Şimdi Ara

BMW 640d GRAN COUPE 2012 first test drive (Fransızca)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dizel ama baya iyiymiş

• Yapay Zekanın Yanıtı

BMW 640d Gran Coupé 2012: İlk Test Sürüşü

BMW 640d Gran Coupé, 2012 yılında piyasaya sürülen 4 kapılı bir lüks otomobildir. Araç, sportif bir sürüş deneyimi sunarken aynı zamanda üstün konfor ve lüks sunar.

Motor ve Performans

BMW 640d Gran Coupé, 313 beygir gücü ve 630 Nm tork üreten 3.0 litrelik altı silindirli bir turbo dizel motora sahiptir. Bu motor, sekiz ileri otomatik şanzıman ile eşleştirilmiştir ve araca 0'dan 100 km/s hıza yalnızca 5,4 saniyede ulaşma olanağı sağlar.

Tasarım ve Konfor

BMW 640d Gran Coupé'nin dış tasarımı, sportif ve şık çizgilerle karakterizedir. Aracın iç mekanı, yüksek kaliteli malzemeler ve son teknoloji özellikler ile donatılmıştır. Geniş kabin, beş yolcuya rahat bir oturma alanı sunar.

Donanımlar ve Teknoloji

BMW 640d Gran Coupé, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli donanımlarla donatılmıştır:

• LED farlar
    • Panoramik sunroof
    • Seyir kontrolü
    • Çarpışma uyarı sistemi
    • Şeritten ayrılma uyarı sistemi

Araç ayrıca, Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu gibi gelişmiş bağlantı özelliklerine sahiptir.

Sürüş Deneyimi

BMW 640d Gran Coupé, etkileyici bir sürüş deneyimi sunar. Aracın hassas direksiyonu ve dengeli süspansiyonu, sportif ve konforlu bir sürüş sağlar. Güçlü motoru, şehir içi sürüşlerde ve otoyol gezilerinde hızlı ve duyarlı bir performans sunar.

Sonuç

BMW 640d Gran Coupé 2012, lüks, performans ve teknolojinin mükemmel bir birleşimidir. Araç, sportif sürüş tutkunları ve konfor arayanlar için ideal bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kokpite bak tasarıma bak hıza bak dizelden çıkan sese bak manyak bu herifler ya otomobilin sonunu getirecekler diye korkuyorum.
  • baya mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

kokpite bak tasarıma bak hıza bak dizelden çıkan sese bak manyak bu herifler ya otomobilin sonunu getirecekler diye korkuyorum.
    ulan gidişe bak nasıl dizel ya vites tork konvertörlü olup heralde en hızlısı. çoğu insan anlamaz çift kavramamı diye.

iç mekan zaten şiir gibi. . .

Ne diyelim allah sahibine bağışlasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

baya mı?
    o iç mekan nedir öyle adamlar sanat yapmış resmen
  • Dosemelere derilere bak al bitane icinde yat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

o iç mekan nedir öyle adamlar sanat yapmış resmen

Alıntıları Göster
    Kim ne derse desin Bmw resmen şaha kalktı.Yeni ürettiği modellerin hepsi beğeni topluyor.Adamlar 8 ileri vitesi tüm modellerine entegre ettiler.Giriş modeli 1 serisinden 7 serisine kadar.Kullanan herkes memnun.Bazı markalar şöyle hızlı vites değiştiriyor diye havasını atsada bu şanzıman gibi dayanıklı olamadılar.Ayrıca adamlar zaten dizel motorda çığır açtı resmen helal olsun.

Bu 6 GranCoupe bambaşka bir dünya özellikle m paketlisi.Bmw.co.uk araç tasarlamadan dopdolu bir M paketli 640d yapınca aracın fiyatı 270.000 civarına geliyor.Biz o fiyata anca boş bir 535 alabiliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

baya mı?

Baya baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

quote:

baya mı?

Baya baya

Alıntıları Göster
    otomobilden iyi anlayan adama devir saatini gösterme benzinli diye yutturursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

kokpite bak tasarıma bak hıza bak dizelden çıkan sese bak manyak bu herifler ya otomobilin sonunu getirecekler diye korkuyorum.
    Ulan benim araba da güya dizel,bu kısrakla kıyasladığında ama massey ferguson sesi alıyorum, net. Elin fransızı da baya ofansif kullanıyor hayret ettim. Süblim,sen istiyor arabanın dasboarde 'da bolca tuş , pluss falan ama baya verdi drifte

Tanım: Bmw mühendisleri asteroid kuşağından kopup dünyamıza çarpan bir meteorun üstünde geldiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Kim ne derse desin Bmw resmen şaha kalktı.Yeni ürettiği modellerin hepsi beğeni topluyor.Adamlar 8 ileri vitesi tüm modellerine entegre ettiler.Giriş modeli 1 serisinden 7 serisine kadar.Kullanan herkes memnun.Bazı markalar şöyle hızlı vites değiştiriyor diye havasını atsada bu şanzıman gibi dayanıklı olamadılar.Ayrıca adamlar zaten dizel motorda çığır açtı resmen helal olsun.

