
  • quote:

quote:

/>

Alıntıları Göster
    Şuan nefes alamıyorum psikolojik olarak böbrek taşı dusuruyorum sankı abi o kadar taş nasıl çıkar pipiden abi yapma eyleme çıkmaması ıcın ne yapcaz yaw abi çok büyük nasıl çıkartıyon onu oluşmaması için ne yapmamız lazım acaba abi içim gitti yemın ederım suan kalp krizi geçırıyor gibi birşey oldum
  • Gecmis olsun. 8-10 sene evvel babam da ayni problemden muzdaripti. Dusurdugunde o da seninle benzer ifadeler kullanmisti. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Şuan nefes alamıyorum psikolojik olarak böbrek taşı dusuruyorum sankı abi o kadar taş nasıl çıkar pipiden abi yapma eyleme çıkmaması ıcın ne yapcaz yaw abi çok büyük nasıl çıkartıyon onu oluşmaması için ne yapmamız lazım acaba abi içim gitti yemın ederım suan kalp krizi geçırıyor gibi birşey oldum

Alıntıları Göster
    benimde bikaç tanıdığım ve bikaç yakın dostum düşürmüştü hatta teki çok ağırdı 2-3 ay yatalak kalmıştı o acıyı bilmesemde o acının neler çektirebileceğini biliyorum. çok geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

benimde bikaç tanıdığım ve bikaç yakın dostum düşürmüştü hatta teki çok ağırdı 2-3 ay yatalak kalmıştı o acıyı bilmesemde o acının neler çektirebileceğini biliyorum. çok geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin.

Alıntıları Göster
    Off çok kötü bir şey. Geçmiş olsun kardeş
    Ben hep taşların makattan çıktığını sanıyordum, şok oldum.
    Bizde olmaması için bol su içmemiz yetiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun inşallah tekrarlanmaz Allah kimseye göstermesin.
  • cok cesitli belirtileri olabiliyor, bendeki surecini anlatayım...once ara sıra testislerde ozellikle tasın oldugu taraftakinde agrı... Onceleri az oluyor ilerleyen zamanlarda artarak devam ediyor. Buna pipi ucunun hafif agrısı ekleniyor. Kucuk tuvalete cıktıgınızda ucda yanma zor idrar yapma ve bittikten sonra hala idrar torbasında idrar varmıs gibi hissetme ile surec ilerliyor. Sancıların size vuracagı zamanlar ise tasın bobrek ile idrar torbası arasındaki kanal ve idrar torbası ile dısarı atılana kadar ilerleyecegi idrar yolunndan gececegi zamanlardır. Tasın boyu kucukse idrar torbasına dustukten sonra pek sıkıntı olmuyor... Ancak bobrek ve idrar torbası arası fena...Tas idrar torbasına dustugu an vucutta bir rahatlama bir hafifleme oluyor ki anlatamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 29 Nisan 2012; 15:12:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz_Gece

Off çok kötü bir şey. Geçmiş olsun kardeş
    Ben hep taşların makattan çıktığını sanıyordum, şok oldum.
    Bizde olmaması için bol su içmemiz yetiyor mu?

Alıntıları Göster
    Böbrek taşından şikayetçi olan arkadaşlar eşkina taşı kullansın, çay bardağına yarım limon sıkıp eşkina taşını atsın, 12 saat beklettikten sonra
    taşı çıkarıp içsin kalan taşa yine yarım limon sıksın yine sabah aç karnına içsin, 3-4 günde eriyor eşkina taşı,
    böbrek taşı ise 2-3 haftada geçiyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 29 Nisan 2012; 15:13:09 >
  • quote:

quote:

/>

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun.
  • quote:

quote:

/>

Alıntıları Göster
    Çok geçmiş olsun. Yaşamadım ama biliyorum nasıl olduğunu neler çektirdiğini.

Bilmeyenlere şöyle söyleyeyim. Daracık yerlerden bütün dokuları yırtarak geçiyor o taş. Sürekli bir yanma bir ağrı. Alışamıyorsunuz o acıyada. Umarım tekrar yaşamazsın umarım hiçbirimiz yaşamayız. Düşünmek bile irkilmeme sebep oluyor.
    Geçmiş olsun tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Çok geçmiş olsun. Yaşamadım ama biliyorum nasıl olduğunu neler çektirdiğini.

Bilmeyenlere şöyle söyleyeyim. Daracık yerlerden bütün dokuları yırtarak geçiyor o taş. Sürekli bir yanma bir ağrı. Alışamıyorsunuz o acıyada. Umarım tekrar yaşamazsın umarım hiçbirimiz yaşamayız. Düşünmek bile irkilmeme sebep oluyor.
    Geçmiş olsun tekrar.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun... bende de 10 gün önce bi ağrı başladı dayanamadım gittim acile idrar testinden sonra böbreklerinde taş olabilir dendi ertesi gün üroloji uzmanına gittim bi tomografi çekildi 5mm lik bir taş vardı üreterde... o günden sonra bi ağrı olmadı fakat işerken yanma hissi başladı bol bol su içiyorum fırsat buldukçada hamama gidiyorum bakalım ne zaman atacam ben
  • quote:

quote:

/>

Alıntıları Göster
    yorumları okurken moralim bozuldu la
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.