Şimdi Ara

BMW artık gözümde premium değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sene 1990-95 arası daha ufağız amcamlar bir tane beyaz 190d almış sunrooflu of diyoruz içimizden ne araba be. Peşine bir balina kasa merco görüyoruz ah ulan diyoruz içindeki ışıklara bak ufo gibi.Sokaklarda mercedeslerin yıldızları çalınıyor o araca bu araca hava olsun diye takılıyor

Sonra yanımızdan Toyota Corolla GLX geçiyor yeşil turkuaz arası vay be diyoruz bir milyon gidiyormuş.

Hemen ardından Tempra SX AK geçiyor puff çekiyoruz simsiyah.

Onun ardındanda bir mazda kırmızı farları ferrari cinsinden öfki ne öf.

Yoldan bir bmw geçiyor herkes parmaklarıyla gösteriyor aa bmwye bak.

Şimdi yollara bakıyorum otobanda gidiyorum sola bakıyorum beyaz bmw sağa bakıyorum beyaz bmw sola bakıyorum fakir mercedesi c180 sola bakıyorum fakir mercedesi c180.

Bak bak bak gör gör gör vallahi gına geldi billahi gına geldi.

Tabiki zenginin malı fakirin çenesi yorar ama fakirinde çenesinin yorulduğunu görüyorum.

Önceden kimsenin sahip olamadığı BMW hayali kuran o çocuğun artık hayalleri yok çünkü herkeste var.

Ne bileyim mercedes hayalimde yok sadece CLS arkası kedi bakısı kırmızı stoplu olandan.

Birden algılarım değişti. Artık Audi A6 yada 8 istiyorum siyahından kırmızı stopları cayır cayır.

Bence premium marka artık bitti. Yolda gördüğüm beyaz bmwlere bakmıyorum.

Nelere bakıyorum

Opel insigna, Passat CC, Latitude, Honda Accord tarzı fazla kullanılmayan nadir görünen araçlar.

Demekki bana göre premium demek torpido döşemesiyle hoparlör sayısıyla buzluğuyla bardak tutucuyla değil az görmekle oluşuyor.Adamlar neredeyse bmwyle lahmacun servisi yapacak

Ne demişler fazla görüşmek her sevgiyi yıpratır.

BMW hayranlığımdan vazgeçtim. Ne zamanki fiyatları 250 bin tlye dayarlar o modeli herkes alamaz o zaman yine dönerim

Şakamı bilmem ama fatih belediyesi sanırım 3,20 d dağıtıyor.Yeni passata bilmem neye bakıyorum arkası bmwye benziyor diğerine bakıyorum onun önü bilmem neye benziyor.

Ruhlar öldü ruhuna fatiha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 11 Şubat 2013; 13:56:42 >

• İbretimi başarıyla aldım, bütün dinlerin ibadetini uygulamaya gidiyorum.

+ katılmamak elde değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyine katıldım ama ordan o latitude mudur nedir onu çıkar. Hayatımda gördüğüm en kötü d sınıfı araç önceki kasa laguna bile daha güzeldi. Hatta megane 3 bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

herşeyine katıldım ama ordan o latitude mudur nedir onu çıkar. Hayatımda gördüğüm en kötü d sınıfı araç önceki kasa laguna bile daha güzeldi. Hatta megane 3 bile.

Zevk meselesi hocam renodan iğrenmeme rağmen latitudenin dıs tipi hoşuma gidiyor dediğim gibi belki göremeyişimizdendir.

Yalnız şu merconun güzelliğine bak cillop
  • günaydın arkadaşlar ne bmw ne mercedes premium değil zaten yıllardır soyluyoruz bunları. Almanya'da leon, golf, a3, octavia, i30, ceed, bmw1 serisi, c180 vs. hepsi birbirine çok yakın fiyatlardalar. Auto bild, adac gibi kuruluşlar zaten bu aracları birbirleriyle kıyaslıyorlar. mercedes ve bmw'nun tek farkı arkadan itiş olmaları bu mantıkla ulkemizde şahinlerde premium olmalıydı. Nedense bi türlü olamadı.
  • Orta sınıf markalar (Renault, VW, Peugeot, Opel, Toyota, vs.) premium sınıfa saldırdıkları için premium markalar da orta sınıfa saldırıyorlar. Bir nevi "kısasa kısas" meselesi yani. Kısacası, Mercedes Volkswagen'e "sen deri koltuklu, full aksesuarlı Passat'la benden müşteri çalarsan, ben de içi bomboş C180'le senden müşteri çalarım" diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