Bu 6 GranCoupe bambaşka bir dünya özellikle m paketlisi.Bmw.co.uk araç tasarlamadan dopdolu bir M paketli 640d yapınca aracın fiyatı 270.000 civarına geliyor.Biz o fiyata anca boş bir 535 alabiliriz.

Reventon reis, kelimesi kelimesine katılacaktım, ah şu 1 serisini eklemeseydin yorumunun bir köşesine.Beğeniliyor derken motor şanzıman kastettiysen laf etmem, yeni 1.16 kullandım eskisiyle alakası yok mesela, ivmelenme müthiş.Ama ya ebleh ebleh bakan tipi,bilemedim yani

DeepNote: Sunroof hiçbir donanımda yok galiba?

Deepask: Neden dizel araçlar benzinliler gibi yüksek devir çeviremiyor,ihtiyacı mı yok (ayrı konu açmak istemedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 17 Mayıs 2012; 23:31:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

Reventon reis, kelimesi kelimesine katılacaktım, ah şu 1 serisini eklemeseydin yorumunun bir köşesine.Beğeniliyor derken motor şanzıman kastettiysen laf etmem, yeni 1.16 kullandım eskisiyle alakası yok mesela, ivmelenme müthiş.Ama ya ebleh ebleh bakan tipi,bilemedim yani

Hocam bu konuda sana katılıyorum.Tasarımını bende pek beğenmiyorum.Ama çok kötüde diyemem.O güzel motoru,şanzımanı ve iç tasarımı için belki dış tasarımına katlanılır.

• quote:

quote:

DeepNote: Sunroof hiçbir donanımda yok galiba?

Deepask: Neden dizel araçlar benzinliler gibi yüksek devir çeviremiyor,ihtiyacı mı yok (ayrı konu açmak istemedim)

Alıntıları Göster
    vay arkadaş..arabanın her yerinden kalite akıyor . :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

vay arkadaş..arabanın her yerinden kalite akıyor . :)

Alıntıları Göster
    Arka tarafa "640d" yerine "640i" yazsan, kimse çakmaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk_1881

quote:

quote:

Hocam bu konuda sana katılıyorum.Tasarımını bende pek beğenmiyorum.Ama çok kötüde diyemem.O güzel motoru,şanzımanı ve iç tasarımı için belki dış tasarımına katlanılır.

Alıntıları Göster
    sanzimana hayran kaldim o nasil vites atmak? kusura bakmayinda DSG kimmis?
    alakasiz olabilir ama simdiye kadar gordugum kusursuz vites atanlar arasinda en iyisi DSG (di).

Peki bu sanziman yeni F30 3 serilerindede mevcut mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: un momento

alakasiz olabilir ama simdiye kadar gordugum kusursuz vites atanlar arasinda en iyisi DSG (di).

Alıntıları Göster
    6.40d almanın mantığı nedir diye konu açan bi arkadaş vardı o geldi aklıma nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

6.40d almanın mantığı nedir diye konu açan bi arkadaş vardı o geldi aklıma nedense

Alıntıları Göster
    Ben yine de dizel istemezdim, bıyıkları çıkmış bir Jessica Alba gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Ben yine de dizel istemezdim, bıyıkları çıkmış bir Jessica Alba gibi.

Alıntıları Göster
    Evet Grand Coupe len Mazot pompasına yanaş Tabii güzel tarafı bu imkanı sağlıyor
  • quote:

1 serisinde bile var ....

Arkadaşların dediği gibi bmw bu şanzımanı harika ayarlar ile mükemmel motor uyumlarıyla her aracına entegre etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

1 serisinde bile var ....

Arkadaşların dediği gibi bmw bu şanzımanı harika ayarlar ile mükemmel motor uyumlarıyla her aracına entegre etti.

Alıntıları Göster
    Şundan sonra neler yapacaklar merak ediyorum. . . Engine of the year ödülleri bmw yi bekliyor gene.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.