Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ CARİSMA 1.6GL Lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mitsubishi carisma iyimi kotumu bu araba. gaporoyu verdim ilk arabam olacak ve arabadan fazla anlamam carisma 1.6 gl modelini 8000 ytl alıyorum 74000 km de (oynanmış olabilirmi nasıl anlarızz) fakat dış kasa yıpranmış durumda araç 2 sene yattıgını belirtti.masraf var ufak tefek işleri alayımmı cayayımmı ne dersiniz .yardım edin lütfen.. (bu arada 74000km oynama yapmış olabilirlermi nasıl anlarım ))

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

2 yıl yatmış derken kazalı mı? airbag falan çıkarılmış mı?

bi fikir vermesi için söyleyeyim 2002 model comfort 16.500 YTL ye aldım 94.000 KM

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    Carisma 2002 1.6 16v Comfort
  • Muhtemelen 99' modeldir, GL, GLX vs modeller o yıl vardı sadece.. GL olanlar sanırım tamponu gövde rengi olmayanlardı.. Dış görünüş için birşey diyemem ama araba sorunlu hasarlı değilse, o paraya iyidir diye düşünüyorum (Tabi bakımları yapılmışsa, yoksa başına bela olur )

Orjinalden alıntı: Bulenttt324

Muhtemelen 99' modeldir, GL, GLX vs modeller o yıl vardı sadece.. GL olanlar sanırım tamponu gövde rengi olmayanlardı.. Dış görünüş için birşey diyemem ama araba sorunlu hasarlı değilse, o paraya iyidir diye düşünüyorum (Tabi bakımları yapılmışsa, yoksa başına bela olur )

valla 2,5 sene yatmış bakım yapıldıgını sanmıyorum lastiklerdende yattıgı belli arabanın.yatmasından dolayı dış aynalar ve boya zedelenmiş.dediginiz gibi araba 99 model.motor saat gibi ama ustama gostermedim gosterirsem arabanın dışına bakarak beni caydırır arabanın motora bakmadan.74000 km bana bu araba için çok düşük geldi.tüm herşeyi göze alarak 8000 vermek istiyorum açıkçası o parayaa piyasada araba fazla yok.bu paranın fazlasıda bende malesef yok.kararsız kaldım açıkçası bunu bugun bir sonuca baglamam gerek.

bulent arkadaş sen bu arabadan iyi anlıyorsun valla dediklerinin hepsi tutuyor.sen olsan bu durumda ne yapardın acaba. yardımcı olursan sevinirim

• neden yattıgı konusunda bilgim yok araba airbegsiz modeli

Orjinalden alıntı: bymami78

quote:

Orjinalden alıntı: Bulenttt324

Muhtemelen 99' modeldir, GL, GLX vs modeller o yıl vardı sadece.. GL olanlar sanırım tamponu gövde rengi olmayanlardı.. Dış görünüş için birşey diyemem ama araba sorunlu hasarlı değilse, o paraya iyidir diye düşünüyorum (Tabi bakımları yapılmışsa, yoksa başına bela olur )

valla 2,5 sene yatmış bakım yapıldıgını sanmıyorum lastiklerdende yattıgı belli arabanın.yatmasından dolayı dış aynalar ve boya zedelenmiş.dediginiz gibi araba 99 model.motor saat gibi ama ustama gostermedim gosterirsem arabanın dışına bakarak beni caydırır arabanın motora bakmadan.74000 km bana bu araba için çok düşük geldi.tüm herşeyi göze alarak 8000 vermek istiyorum açıkçası o parayaa piyasada araba fazla yok.bu paranın fazlasıda bende malesef yok.kararsız kaldım açıkçası bunu bugun bir sonuca baglamam gerek.

bulent arkadaş sen bu arabadan iyi anlıyorsun valla dediklerinin hepsi tutuyor.sen olsan bu durumda ne yapardın acaba. yardımcı olursan sevinirim

Bizde de 1.6 GLX var 99 model.. Haliyle anlıyorum dilinden Carisma'nın.. Motorunda sorun olmaması güzel, diğer konulara baktım boyatırım vs demişsin dışı için. Eee ne kalıyor geriye? Bence arabayı kendinde sür bir almadan önce.. İlk araban olacak evet ama kesin en azından Şahin Doğan veya herhangi bir Renault kullanmışsındır daha önce.. Onlara göre kıyas yaparsın kendince 8000 YTL çok büyük para değil, bence bu araba için Ama, biraz üstüne katabilecek durumdaysan, daha üst modellerine bakmanı öneririm

• gl modeli bende de var. hoş ve rahat araba ancak şunu belirteyim bu modelde sürücü airbag var zaten direksiyonda air bag yazısı var birde kontağı açtığında srs lambası airbag için bilgine

aracı gösterince bu konuda uyarman iyi olur baktıracağın ustaya.

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    Carisma 2002 1.6 16v Comfort
  • saolasın kardeş 3 gündürmüsait olup gidip gosteremedim arabanın kaparoyu verdim.bugun ogleden sonra motorcuya ugrayacagım km orjinalmi vs. diye.bu aradada sürücü hava yastıklarının kontrolunu yaptırırım.fakat bildigim ve inceledigim kadarı ile arabada airbag hiç yok
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.