Şimdi Ara

BMW 5 SERİSİ F10 (256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.598
Cevap
112
Favori
770.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizdede f10 5.20 mi var?
    Sizdede zırıltılı çalışma varmı? Yani araç soğukken özellikle baya zırıltılı çalışıyor. Sanki bi sac biyerde bişeye temas ediyor gibi. Nekadar katalizör ısınsın die öyle çalıştığını duysamda hiç mantıklı değil bu ses. Bildiğiniz zırıldıyor araba. Hatta bugun 2 km kadar gittikten sonra bile zırıldıyordu. Muhtemelen hava soğuk diye daha ısınmamıştı diye düşündüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtiraka M kullanıcısına yanıt
    Evet, motor sesi rölantide haliyle soğukken daha fazla ancak bir de zannediyorum turbo motor olması sebebiyle rölanti sesi eski atmosferikler gibi sıfır ses değil biraz dizele benziyor. Tabii rahatsız edici, bu normal değil dediğim bir ses yok. Bir de motor soğukken egzoz gürleyerek çalışıyor onun dışında bir ses yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir_aklan789

Bmw f10 aracımda sunroof açılmıyor ekranda sürgülü tavan sıkışmaya karşı koruma gibiisinden bir uyarı çıkıyor bunu nasıl yapabilirim lütfen yarımcı olursanız minnettar kalırım
    Sunroof adaptasyonu yapmayı deneyebilirsiniz. Büyük ihtimal çözüm olacaktır.

www.newtis.info
    54 10 ... Notes on glass slide/tilt sunroof (initialisation/normalisation/learning of characteristic curve)
    https://www.newtis.info/tisv2/a/en/f10-520i-lim/repair-manuals/54-slide-tilt-sunroof-soft-top/54-10-slide-tilt-sunroof-panorama-glass-roof/1LMfmNXx

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bmw 520 f10 aracımın sunroofuna nasıl adaptasyon yapabilirim

• merhaba yeni bir araç alma arefesindeyiz. 250bin lira bandında araç arıyorum.
    piyasayı 1 2 aydır takip ediyorum. Bmw almaya karar kıldık.
    Daha önce hiç bmw kullanmadığımız için tavsiye ve yardıma ihtiyaç duydum. bütçeme uygun 100bin kmleri geçmeyen 2014 model 5 serisi dizel bakıyorum.
    burada aklımda birkaç soru var.
    Piyasada genellikle 525d xdrive var 520d yerine 525d almak daha mı iyi olur?
    Birçok paket var premium / m sport / xdrive vs
    baktığım araçlarda hayalet ve vakum yok. bu çok önemli mi? hangi paket olması daha iyidir. hangi paket nedir?
    aracı alırken dikkat etmek gereken bmwye has ekstra bir durum var mıdır? varsa nelerdir?
    Bu f10 kasa 2014 525d aracın bir kronik problemi sorunu veya herhangi birşey var mı? vs

şu an aklımdaki sorular bunlar 2 3 araç var görüştüğümüz. Bu hafta pazartesi almayı düşünüyoruz öncesinde bu bilgiler çok rahatlatır bizi. Teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: reyminom

merhaba yeni bir araç alma arefesindeyiz. 250bin lira bandında araç arıyorum.
    piyasayı 1 2 aydır takip ediyorum. Bmw almaya karar kıldık.
    Daha önce hiç bmw kullanmadığımız için tavsiye ve yardıma ihtiyaç duydum. bütçeme uygun 100bin kmleri geçmeyen 2014 model 5 serisi dizel bakıyorum.
    burada aklımda birkaç soru var.
    Piyasada genellikle 525d xdrive var 520d yerine 525d almak daha mı iyi olur?
    Birçok paket var premium / m sport / xdrive vs
    baktığım araçlarda hayalet ve vakum yok. bu çok önemli mi? hangi paket olması daha iyidir. hangi paket nedir?
    aracı alırken dikkat etmek gereken bmwye has ekstra bir durum var mıdır? varsa nelerdir?
    Bu f10 kasa 2014 525d aracın bir kronik problemi sorunu veya herhangi birşey var mı? vs

şu an aklımdaki sorular bunlar 2 3 araç var görüştüğümüz. Bu hafta pazartesi almayı düşünüyoruz öncesinde bu bilgiler çok rahatlatır bizi. Teşekkür ederim.
    Hocam naptiniz araçta neye karar verdiniz? Yazdığınız hangi konulara dikkat ettiniz. Konu azıcık geride kalmış ama benimde 150 bin tl param f10 kasa almayı düşünüyorum. Forumdaki arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim . Neye dikkat etmeliyim ne yapmalıyım

