Bildirim
Bmw m760i piyasaya çıkmış

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yarışçı patronlar bunu beğendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim ne düşündüğümüz değil , Almancı tır şoförü Ali Can'ın fikri önemli .
Bizim için hayal
Kopuk uçurtma değil mi o?😂
Aynen, abimiz buralara gelmeyin gecinemiyoh diyorsa bir bildiği vardır.
Zenginlere mutluluklar dileriz. -
Bu ne ya makyajli symbol daha guzel bundan
Aynen bazı Türklerin Almanya'da hayat rahat demesinden rahatsız olup video yayınlamış Almanya öyle kötü böyle kötü yaşanmaz bir yer diye.Demesine göre Türkiye daha rahatmış orada bir kilo domatese 3 Euro yani 12 TL veriyorlarmış siz ne güzel 5 lira veriyorsunuz diyor sanki orada TL kazanıyor da hesabı TL üzerinden yapıyor izleyenleri de salak yerine koyuyor, o videodan sonra çıktım abonelikten izlemiyorum artık.İşçi maaşıyla Türkiye'de bir milyon TL den fazla değeri olan arabaya biniyor evi 2-3 katlı villa ayriyeten Türkiye fiyatıyla 15 bin TL değerinde bmw marka bisiklet satın alıyor,Almanya'ya gelmeyin burası çok kötü Türkiye daha iyi diyor.Bana samimi gelmiyor artık o adam.
Güzel araba ama bu forumu okuyan kişilerden neredeyse hiçbiri bu veya buna denk bir araca sahip olamayacak, yine de hayali güzel -
Bagaj küçük gibi
quote:
Orijinalden alıntı: UssuzAdam
Bagaj küçük gibi
Bagaj değil bebek, yetişkin mezarı gibi ya da çift kişilik yatak olarak da kullanılabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 8 Şubat 2017; 0:1:0 >
teknik değerler konusuna girmezsek rakibi olarak s65 amg bence çok daha etkileyici bir araba, bmw 5 ve yukarısında görsel olarak mercedes in çok daha gösterişli olduğunu düşünüyorum
bunun dışında zaten burada kimsenin sahip olmasının imkanı yok çünkü normal yollarla kazanılan parayla alınacak bir araba değil ülkemiz şartlarında, o normal olmayan yollarla para kazanan arkadaşların da forumda işi olmaz -
Neredeyse 2,5 Ton -
Tr de satis fiyati 1 trilyonun uzerinde.kiii ben borusana gittigimde sormustum paraniz olsa dahi bu v12 leri getirmiyorlarmis.donanim olarak araba cumhurbaskaninin bindigi maybach den bile daha donanimli.araba bildigin yuruyen ucak.
trde 5.20i parasına 7.60i vay canına
6.6 lt çift turbolu motora göre 600 hp bence çok az. bmw nin zaten 5 lt atmosferik 500 hp motoru var.
Uzun ömürlü olmasını istemişlerdir.
Bu bir dramdır. Ya da bizler dramın ta kendisiyiz, farkında olmadan...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kaptım bir tane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kredi kartsız araç kiralama
- en iyi kış lastiği
- mavi duman atma dizel
- istanbul yol tarifi
- nissan qashqai mi peugeot 3008 mi
- togg mtv 2025
- byd u8
- passat üretimi durdu mu
- ami buggy
- terramar fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X