Şimdi Ara

bmw grand coupe & cabrio M paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bu forumda ilk açtığım konu olacak ki sizlerin bana yardımcı olacağından eminim.
    Bu sene sonu yeni bir araç almayı planlıyorum. Aklımdaki araç 3.20 d sportline idi. Ancak bmw nin 4 serisini inceledikten sonra 4 serisine karar verdim.
    Grand coupe ile cabrio arasında kararsız kaldım. Evli ve bir çocuğum olduğu için açıkcası grand coupe nin daha mantıklı olacağını düşünüyorum ama her zaman bir cabrio araç sahibi olmak istemişimdir.
    Kısacası karşılaştırdığımda cabrio daha ağır basıyor. 4 serisi cabrio ile ilgili hiçbir kullanıcı yorumu yada test sürüşü bulamadım.
    Kosfiler oto da test sürüşü yapmaya karar vermiştim ancak o kadar kısa bir sürede araçla ilgili soru işaretlerime çözüm bulamayacağımı düşünüp vazgeçtim.
    Sizlerden ricam kafamdaki soru işaretlerine yardımcı olmanız.

Cabrio araçların ne kadar iyi yalıtım olursa olsun su ve rüzgar alabileceğini söyleyenler var.
    Birde hardtop tavan ın bozuk ve zorlu istanbul yollarında zarar görebileceğini mekanik sorunlar çıkarabileceğini sürekli ayarlarını yaptırmam gerekeceğini söylediler.
    Bunun dışında performans ve motor seçenekleri ile ilgili herhangi bir olumsuz düşüncem yok.
    Cabrio araç kullanan kullanmakta olan yada bilgisi olan arkadaşların dan bu konu ile ilgili yardımlarını rica ediyorum.

Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşşekkür ederim.

• kardeş hoşgeldin bankacısın galiba fake araştirmasi yaptim da twitterina baktim malum böyle konular genelde fake çıkarhardtop olduktan sonra cabriolar pek sorun çıkarmaz kardeş bahsettiğin sorunlar soft toplarda çok olur.zaten 0km araba alacan düşünme bile böyle şeyleri al geç kardeştek çocukla cabrio sana gayet yeterli gelecektir.

bankacı değilim özel bir sektörde çalışıyorum ayrıca ailece inşaat taahhüt işleri
    soft toplar la ilgili şikayetlerden haberim var. bu yüzden yanında geçmem.
    pek sorun çıkarmaz derken sorun ne olur
    ayrıca böyle konular neden fake olur anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yine de cabrio aracım olsun diyenler bu negatif yönlerini geçip guzel bir havada üstünü açtığında her seyi unutacaktir .

Ruzgar alma olayını bilemem de 2001 Clk softtop da bir sorun yoktu su alma bakımından sonucta 2015 model BMW alıyorsun o her koşuldaki testlerden geçip piyasaya çıkıyor . Kahvede oturup o su alır , cok yakar vs vs bu bilmeyen sallayan dayı muhabbetlerine takılmamak lazım .

Dedigim gibi butce el veriyorsa Coupe yerine cabrio her zaman tercih edilmelidir onun güzelliği baska bir sey

Ancak buradaki 4 serisi grand coupe da çocuklu aile icin ideal esiniz de genis arac istiyorsa pek seçenek kalmıyor ama cabrio olması korkutmasın sonucta bu arac B sınıfı cabrio degil genis gelecektir size sadece biraz arkaya geçmesi zor olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 15 Temmuz 2015; 21:08:57 >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR

• juke sero kullanıcısına yanıt

• yorum için teşekkürler
    peki hard top araçların motor harici ayrı bakım periyodları varmıdır
    BMW F30 316i M-Sport Almak?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4.20d hakkında bir bilgim yok ama cabrio araçlar özellikle hardtop olanlar coupe olanlara göre ciddi miktarda daha ağırdır, ağırlık dolayısı ile performans ve yakıt değerleri az da olsa daha kötüdür. ağırlık merkezi biraz daha yüksektir, gövde rijitliği biraz daha düşüktür. Dolayısı ile agresif kullanımda viraj performansı falan biraz daha düşüktür. Tüm bunlara rağmen cabrio aracın zevki ayrıdır, kesinlikle alınır.

