Şimdi Ara

bmw 320d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bmw 3.20d bir 15 cm büyümeli çok ufak. 4,53 cm nedir yahu ? ufacık şahin biile büyük duruyor. zaten arka farlarda bir türlü güzel olmuyor. 3 cm genişledimi ne iyi olurdu. birde donanım ekstraların fiyatını nerden öğreneceğiz? sitesinde ekstra fiyatları yok. 5.20d beğeniyorum görüntü boyut bakımından tek beğendim arabası odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bückstabu189 -- 15 Eylül 2011; 12:22:22 >

• Cümleleri genelde Türkçe'de olduğu üzere noktalarla ayırmayı düşünürseniz insanlar en azından anlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı

Cümleleri genelde Türkçe'de olduğu üzere noktalarla ayırmayı düşünürseniz insanlar en azından anlar.

düzelttim tekrar okuyunuz
  • 3 serisi cidden dar araç.
  • bir audi a4 bakıyorsun aynı sınıf araçlar fakat aralarında 17 cm uzunluk farkı var . 6-7 cm de genişlik farkı
  • Bunun için konu mu açılır .
  • 3.20d alacağıma benzinli c180 komp. alırım okadar açık ve net söylüyorum.

Yeni sattığım mersoyu öncewden aynı yaşta 3.20d ile takas edecektim araba resmen odun gibi gömzüktü gözüme her açıdan.

çift böbrek hayranlığının tek temsilcisi cabriolar ve son yeni 5 serisi eğer bi atak yapmassa bence bmw gözden düşer.Sırf arkadan çekiş olsun diye rakiplerinden daha az kaiteli otoyo binmek bikaç sene sonra konsoldan tıkırtılar gelmesi hiç mi hiç iyi değil premium bi araç için
  • 3 serisini çok beğenıyosanız 2012 de yenı kasası çıkıcak bekleyın onu alın gayet uzun araç
  • 3 serisi motor çok iyi yol tutuşu çok iyi ama geri kalan normal bir d sınıfından eksigi var fazlası yok cinsten.

koltuklar elektrikli değil ısıtma yok. Ekran yeni yeni konmaya başladı onun dışında içi çok sade ve basit.Kötümü değil tabiki sonuçta bmw ama bazı şeyler eksik
  • Boşuna bazı yerlerde C sınıfı demiyorlar. Sırf lüks diye, küllüğü bile opsiyon olarak sunuyor diye D sınıfı diyorlar bu araca.
  • 3 serisinde kronik sorun var mı acaba gerek motorda olsun gerek elektronik aksamlarda olsun . Kapılardan bagajdan sağdan soldan tıkırtı, cızırtı falan geliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih7823

bmw 3.20d bir 15 cm büyümeli çok ufak. 4,53 cm nedir yahu ? ufacık şahin biile büyük duruyor. zaten arka farlarda bir türlü güzel olmuyor. 3 cm genişledimi ne iyi olurdu. birde donanım ekstraların fiyatını nerden öğreneceğiz? sitesinde ekstra fiyatları yok. 5.20d beğeniyorum görüntü boyut bakımından tek beğendim arabası odur.

almassın olur biter. bu kadar dert etmene gerek yok
  • Fluence bile 9 cm daha uzun Ama dingil mesafesi olarak 3.20d Fluenceden 6cm fazla.
  • Gerçekten ufak araç.
  • Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellman

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih7823

bmw 3.20d bir 15 cm büyümeli çok ufak. 4,53 cm nedir yahu ? ufacık şahin biile büyük duruyor. zaten arka farlarda bir türlü güzel olmuyor. 3 cm genişledimi ne iyi olurdu. birde donanım ekstraların fiyatını nerden öğreneceğiz? sitesinde ekstra fiyatları yok. 5.20d beğeniyorum görüntü boyut bakımından tek beğendim arabası odur.

almassın olur biter. bu kadar dert etmene gerek yok

fikrimi söyledim tabikide almam dert etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURHAN7773

3 serisini çok beğenıyosanız 2012 de yenı kasası çıkıcak bekleyın onu alın gayet uzun araç

ben 5 cm daha uzun diye biliyorum 2012 kasası öylemi ?
  • skip pad değeri ; 0.85g tatmin edici, motoru 184 hp ile harika hızlanıyor ,onun dısında D sekmentinde bir cok rabinden daha kötü kullanırkende bunu hissediyorsunuz donanım olarakta görünüş olarak ( eger m paket değilse)...., tecrübe sabittir cok defa kullandım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 15 Eylül 2011; 20:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

3 serisi motor çok iyi yol tutuşu çok iyi ama geri kalan normal bir d sınıfından eksigi var fazlası yok cinsten.

koltuklar elektrikli değil ısıtma yok. Ekran yeni yeni konmaya başladı onun dışında içi çok sade ve basit.Kötümü değil tabiki sonuçta bmw ama bazı şeyler eksik

parayı verince istediğin donanımı ekleyebiliyorsun. yalnızca deri döşeme için bile 6-7 renk kombinasyonu olan bir markadan bahsettiğinizi hatırlatmak isterim. koltuklarında ısıtma yok dediğiniz araçta (e90) uzaktan kaloriferi çalıştırma opsiyonu bile mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PALERMO ®

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

3 serisi motor çok iyi yol tutuşu çok iyi ama geri kalan normal bir d sınıfından eksigi var fazlası yok cinsten.

parayı verince istediğin donanımı ekleyebiliyorsun. yalnızca deri döşeme için bile 6-7 renk kombinasyonu olan bir markadan bahsettiğinizi hatırlatmak isterim. koltuklarında ısıtma yok dediğiniz araçta (e90) uzaktan kaloriferi çalıştırma opsiyonu bile mevcut.

CC yi bile opsiyonel olarak ekletiyorsunuz doğru ama maliyeti çok artıyor bu seferde. Ben gittigimde sadece bir jant sordum ve 7000 euro fiyat verdiler siz düşünün 5 serisi fiyatına gelir resmen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.