Şimdi Ara

BMW740il Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.96-98 model arası BMW740il almak istiyorum.Günlerdir araba sitelerinde ilanları inceliyorum.Bugüne kadar hiç bmw kullanmadım.Fiyatlar 20-30 arası.Km ler 200 000 civarı.Ancak korkuyorum da.Sorularıma cevap verip yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1:Bazı ilanlarda 5000 tl ye sıfır şanzıman takıldı diyor.Sıfırı 300 000 tl nin üzerindeki bir aracın şanzımanını bu fiyata verirler mi? 2:Bu şanzıman böyle çabuk bozulur mu? 3:Bazı ilanlarda 150 000 km de almanyadan sıfır motor getirtilip takıldı diyor.Bu motor ucuz mu ki arabanın kendisi 25000 tl ye satılıyor? 4:Bazı ilanlarda motor rektefeli diyor.Sıfırı 300 000 tl nin üzerinde olan bi aracın motoru 150 000-200 000 km de böyle çabuk biter mi? 5:Alırsam sorun yaşama ihtimali yüksek mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Orjinalden alıntı: aatceken

Arkadaşlar merhaba.96-98 model arası BMW740il almak istiyorum.Günlerdir araba sitelerinde ilanları inceliyorum.Bugüne kadar hiç bmw kullanmadım.Fiyatlar 20-30 arası.Km ler 200 000 civarı.Ancak korkuyorum da.Sorularıma cevap verip yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1:Bazı ilanlarda 5000 tl ye sıfır şanzıman takıldı diyor.Sıfırı 300 000 tl nin üzerindeki bir aracın şanzımanını bu fiyata verirler mi? 2:Bu şanzıman böyle çabuk bozulur mu? 3:Bazı ilanlarda 150 000 km de almanyadan sıfır motor getirtilip takıldı diyor.Bu motor ucuz mu ki arabanın kendisi 25000 tl ye satılıyor? 4:Bazı ilanlarda motor rektefeli diyor.Sıfırı 300 000 tl nin üzerinde olan bi aracın motoru 150 000-200 000 km de böyle çabuk biter mi? 5:Alırsam sorun yaşama ihtimali yüksek mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

1 bu araçlar otomatik olduğu için herkes kullanamıyor fiyatlarını bilemiycem ama sıfırı bende o fiyat olacağını sanmıyorm ama şanzımanın içindeki parçalar yenilenmiştirdir muhtemelen yada çıkma sağlam şanzıman takılmıştır
    2 dediğim gibi sonuçta insan yapımı ürünler bunlar bide otomatik olduğu için yokuş yukarı falan çıkarken elle mudahale yapmak gerekiyor bazen yapılmazsa 5le yokuş çıkmak istiyor böyle oluyor bide bakımları düzgün yapılması lazım,bide düzgün kullanması lazım sahibinin
    3 o motor hiçde öyle ucuz değil bazen sadece bloğu bile 10.000 tlyi buluyor hele bide v12 ise ama fabrikasyon bazen hatalı oluyor servis ücretsiz yeniliyor muhtelemen öyle olmuştur.
    4 motor bitmez ama bakımları düzgün yapılmaz yağı değişmez insan hor kullanır ise 100.000 dede biter böyle bi kalitetde motor hele bide v8 ise 500.000 yapar ama rektifyede olduysa iyi bi bakıma motorun sağlıklı olduğunu anlarsın tabi gene sorup soruşturursn
    5 şans bi bakıma senden önceki sahibinin aracını düzgün kullanıp bakımlarını itanı ile yaptığına inanırsan al ömürlük makina bunlar keyif makinası en pahalı bmwler ama malesef 3 serisi fiyatına :(

• quote:

Orjinalden alıntı: aatceken

Arkadaşlar merhaba.96-98 model arası BMW740il almak istiyorum.Günlerdir araba sitelerinde ilanları inceliyorum.Bugüne kadar hiç bmw kullanmadım.Fiyatlar 20-30 arası.Km ler 200 000 civarı.Ancak korkuyorum da.Sorularıma cevap verip yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1:Bazı ilanlarda 5000 tl ye sıfır şanzıman takıldı diyor.Sıfırı 300 000 tl nin üzerindeki bir aracın şanzımanını bu fiyata verirler mi? 2:Bu şanzıman böyle çabuk bozulur mu? 3:Bazı ilanlarda 150 000 km de almanyadan sıfır motor getirtilip takıldı diyor.Bu motor ucuz mu ki arabanın kendisi 25000 tl ye satılıyor? 4:Bazı ilanlarda motor rektefeli diyor.Sıfırı 300 000 tl nin üzerinde olan bi aracın motoru 150 000-200 000 km de böyle çabuk biter mi? 5:Alırsam sorun yaşama ihtimali yüksek mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Böyle araçları almak sıkıntı değildir.Yürütmek problemdir.Sıfırı 300.000 lira demişssiniz 2009 model bir aracın şanzımanını getirip takmıyorlarla bu arabaya.E38 kasa çıkma bulup takıyorlar yada tamir ediliyor.7.40ta V8 motor varki en kral motorlardandır Vanoslu olanı var sanırım 96 modelden sonrası.Bakımını adam akıllı yaptığın sürece hiç bir masraf açmaz.Hassas makinalardır ama hor kullanmaya pek gelmez

• kullanıma daha çok bağlıdır. ama 200 binde motor yediyse bi bmw çok kötü kullanılmıştır bence. 7 serisinden bahsediyoruz birde. e 30 kasa 3 serileri bile 200 bin deviriyor çok rahat. bunlar masraflı arabalar. akradaşıımız çok doğru söylemiş önemli olan yürütebilmek bunları. almak çok sorun değil. yani masraf çıkarmıcak araç bulunuz.
  • Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler.Bir de İstanbul'da arabayı gönül rahatlığıyla gösterebileceğim,her yönüyle güvenilir,motor,mekanik,kaporta ve elektronik aksamına baktırabileceğim,tavsiye edebileceğiniz bir usta veya servis var mı?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.