herşeyine katıldım ama ordan o latitude mudur nedir onu çıkar. Hayatımda gördüğüm en kötü d sınıfı araç önceki kasa laguna bile daha güzeldi. Hatta megane 3 bile.

Zevk meselesi hocam renodan iğrenmeme rağmen latitudenin dıs tipi hoşuma gidiyor dediğim gibi belki göremeyişimizdendir.

Yalnız şu merconun güzelliğine bak cillop

arabayı her gördüğümde iğreniyorum bende. içi dışı herşeyi rezil clio4 ve adını bile ağzıma almak istemediğim c segmenti araçta dahil. Eski kasaları daha güzeldi bence clio4 hariç.(oda cocuk arabası gibi geliyor).
    Ayrıca dediğiniz gibi eski 90 lı kasalar merso ve bmwler mükemmeldi bence bide 2 kasa önceki bmw5 serisi. Hala bakarım ve baktıkça bakmak isterim içindeki plastikten tutta motora kadar hepsi kaliteli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fakir Mercedes'i, Bmw'si mi olurmuş bırakın allah aşkına
  • Her gun forumda da goruyoruz 90.000TL arac tavsiyesi, zart tavsiyesi, zurt tavsiyesi.

Krediyi ceken galeriye kosuyor.

• Ev kirada değilse gelirde 10.000 civarıysa 90.000 kredi çekip araç alınabilir ama forumdaki her konuyada inanmayın derim ben.
  • birde kriz var ekonomi kötü derler... gerçekten herkeste bmw mercedes var artık sokalarda şahin doğandan çok bmw mercedes var.. kredi falan filan millet ödeyebiliyorki alıyor..
  • Birincisi, Türkiye çok çok hızlı gelişim sürecinde, söylediğinizde bunun etkisi var. Mesela 30-40 yil önce Almanya'ya gidenler her gördüklerine ağzı açık bakıyorlarmış, tramvaylar, büyük otobüsler arabalar vs. Şimdi almanya ve türkiye arasında sokaklarda gezdiğiniz zaman uçurumlar yok. Önceden Türkiyede bir kaç yaşında araba pek nadir görülürdü, şimdi ise çok eski arabalar çok çok azaldi. Dolayısıyla eskiden bmw mercedes filan kimsenin alacak gücü zaten yoktu.

İkincisi ise, bmw'nin de bir sürü modeli var. Bmw bir serisi de var 7 serisi de m serisi de var. Şimdi herkeste bmw var diyip, artık bmw yerine renonun hayalini kuruyorum dersen, orda bir dur derim. Evet alım gücü çok gelişti, herkeste orta sınıf bmwler var. Ama seni bilmem de ben bi m5 geçince (10 yasinda bile olsa), bi 760li geçince, bi m6 geçince veya 8 silindirli bi bmw geçince dönüp bakarim. Hayalimdeki arabada bmwdir. Sen latituteye bin, biz de bmwye binelim, bosver :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cokobash

Fakir Mercedes'i, Bmw'si mi olurmuş bırakın allah aşkına

Olmaz olurmu şimdi 20 bin peşin veren bmw alıyor işte o fakir bmwsi. Bi almayı deneyeydiniz 90 larda alabiliyormuydunuz öyle

250 bine merco varken 80 bin liralık mercedes hemde 1.6 motorlu fakir mercedesidir
  • premium'a hep karşı olmuşumdur, ama eğer bir premium varsa bentley, aston martin, Rolls-Royce gibi üst sınıf arabalar olmalı.

Teorik olarak bordrolu çalışarak alınabilecek araba zaten premium olamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bentley rolls royce ferrari gibi araçları düşünün artık onları da eskiden hiç göremezdik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.