• Hk38 H kullanıcısına yanıt
    Hocam 150 bine posası çıkmış f10 bulursunuz ancak.. F30 düşünün derim

• Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında navigasyonu kullanabildiniz mi? Bende yalnızca Türkiye yüklü. Nedenini araştırmadım hiç ama yurtdışını açtırmam veya yükletmem için ne yapmam gerekir? veya mümkün mü?
  • Kardeşim benim araçta Turkey NExt map yüklüydü. Malum sadece Türkiye haritası var. Avrupa seyahatine çıkacağımı söyledim ve Bmw borusan'a gittim. Parası neyse vereceğimi araca Avrupa haritasını yükletmek istedim. Şu an itibariyle Bmw haritası East ve West diye ikiye ayrılmış durumda Avrupa için. En güncel şu an Fransa Almanya vs West 2020-1 haritası Yunanistan balkanlar için East-2020-1'dir. Her neyse Borusan Türkiye'deki borusan çıkışlı araçlarda bunun mümkün olmadığını söyledi !!! Parasıyla bile yapamıyorsunuz yani. Ben de gittim ebay'den FSC Life kodu satın aldım, 10-15 dolar bir şeydir. Vın numaranızı veriyosuznu ve İnternetten size bir kod gönderiyorlar. Daha sonra gittim 64 GB lik bir flash disk aldım. O da 50-60 lira bir şeydir. Ve internette bimmer diye bir forumdan Bmw'nin 2020 West haritasını bilgissyara oradan da flasha attım. Sonra araca flashı taktım ve yüklemeye başladı en son da satın aldığım kodu araca girdim ve aracım navigasyonu West oldu. Tabi bu haritada Türkiye de var ama Turkey Next gibi detaylı olmadığı söyleniyor. Bu şekilde olayı çözdüm çok da ucuz oldu. Harita çıktıkça yüklüyorum ve aldığım sınırsız süreli kodla arabaya kendim atıyorum. Umarım yardımcı olmuştur. Connected Drive'a bir çözüm arıyorum buldum da ama yapmadım araca yapınca buradan yazacağım. Harita Avrupa'da muazzam çalıştı! Onu söylemem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attorney58 -- 19 Ocak 2020; 22:19:28 >

• 2014 premium paket aracımda kendi ayarlarımı hafızaya aldım 1 e. Eşimde 2 ye hafızaya almış. Aracı o kullanıyor prkediyor. Sonra ben normalde anahtarımla kapıyı açınca ayarlarımın gelmesi gerekmezmi? Yada benmi kaydedemedim. Her seferinde kapıyı açıp 1 e basmam gerekiyor. Kilidi açtığımda gelmeli diye biliyorum. Bilen varsa sevinirim

• Hk38 H kullanıcısına yanıt
    fiyatları öyle bi şişirdiler ki paramla ortada kaldım. aracımı sattım. otobüse biniyorum artık

• Allah kolaylık versin. Aynısını yaşadım almadığınız hergün size zarar verecektir.

• Akıl mantık dışı şu ara fiyatlar.. 2019 Mayısta 222 bine 2016 executive m(38binde)araç aldı hatasız.. Şu an 45 binde aracın muadilleri 300-310 arası.. Bu paralar verilmez diyoruz sonra bir bakıyorsun kaç yıllık f30lar bile 200e gidiyor.. Allah hayır etsin sonumuzu.. Aralıktan ocağa bile 10-15 artmış fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkifKarabulut -- 25 Ocak 2020; 9:54:39 >
  • Fiyatlar gerçekten garip. 2016 Executive ben de sattım 2018’de. Şimdi üzerine 20K km. koyup baktığımda sattığım fiyattan 100K fazlaya ilan görüyorum. Ama bu artışın 2013 5.25 xdrive’a yansıması hiç yok. 2018’de iyi fiyata aldığım araca aynı parayı bile neredeyse vermiyorlar (ilana koyup tecrübe ettim).

• Hocam cok haklisiniz bende bir suredir 520i bakiyorum. Min. 2015 model 40 bin km alti araclari takip ediyorum. Fiyatlar inanilmaz sekilde artti. 250 bine satilan 2016 luxury paket ayni araca 312 bin isteniyor. Favorimde olup satilmaz dedigim bir cok premium arac 275 280 bine satildi. 3 4 favori ilanim fiyatlarini artirdi.Bir sekilde birileride bu fiyatlardan aliyor ne yazik ki. Son 2 3 ayda 520i ler ciddi prim yapti

• boltman34 B kullanıcısına yanıt
    Hocam şaka mı bu premiumlara hiç bakmadım cidden 275-280 mi yazıyorlar..

