Şimdi Ara

Bmw 3.18 d aldım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
33.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yt1990

Şimdi gidip süper giden 318i passat tdi tsi gibi araçlara 200.000 ₺ bayıp alıp binin oldu mu ya da c200d alın 250.000 ₺ ye senede 2.000 ₺ eksik verirsiniz

Amma derdinizi varmış şu mtv ile

Araç canavar gibi fiyatlarla alınmış işte, 320d muadil bir araç 300.000 ₺ ye dayanmış neyini konuşuyorsak.. Gayet de az yakıyor İstanbul karma 5.4 civarlarında (32-34 kmh ortalama hızda) yazılım ile de 320d ye yakın hale geliyor.

Cihan hocam bazı konularda agresif yorumlar yapıyor o konuda haklı olabilirsiniz 😲

1.6 tdi audi a3 slinei 90 bine alan hala kullanan , 320 ied 170 hp 40.yili 165 e alan hala kullanan

Ikinci elde gazelleyi 10 bine alip 1 senede ayda 5 binlik kar yaptiran sekilde calistiran

Full E90 320d 3 sene once ikinci el 85 bine alan hala kullanan

Ikinci el yakiti koklayan peugeot 308 i ikinci el 42 bine alip hala kullanan bir aileye sahibim bana boyle seylerle gelme

Cihanair ise her aldigi aractan bolca zarar eden ve otomobilden gram anlamayan biri

Agresifligini bilmem once normal konusmayi ogrensin videolarda iki kelimeyi biraraya getiremiyor

Sanal hayatta herkes agresif herkes polat alemdar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bonzai filan içmediniz değil mi?
  • BölücüDeğilÖlücüyüm B kullanıcısına yanıt
    Tamam ne güzel işte herşey değerinde güzel. 2.el ile kıyaslamayın demeyeceğim, bu araç da onlardan biri işte günümüze göre o bağlamda bakarsanız
    Ayrıca ben o yazıyı genel olarak yazdım, üzerinize alınmayın. Araçların kıymetini bilmek lazım ama seneler öncenin fiyatları ile kıyaslamak da komik oluyor. Geçen sene 3 küsürlü seviyelerdeydi € kuru evvelki 2-3 sene ise 2 küsürlerde seyrediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 20 Kasım 2017; 12:42:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ben farkli demedim zaten ama bmw 4 farkli bir araba kalite olarak 3'den iyi

4 serisi sahibiyim, yalıtım olarak 3 ten daha iyi yol sesi daha az geliyor ama iç mekanda nereleri daha kaliteli buldunuz merak ettim. Benim aracım m paket.

Bana kalitesi sanki 1 tik daha iyi geldi vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: BölücüDeğilÖlücüyüm

Cihanair forumun araba anlaminda en bilgisiz uyesi oldugunu yine belli ettin bu konuda :)

2000 cc lik vergi ode , 150 hplik gitmeyen araca 200 kusur bin lira para ver ver oglu ver

Yallah cihanair yallah diksiyon kursuna :)

En son sifir araba fiyatlarina ne zaman baktiniz merak ediyorum

1.6 tdi leon bile 130.000 olmus durumda biraz

Doldursan 140 oluyor

Kullandigin araba nedir neye gore gitmiyor merak ettim ?

Yaparsin bir yazilim en kotu 180–190 beygir olur neyine yetmiyor

• quote:

quote:

Şimdi gidip süper giden 318i passat tdi tsi gibi araçlara 200.000 ₺ bayıp alıp binin oldu mu ya da c200d alın 250.000 ₺ ye senede 2.000 ₺ eksik verirsiniz

Araç canavar gibi fiyatlarla alınmış işte, 320d muadil bir araç 300.000 ₺ ye dayanmış neyini konuşuyorsak.. Gayet de az yakıyor İstanbul karma 5.4 civarlarında (32-34 kmh ortalama hızda) yazılım ile de 320d ye yakın hale geliyor.

Cihan hocam bazı konularda agresif yorumlar yapıyor o konuda haklı olabilirsiniz 😲

1.6 tdi audi a3 slinei 90 bine alan hala kullanan , 320 ied 170 hp 40.yili 165 e alan hala kullanan

Ikinci elde gazelleyi 10 bine alip 1 senede ayda 5 binlik kar yaptiran sekilde calistiran

Ikinci el yakiti koklayan peugeot 308 i ikinci el 42 bine alip hala kullanan bir aileye sahibim bana boyle seylerle gelme

Cihanair ise her aldigi aractan bolca zarar eden ve otomobilden gram anlamayan biri

Agresifligini bilmem once normal konusmayi ogrensin videolarda iki kelimeyi biraraya getiremiyor

Volvo s60 haric aldığım hic bir arabadam 1 kurus zarar etmedim ben sallamasak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

Hayırlı olsun ama sırf donanım uğruna 150hp arabaya binmek saçma.

Gerekiyorsa en boş paket alınıp 190'lık versiyon alınmalıydı bana göre.

Para tuzağı bir seçenek 318d

Passat'a 160 vermekten farkı yok.

Arteon 150 bg ama 260 280 milyar...

• quote:

quote:

Aynen bolucu degil olucu kardesim

Anlamıyor bu cocuk arabadan

• theimperial T kullanıcısına yanıt
    Sanirim

Ayni dili konusmuyoruz sizinle

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.