|
|

2 Mobil
|
|
Konu eski ama yine de yazayım belki birinin işine yarar. 1.5 sene kullandım. Haftada 2 - 3 gün kullanıyordum. Derdi tasası bitmiyor. Kullandığım araba temiz durumdaydı ama artık çok yaşlı arabalar bunlar. Parçalar ömrünü dolduruyor bu yüzden sanayi sevmiyorsan, tanıdık ustan yoksa bulaşma. Hele şuan ki ekonomide tamamen saçmalık. Yıkık döküğüne denk gelirsen toplayamazsın. Ustaları bile bıktırmış arabalar bunlar. Adam bmw ustası mesela ama bu arabalara bulaşmaz. Çünkü bitmiyor derdi arkadaş Yazdıklarım aslında sadece 318is için değil e36 için. İkinci araba olarak alıp zevkine binerim diyorsan lafım yok. O zevk meselesi ama 1. araba olmaz bunlardan artık. |
|
Dostum hala yaşıyormusunun bilmiyorum ama gelecekten yazıyorum şuan 98 arabaya 30.000 TL veriyorlar
![]() ![]() |
BMW 3 Serisi 3.18iS: Kapsamlı Bir İnceleme
BMW 3 Serisi 3.18iS, otomotiv dünyasında ikonik bir araç olarak kabul ediliyor. 1991'den 1998'e kadar üretilen 3.18iS, hem performans hem de lüksün ideal bir karışımını sunmasıyla tanınıyor.
Motor ve Performans
3.18iS, 140 beygir gücü ve 180 Nm tork üreten 1,8 litrelik 4 silindirli bir motora sahiptir. Bu motor, 9,2 saniyede 0'dan 100 km/s hıza çıkmasını ve 210 km/s azami hıza ulaşmasını sağlar.
Kullanıcı Yorumları
BMW 3.18iS kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Sahipleri genellikle aracın çevik sürüşünü, lüks iç mekanını ve güvenilirliğini överler.
Tasarım ve Özellikler
3.18iS, sportif bir görünümle tasarlanmıştır. Ön tamponu, sis farları ve agresif ızgarasıyla öne çıkar. İç mekan, deri döşeme, elektrikli camlar ve klima gibi özelliklerle donatılmıştır.
Karşılaştırma: 3.18iS vs. 3.18i
3.18iS, BMW 3 Serisi ailesinde 3.18i modelinin daha güçlü ve daha iyi donanımlı bir versiyonudur. 3.18iS, daha güçlü motoru, sportif dış tasarımı ve lüks özellikleriyle öne çıkar.
Sonuç
BMW 3 Serisi 3.18iS, performans, lüks ve güvenilirliğin birleşimi olan efsanevi bir araçtır. Kusursuz sürüşü, şık tasarımı ve kullanıcı dostu özellikleriyle 3.18iS, otomobil meraklıları arasında popüler bir seçenek olmaya devam ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|