• boltman34 B kullanıcısına yanıt
    Aynı kasa değil ama, g30 başlangıç fiyatı 487.000!!! TL olmuşken, az km dolu temiz hatasız araçlara bu paraları verirler. B segment 2008 dolusu 214.000 TL. Kibrit kutusu kadar araba. BMW 5 serisinin en boşu bile premium hissini çok iyi veriyor.
    Kısaca araba almak isteyen çok iyi arama yapacak, sabırlı olacak, iyi arabası olan da kaşınmayıp arabasına sahip çıkacak.
    Komşum 2015 comfort aracını sattı, bin pişman, ilk kasa q7 aldı, rezalet diyor.

• Ben 2 ay icinde ki major degisime anlam veremedim. 298 bine 22 binde 2015 model comfort 520d vardi , suan 340 bin bandinda 2014 520d 50 bin km civarinda satiliyor. 2 3 ay gibi kisa bir surede araclarin prim yapmasi bana ilginc geldi. Aracin kalitesi yada premiumlugu ile ilgili suphem yok. Al sat yapsam 2 3 ayda 50 bine yakin para kazanirmisim 😀

• mtiraka M kullanıcısına yanıt
    Bu ozelligin calismasi icin sunlari yapmanız gerekiyor. İlk yapmaniz gereken arabayi calistirirken arabada o anahtarlardan sadece biri bulunmalı, bunu yapmazsaniz ayarlar karisiyor ozelik kullanilamaz hale geliyor. Siz sadece kendi anahtarınızla arabaya binip kontagi açıp ya da calistirip profillerden kendinizin olmasini istediğiniz birini seçin. Sonra koltugunuzu direksiyonunuzu aynalari ayarladiktan sonra koltuktaki m tusuna basıp ardindan 1 e basın. Klima ve radyo ayarlari da anahtarda hatirlandigi için onlari da ayarlayin. Sonra kontagi kapatip arabayi kilitleyin ve eşinizle birlikte sadece onun anahtarıyla arabayla bindikten kontagi actiktan sonra profillerden sizin olmayan bir profili o anahtara atayın. Sonra dedigim ayarlarin tümünü ona da yapın. Bunlar yapıldıktan sonra siz kendi anahtarinizla arabayi actiktan sonra arabaya binmeden koltuk ayarlari vs tumunun size gore ayarlanmis oldugunu goreceksiniz. Fakat dedigim gibi iki anahtarla birlikte arabaya yaklasir ve binerseniz bu ozellik yine gidecek. Bu yüzden iki anahtarla arabaya binecekseniz kullanicak kisinin onden gidip arabayi acip calistirmasi gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dmrngh

Bu ozelligin calismasi icin sunlari yapmanız gerekiyor. İlk yapmaniz gereken arabayi calistirirken arabada o anahtarlardan sadece biri bulunmalı, bunu yapmazsaniz ayarlar karisiyor ozelik kullanilamaz hale geliyor. Siz sadece kendi anahtarınızla arabaya binip kontagi açıp ya da calistirip profillerden kendinizin olmasini istediğiniz birini seçin. Sonra koltugunuzu direksiyonunuzu aynalari ayarladiktan sonra koltuktaki m tusuna basıp ardindan 1 e basın. Klima ve radyo ayarlari da anahtarda hatirlandigi için onlari da ayarlayin. Sonra kontagi kapatip arabayi kilitleyin ve eşinizle birlikte sadece onun anahtarıyla arabayla bindikten kontagi actiktan sonra profillerden sizin olmayan bir profili o anahtara atayın. Sonra dedigim ayarlarin tümünü ona da yapın. Bunlar yapıldıktan sonra siz kendi anahtarinizla arabayi actiktan sonra arabaya binmeden koltuk ayarlari vs tumunun size gore ayarlanmis oldugunu goreceksiniz. Fakat dedigim gibi iki anahtarla birlikte arabaya yaklasir ve binerseniz bu ozellik yine gidecek. Bu yüzden iki anahtarla arabaya binecekseniz kullanicak kisinin onden gidip arabayi acip calistirmasi gerekiyor.
    Biz tek anahtarla 2 kişi kullanıyoruz. Ben istiyorumki ben anahtarı kullandığımda benim 1 e kaydettiğim ayarlar gelsin. O kullanırken 2 ye bassın. Bu mümkünmü? Yoksa 1 ve 2 de kayıt olduğu için tek anahtarı kullanırken bu mümkün olmazmı?

• 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.