Şimdi Ara

BMW 2 serisi mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.


    Dün bacanak için bayileri dolaşalım dedik. Şu an ellerinde yok ama güncel fiyatlardan bilgi aldık vs. Ama çok garip bir durumla karşılaştık. Neredeyse her markayı gezdik, tiguan ve sportage için bile milyonun üzerinde rakamlar söylediler. 2 serisine de 1 milyon 70 bin dediler. Bu durum biraz kafa karıştırıcı geldi açıkçası.


    2 yetişkin bir de çocuğun kullanımı için uygun bir araç bence. Diğer araçların fiyatları da bu rakamlarda olunca bana çok mantıklı geldi. Siz olsanız ne yapardınız ?




  • Kalitesiz bir araç 2 serisi. Dışarıdan güzel duruyor ama iç mekan premium segment kalitesinde değil. Ayrıca araç çocuklu kullanıcılara bazı durumlarda yetmeyebilir. Tiguan daha mantıklı bir karar olur. Beğendiyseniz alın tabi kimse birşey diyemez
  • motor 140 hp. vasat kalıyor muadillerinin yanında.

  • 2 serisi bmw falan değil
    1 milyon varsa qasqhai tucson bakın daha kaliteli arabaya binersiniz
    ufak lazımsa 2008 ve puma da iyi bu arada
  • Önden çekerli BMW, BMW değildir. Almayın.

  • Ben olsam aracı test ederdim, zaten bu düşünceyle hiçbir beklentim olmadan test ettim. 140 HP 0-100 8.7 sn BMW nin yıllardır ürettiği kendi motoru olan 136 HP nin sorunlardan arındırılmış motoru. Modüler motor da denebilir. Her 500 Cc başına 1 silindir eklenerek 2000 Cc4 silindir 3000 Cc 6 silindir şeklinde üretiliyor. Performans anlamında ne aradığınıza bağlı ama beni sport modda koltuğa yapıştırıp mutlu etti.


    viraj performansını yanımda piste çıkan görevli gösterdi ve beklediğimden çok iyi çıktı. Ben m pakette gelen karanlık iç dizayn ve siyah tavanı beğenmediğim. Sipariş verirken de bej deri olarak sipariş geçtim.


    Daha önce A3 Sedan ve Golf 6 kullanmış biri olarak çok hoşuma gitti araç.


    Bmw 3 serisi 1.800 civarı fiyatı , CLA hem bulunmuyor imkansız hem de fiyat olarak çok yüksekte. Bu fiyata Premium olarak uygun gördüm ve sipariş verdim.


    Bizde 6 ve 4 yaşında 2 çocuk var. Bagajı bana yeterli geldi ki şu an kullandığım araç Duster ve Polo. Arkası basık biraz tek beğenmediğim yönü bu oldu.Karar sizin Tiguan, Passat bunlar 2.eli güçlü araçlar. Tiguanın iç dizaynı benim hoşuma gitmedi 2016-17 den beri benzer dizayna sahip. O nedenle elegance bulup iptal etmiştim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfectstranger09 -- 5 Ağustos 2022; 10:19:34 >
  • Aracin proporsiyonu bozuk, linea gibi
  • eğer önünde bmw logosu yerine fiat logosu olsaydı her yerde aşağılanacak bi arabaydı.

  • autindustry A kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum artık bu tasarımdan vazgeçmeliler çok ince gözüküyor biraz daha geniş yapılı olması gerekiyor

  • Bende F20’den sonra 218i sipariş verip tekrar iptal etmiştim, arkaya doğru genişleyen tasarımı hoşuma gitmedi, arkası çok çirkin duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.