evet direksiyon ortasında bulunan hava yastığı ücretsiz değişti |
BMW 5 SERİSİ F10 (280. sayfa)
-
-
Herkese merhaba.5.20i aracımda kontağı kapattığımda direksiyon yukarı ve koltuk geriye gidiyordu,iniş binişe kolaylık olsun diye.Koltuk hafızasını değiştirdiğimden beri bu özellik çalışmıyor.Sebebi ne olabilir?Bir yerlerden o özelliği mi kapattım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koltuk geri gitme gizli özellik ile ekleniyor da direksiyon kalkması standart. Bazen cihaza bağlayıp sıfırlama yaptırmak gerekebiliyor bu gibi problemde.
Anladığım kadarıyla doğal olarak çalıştırınca da direksiyon aşağı inmiyor zaten aynı pozisyonda olduğu için?
Direksiyon konumunu aşağı yukarı yönlü bozup deneyin, yine olmuyorsa cihaza bağlayıp sıfırlama yaptırın. Mümkünse yetkili servis veya ista+ olan bir özel servis olsa iyi olur.
-
Teşekkür ederim
biraz gecikmeli oldu ancak yardımcı olacağını düşündüğü için sizinle paylaşmak istedim sorun aracın MAF sönsöründen çıktı kendim hava filtresinin üstünden söktüm 2 vida ile Liqui Moly Liqui Moly Maf Hava Akış Debimetre Sensör Temizleyici ürününü aldım onunla güzelce yıkayıp tekrar taktım araçta aşırı derecede dinginleşti sakinleşti ve yakıttada ciddi düşüş oldu öncesi ve sonrası yaptığım sensör ölçümlerinde de ciddi derecede fark oldu zaten periyodik zamanlarda temizlenmeside önerilen birşey. internetten bulduğum bir linki sizinle paylaşayım nasıl yapılacağına dair.
TamirhaneyoutubeArkadaşlar Merhaba Bir süredir yaşadığım ancak çözüm bulamadığım rölantide ki hafif titreme sorununu geçtiğimiz günlerde ilk bakmam gereken yere son noktada bakarak çözüme ulaştırdım. Benzer sorun yaşayan arkadaşlarım önce belirttiğim parçayı kontrol edip sonra diğer adımlara geçiniz. Kolaylıklar, sevgilerhttps://www.youtube.com/watch?v=_YvT0_Lz4J8
-
Merhaba bu haftasonu aracımla uzun yol seyahati yaptım aracım 5.20i N20B16 motor.
Seir halindeyken hızım 80-90 kö hızlara çıkınca başlayan ayağımı gazdan çektiğimde araba kompresöre biniyormuş gibi motordan bir bağırma sesi geliyor içeriye çok az gaz dokunduğumda sesi duymuyorum ama gazdan çektiğimde ses belirgin bir şekilde içeriye geliyor bu tarz bir sorunla karşılaşan oldumu?
gazdan çekince başlayıp gaza basınca kesilen ses şafttan gelir.
tam tersi gaza basınca geliyor çekince kesiliyor olsaydı diferansiyel olurdu.
Şaft takozu muhtemelen kopmak üzeredir. Beraberinde şaft askısı da kontrol edilse iyi olur.
Bu ikisi sağlamsa şaft flanşı olabilir.
-
ilginiz için teşekkür ederim baktıracağım ustaya birde yüksek süratlerde sanki üstümde helikopter uçuyormuş gibi bir ses başlıyor aynı sıkıntıyla ilişkilendirebilirmiyiz?
-
evet 160-180 sonrası arka taraftan titreşimli bir uğultu başlar, bu da aynı sıkıntıyla ilişkilidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X