Şimdi Ara

BMW e60 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Aracımda bir süredir ilk çalışmada motor ısınana kadar tekleme ve devir düşüklüğü vardı. Sanayide hortumlar, bujiler, bobinler, EGR Valfi, enjektör ,Gaz Kelebeği, krank sensoru gibi şeyler söylediler ve çoğuna baktıramasam da bazılarına baktırdım değiştirilmesi gereken şeyleri değiştirdim çözüm olmadı son zamanlarda stop etmeye başladı daha fazla dayanamayıp bilgisayara bağlattım ve sonuç aşağıda sizce ortalama ne kadar tutar ve çözüm olur mu ?

BMW e60 Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proxtik -- 23 Mayıs 2017; 20:39:5 >

toyota aldım, aldığımdan beri 1 tl bile masraf açmadı. arkadaşım bmw aldı kullandıkça masrafı çıkıyor. 1 ayda 3.000 lira masraf yaptı hala bi 3.000 daha masrafı var diyor. satamıyor da mecburen yaptırıyor. gördükçe üzülüyorum.

sizede kolay gelsin hocam birazdan bilen arkadaşlar yardımcı olurlar
  • Önceden E46 vardı miss gibi perte çıktı açtığım eski konuda görebilirsiniz neyse dedim bi E46 daha alayım baktım fiyatları E60 fiyatları ile aynı gittim E60 aldım şu sorundan bi kurtulsaydım başka sıkıntısı kalmayacak :D
  • 2 ay önce aldığım e60'ın 4 yada 5. sahibiyim. öncekiler iyi bakmış olacak ki tek bir sorunum dahi yok.

istanbuldaysanız anadolu yakası bostancı sanayide Doğa BMW özel servisi var. oraya gösterin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 29 Mayıs 2017; 13:17:18 >
  • Bunlar anlık hatalar, bilende bilmeyende konuşuyor liste kabarık diye. Hataları sildirip tekrar deneyin hangi hatayı verecek.

Eksantrik sensörleri gibi görünüyor. Bujilerin durumuna baktınız mı? Bobinleri de kontrol edin. Araç benzinli değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 29 Mayıs 2017; 14:52:29 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.