Merhabalar beyler. Laptopumda son günlerde aşırı derece anlık kasma ve donma sorunarı başladı. Knight online oynuyorum ve anlık donmalar oluyor. Sürekli kasma faalan olsa neyse ama gayet akıcıyken birden 1 saniye yada daha kısa sürelik bi takılma yaşıyorum. Ssd mevcut i7 7.nesil işlemci 2gb ekran kartı ve 6gb ram var. Hertürlü ayarı quickcpu falan hepsini yaptım.Toz temizliği macun gibi şeylerde yapıldı. Güüç seçenekleri olsun ekran kartı ayarları olsun herşeyi yaptım. Bir yerde bi çakışma var gibi ama bi türlü bulamıyorum. İşletim sistemi win8.1 win10 dada aynısını yaapıyordu. Sizce neler yapmam lazım.
TURKNET ACİZLİĞİ LÜTFEN UZAK DURUN
istanbul silivri selimpaşa mahallesi 2004 sokak no:3 adrsinde ikamet ediyorum. bulunduğum bölgede türktelekom altyapısında turknetin internetini kullanıyorum. kablo kopmasından dolayı 30gündür internetimi kullanamıyorum. bana 30 gün içerisinde arızanız çözülecek dediler ama 30 günlük süre bugün itibariyle dolmuş bulunuyor ve hala internetim yok. benle birlikte yakın adreslerimde ikamet eden herkes şuanda internet kullanamıyor ve herkes şikayetçi. Turknet ffirmasına her mesaj attığımda ekiplerimizin çalışmaları sürüyor diyerek telefonu kapatıyorlar. Bu kadar aciz bi firmanın bu kadar çok aileyi ve insanı mağdur etmesine lütfen izin vermeyin ve türk devleti olarak lütfen bu işe bir el atın. Ben internet üzerinden gelirimi sağlamaktayım ve 30 gündür hiçbir kazancım yok.
an itibariyle 32 gün oldu
|
Tabela Asmak Ve Yan Dukkanin Goruntusunu Kapatmak
|
Fizikten bir basınç sorusu
Bir tane fonksiyon sorusu
ASKERLİK VE ÇÜRÜK ALMA İLE İLGİLİ ÖNEMLİ SORU
|
|
GTA 5 İÇİN NORMAL USB BELLEK
|
Bu hesap iki kişi tarafından kullanılmaktadır. |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.656
İkinci El Bölümü Mesajları: 78
Konularının görüntülenme sayısı: 76.445 (Bu ay: 685)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 142 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası