Şimdi Ara

Bmw 3.18 d aldım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
3
Favori
33.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Üretim kalitesini nereden biliyorsun üretirken gördün mü iki arabayı da ?

İç hacim bagaj performans görünen üstünlükleri, senin söylediklerin subjektif değerlendirme ...

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

yillarca 2lt araba almam enayi miyim o kadar mtv vereyim diye konustun durdun.. 1.6 arabalara 2.0 lt parasi verdin..

simdi gittin 2.0lt araba aldin.

volvoyu aldin cok iyi dedin, sattigin gore gunden beri konusuyorsun berbat diye

honda jip aldin en mantikli araba diye. sattigin gunden beri arkasindan atip duruyorsun.

yukaridaki sana buyuk konusmaman icin her turlu dersi verdi, bir turlu ibret almadin.

simdi bakalim buna ne kulp takacaksin. biz yine de hayirli olsun diyelim. saglikli gunlerde kullanilsin

Bu arkadas biraz enteresan ben olsam utanirdim sahsen. Daha once mercedesi ovuyordu bmwye cop diyordu sonra f20 aldi bir bir anda f20 dunyanin en iyi arabasi oldu sonra f30 arac vermislerdi buna servisten o zaman nasil atip tutuyordu f30 cok kotu f20 bile ondan daha iyi diye arabaya demedigini birakmadi simdi f30 aldi ve dunyanin en iyi arabasi oldu ha birarada audi 4 vardi:) kimlik bunalimi geciriyor galiba cok ciddiye almamak lazim he deyin gecin:)

• Bu kampanya devam ediyor mu acaba?
  • Tükürdüğünü yalayan, gereksiz yere bir markayı babasının malı gibi öven, yüksek motor hacmi kullananlara enayi gözü ile bakan şahıs değil mi bu?

Acaip gıcık oluyorum bu adama

• Deri koltuğa çöp dedi bir sonraki aracı soğutmasız deri koltuk olacak demektir bu

Ne adam ya

• 2. Bonzai vakası sanırım. Açtığı konular hep çelişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathu

Bu kampanya devam ediyor mu acaba?

Araclarin hepsi satildi

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim.
  • 318d ile 320d motorları arasında turbo ve enjektör farkı var. Bir yabancı kaynakta da manifoltların da farklı olduğu söylenmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

1 yaşında 320ied 40. Yil almak varken buyük saçmalık olmuş.. 2 3 litre az yakicam diye daha donanimsiz daha pahali araba..

Deri koltuk arabayi sevmiyorum

Dakota deri synsatec degil 40. Yildaki.. kendini kandiriyosun cihan yapma cihann

Ya kardes ne fark eder sogutma yoksa cop

sogutma olmayinca hepsi copmus.

benim gorgum bu kadar demiyor, belki daha iyisi vardir ben goremedim demiyor. sogutma yoksa hepsi cop. bitti gitti.

keske sen cope gitseydin. tovbe estafurullah ya neler konusturuyorsunuz bana.

Bunun iyisi kotusu yok derikoltukta sogutma yoksa gercekten terletiyor

• mantıklı seçim.
    1.6 benzınlı parasına dızel hemde 2.0 motor donanımda var.1.6 mercedes den ıyıdır.audı desen a5 harıc tırt.
    ama 2.el 4 serısı 420d lerede bakabılırdın.arka koltuk bu kadar genıs olacagını hıc tahmın etmezdım bmw aracında.sasırdım.
    hayırlı olsun...
  • BMW 3.18d getirene kadar neden 1.6 160 beygir geliştirmiyor. Nede olsa 3.18 d ile aynı fiyata satacaklar. Nereden baksan 30-40k ekstra gelir

• Şuan ki piyasada güzel fiyata güzel bir araç almışsınız. Sizi üzmez. C200d kullanıcısı olarak söylüyorum ki 2.0 150 beygirlik bie motor çok kararlı ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşatacaktır. Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halalaluya

BMW 3.18d getirene kadar neden 1.6 160 beygir geliştirmiyor. Nede olsa 3.18 d ile aynı fiyata satacaklar. Nereden baksan 30-40k ekstra gelir

2.0 satamaz ve bir çok bmw modelindeki 2.0 motorlu model satışını da etkiler.Mutlaka hesabı yapılmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımcıAhmetD

Şuan ki piyasada güzel fiyata güzel bir araç almışsınız. Sizi üzmez. C200d kullanıcısı olarak söylüyorum ki 2.0 150 beygirlik bie motor çok kararlı ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşatacaktır. Hayırlı olsun.

1.6 dci 160 ps olsa ciddi dusunurdum ama 136 ps ve arabanin asiri pahali olmasi beni c200'den soguttu 1.6 dci olan amg ile 200.000 hakliydi ustunu vermek gercekten sacma geldi bana

• aramıza hoşgeldiniz

f30 gerçekten çok muazzam bir araç, her bindiğimde zevkle kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

mantıklı seçim.
    1.6 benzınlı parasına dızel hemde 2.0 motor donanımda var.1.6 mercedes den ıyıdır.audı desen a5 harıc tırt.
    ama 2.el 4 serısı 420d lerede bakabılırdın.arka koltuk bu kadar genıs olacagını hıc tahmın etmezdım bmw aracında.sasırdım.
    hayırlı olsun...

A5 ile a4'un ici birebir ayni

İnsallah bir sonraki aracim makyajli 4.20 d olur

• Aracın detaylı fotoğraflarını paylaşır mısın ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

mantıklı seçim.
    hayırlı olsun...

A5 ile a4'un ici birebir ayni

İnsallah bir sonraki aracim makyajli 4.20 d olur

3 ile 4'ün içi farklı mı sanki Cihan?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.