Bunun haricinde cabrio alacaksanız kesinlikle 4.28i düşünmenizi tavsiye ederim. Performans olarak 4.20d gayet yeterli olur coupe'de yalıtım iyi olduğu için sıkıntı yok ama cabrioda aracın üstünü açıp gezdiğinizde yalıtım falan kalmadığı için dizel motor sesini olduğu gibi duyacaksınız.

Soft top takıntısınız olmasaydı kesinlikle Mercedes E 250 Cabrio bakın derdim, bence 4 cabriodan çok daha elit duran bir araç. Bu arada üst düzey hemen hemen tüm cabriolar soft top olarak üretiliyor. Mercedes E cabrio, BMW 6 cabrio, Audi A5 cabrio, Maserati Grand Cabrio, Rolls Royce Cabrio, Bentley Cabrio vs. alayı soft top.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 15 Temmuz 2015; 12:44:09 >

• Hayatımda showroom dışında cabrio bir araca binmediğim için gerçekten nasıl hissetirdiğini merak ediyorum.Hiç binmediğim ve hissetmediğim halde cabrio alın derim.Farklı olursunuz.Tahminimce araç garantide olduğu sürece tavan pek sorun olmayacaktır açacağı sorunlar açısından.Zaten garantisi bitince de eleden çıkarırsınız.
    dusunsenize bu kadar para verip bir arac alıyorsunuz park yerine geri dondugunuzde aracınızın tentesi kesik bu durumda cıldırmamak mumkun degıl ama ulkemızde maalesef bu tıp olaylar oluyor.
    bir arkadasım sıfır aldıgı 5.20 d aracını 1 ay sonra evının onunde boydan boya cızılmıs bır sekılde buldu. bırazda sansa baglı bu ısler semt mahalle fark etmıyor.
    benzinli konusuna gelınce yakıt ile ilgili problem yok dediginiz gibi cabrio bir araca benzinli bir motor yakisir alirsam da tercihim benziliden yana olacaktir.

Peki grand coupe ile ilgili tavsiyesi olan arkadaşlar yokmu¿

Orijinalden alıntı: juke sero

Neden olduğunu sana anlatsin

Aynı benim replikler
    aynı senin replikler derken ¿

Evliyim demissiniz.hardtopu soft topu bosverinde yenge kiskanclik yapmasin. Bu saatten sonra ne.cabriosu demesin...

• Çocuğunuzun yaşını belirtmemişsiniz,vatana millete hayırlı olsun Allah bağışlasın,kardeşimizin olduğu yerde artık cabrio düşüncelerini atmak gerekiyor bence ,elbette geçmişten gelen bir merakınız var ise alıp bir süre kullanıp kayda değer bir zarar ederek satma yoluna da gidebilebilir evvela uzun vadede ben aile kurmuş bir arkadaşımın cabriosunu 2 yıldan fazla kullanabildiğini görmedim henüz..Grand Coupe daha doğru seçim olacak gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İkinci secenegimin grand coupe olmasinin sebebi cocuktu zaten guvenlik ve rahatlik acisindan. Esim genis bi araba olmasi taraftari (5.25 xdrive) ama sirf cocuknedeni ile cabriodan vazgecme ihtimalim olabilir
    Bu arada araci kiralayip bir iki hafta kullanmayi dusunuyorum

• hocam dediğiniz gibi haftalık kiralayın, iyi bir seçenek ancak çocuğunuz var. çocuğun eşyaları şuyu buyu derken cabrio eziyet yaşatabilir. 4 serisi gran coupe 4 kişilik bir otomobil bu arada. ortası dolu. o yüzden iyi düşünün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_sofu

Su repliklerden bahseden arkadasa bisi sormustum
    Kendisi ne repligi yapiyormusda benimkiyle ayni dedi

Bosverin ya konu baltalanmasin

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • 3 serisinin makyajli kasasi cikicak diye duydum
    Merak etmiyorda degilim aslinda
    Ama cabrionun testini yapicam bir hafta
    4 serisinin anlami yok 4 kisilik oldugu icin haklisiniz
    5 serisi de yeni kasa cikariyor ama fiyati baya yuksek olur

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.