Touch ı daha almadım ama yakın zamanda alacağım.Pepsiden çıksın bekledik çıkmadı
Ne ağlayacak kadar günahkarım,Ne de göklere çıkabilecek kadar masum ! Ne geçmişte yaşadıklarımdan huzursuzum, Ne suan yaptıklarımdan mutlu! Sırlar içinde bir dünya var,Bir de sen varsın içinde Ne seni kaybedecek kadar cesurum Ne de kazanacak kadar güçlü !
[center][image]http://img504.imageshack.us/img504/6807/avatar345101ax7yz5sz5.png[/image]
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_22271587/mpage_1/key_//tm.htm#22271587]iPod Touch Fan Club[/link][/center]
Arkadaşlar, Efendiler ve ey Millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler, Dervişler, Müritler, Meczuplar memleketi olamaz!En doğru, en hakiki tarikat, Medeniyet tarikatıdır!
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Hocam böle hoşgelin demekle olmaz.Sen hariç 1. 10. ve 100. üyeye 1 ipod touch verki ortalık şenlensin
o zaman 100. üyelik için pusuya yatar herkes
Olana kadar artık.PaR0NiaC ilk 2 iPod'u gönderdikten sonra 3.(100.ye vereceği) iPod'u farklı şekillerde dağıtabilir. Ama sonuç olarak ben iPod touch kazandım.
Adresi PM attım. Kargoya verileceği tarihi kısa tutarsan sevinirim.Haftaya elimde olursa çok güzel olur.
Ekleme:Bu arada kampanyaya kılıf dahil mi?Eğer dahilse hangi marka ve modeli göndereceksin? Ben şu arkasına kullaklık bağlanabilen modeli istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strom -- 7 Nisan 2008; 23:34:57 >
Keşke aşktada kazansam oda yalan oldu anasını satıyım
Bi ipod touchum olmadı die 5 yıllık sevgilim bıraktı. Dedim olsun 3. nesil nanom var bunla idare ederiz ama kabul etmedi. İlla touch touch die tutturdu
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Keşke aşktada kazansam oda yalan oldu anasını satıyım
Bi ipod touchum olmadı die 5 yıllık sevgilim bıraktı. Dedim olsun 3. nesil nanom var bunla idare ederiz ama kabul etmedi. İlla touch touch die tutturdu
Hocam böle hoşgelin demekle olmaz.Sen hariç 1. 10. ve 100. üyeye 1 ipod touch verki ortalık şenlensin
o zaman 100. üyelik için pusuya yatar herkes
Olana kadar artık.PaR0NiaC ilk 2 iPod'u gönderdikten sonra 3.(100.ye vereceği) iPod'u farklı şekillerde dağıtabilir. Ama sonuç olarak ben iPod touch kazandım.
Adresi PM attım. Kargoya verileceği tarihi kısa tutarsan sevinirim.Haftaya elimde olursa çok güzel olur.
Ekleme:Bu arada kampanyaya kılıf dahil mi?Eğer dahilse hangi marka ve modeli göndereceksin? Ben şu arkasına kullaklık bağlanabilen modeli istiyorum.
kılıflı kılıflı içine bodyguardz la invisibleshield da koydum seçer takarsın 4 çeşitte kabı var 2 gün içinde elinde olur