Şimdi Ara

Bmw 3.18 d aldım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
3
Favori
33.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben farkli demedim zaten ama bmw 4 farkli bir araba kalite olarak 3'den iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deri koltuk; ısıtma ve soğutma yoksa hakikaten eziyet...Yazlık yörelerde bir bakın bakalım,ben hep dikkat ediyorum,deri koltuklu üst marka araçların % 90 lık kısmında koltuklarda pamuklu örtüler var,başka türlü kullanılmıyor yazın sıcağında...Ama ortası kumaş yanları deri olursa o zaman iş değişir...
  • Soğutma yoksa deri koltuklu araca yazın bindiğinizde her inişinizde bagajda yedek tshirt taşıyın...
    Böyle bir ızdırap olamaz.... Deri koltuklu araç aldığınız güne lanet ediyorsunuz resmen...

Kışın soğuk vs bi şekilde idare ediyorsunuz da yazın o sırt terlemesinin önüne geçemiyorsunuz bir türlü...
    Kamyoncular gibi boncuklu kılıf vs bi şeyler alırsanır belki terlemeden kurtulursunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Soğutma yoksa deri koltuklu araca yazın bindiğinizde her inişinizde bagajda yedek tshirt taşıyın...
    Böyle bir ızdırap olamaz.... Deri koltuklu araç aldığınız güne lanet ediyorsunuz resmen...

Kışın soğuk vs bi şekilde idare ediyorsunuz da yazın o sırt terlemesinin önüne geçemiyorsunuz bir türlü...
    Kamyoncular gibi boncuklu kılıf vs bi şeyler alırsanır belki terlemeden kurtulursunuz...

+1905

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Deri koltuk; ısıtma ve soğutma yoksa hakikaten eziyet...Yazlık yörelerde bir bakın bakalım,ben hep dikkat ediyorum,deri koltuklu üst marka araçların % 90 lık kısmında koltuklarda pamuklu örtüler var,başka türlü kullanılmıyor yazın sıcağında...Ama ortası kumaş yanları deri olursa o zaman iş değişir...

Oylede dert merak etme :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Soğutma yoksa deri koltuklu araca yazın bindiğinizde her inişinizde bagajda yedek tshirt taşıyın...

m koltuklar oldukça başarılı ya bu konuda cidden çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

m koltuklar oldukça başarılı ya bu konuda cidden çok iyi

Valla koltukta soğutma yoksa deri koltukta em cem fark etmiyor...

O toto mutlaka ıslak , sırtından ince ince ıslak olarak iniyorsun araçtan...

• 8500 km devirdim
    yaşadığım tek sorun kronik olan kapı çıtası ses sorunu oldu onuda bant ile çözdüler arabadan son derece memnunum
  • quote:

8500 km devirdim
    yaşadığım tek sorun kronik olan kapı çıtası ses sorunu oldu onuda bant ile çözdüler arabadan son derece memnunum

çekişi nasıl? tidiay 150hp passatla kıyaslanacak olursa?
    318d için gitmiyor diyenler vardı. sanırım e90 320d 163lükten geride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

8500 km devirdim

çekişi nasıl? tidiay 150hp passatla kıyaslanacak olursa?
    318d için gitmiyor diyenler vardı. sanırım e90 320d 163lükten geride.

Performansindan memnunum 150 lik passatla nasil yurur vallahi bilmiyorum

• quote:

8500 km devirdim

Çekiş gidiş yakıt nasıl?
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    anladım
  • Bmw 3.18 d aldımBmw 3.18 d aldım

bu iki araç arasında akıl zekası yerinde olan insanın hangisinin daha iyi olduğunu bilir bmw diyenler ne kullanıyorsa bende istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowers wilkins -- 19 Kasım 2017; 0:34:31 >

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Hangi açıdan iyi, aynı motorla ve aynı donanımlarla alındığında farklı olan tek şey karoser tipi o kadar.
  • Cihanair forumun araba anlaminda en bilgisiz uyesi oldugunu yine belli ettin bu konuda :)

2000 cc lik vergi ode , 150 hplik gitmeyen araca 200 kusur bin lira para ver ver oglu ver

Yallah cihanair yallah diksiyon kursuna :)

• 24 ay sıfır faiz reklamı ile alınası bir araç.

• Dönemsel olarak getirilmiş kampanya ile satılıp devamı gelmeyen model oldu.Muhtemelen kafada soru işareti bırakacak.Sahiplerininde arkadaki yazıyı 3.20 d ile değiştirecekleri araba olacak
  • 2017 3.18d var. 6000 km yi devirdik.

Kuşadası - ankara arası,

Ağzına kadar dolu koltuklar ve bagaj dahil 3 yetişkin kişi,

130 km sabit hızla (yavaşlama ve sollama yapıldı tabi ki) klima açık

5,8 litre ortalama ile geldik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 20 Kasım 2017; 1:12:12 >
  • 310 bin arteona verseydiniz büyük bir ihtimalle burada linç edilirdiniz zaten.
  • BölücüDeğilÖlücüyüm B kullanıcısına yanıt
    Şimdi gidip süper giden 318i passat tdi tsi gibi araçlara 200.000 ₺ bayıp alıp binin oldu mu ya da c200d alın 250.000 ₺ ye senede 2.000 ₺ eksik verirsiniz

Amma derdinizi varmış şu mtv ile

Araç canavar gibi fiyatlarla alınmış işte, 320d muadil bir araç 300.000 ₺ ye dayanmış neyini konuşuyorsak.. Gayet de az yakıyor İstanbul karma 5.4 civarlarında (32-34 kmh ortalama hızda) yazılım ile de 320d ye yakın hale geliyor.

Cihan hocam bazı konularda agresif yorumlar yapıyor o konuda haklı olabilirsiniz 😲

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 20 Kasım 2017; 7:16:55 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.