< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 22 Temmuz 2017; 23:15:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 22 Temmuz 2017; 23:15:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdide bmw fanboyluğu çekeriz
|
cihan bana gider yapma. ben 2006'dan beri buradayım 2009'dan beri burnumun dibindesin ne konuştuğunu ne ettiğini ben iyi bilirim..
arabayı almadan yermek için bir dünya fik fik edersin, aldıktan sonra en büyük fanı olursun, sattıktan sonra yine bir dünya fik fik edersin... herkese ezberden aynı cevap.. blokla geç diye babalanıp duruyorsun ama burada ütülediğin de bizim kafamız.. şimdi arşive girer çıkarırım o 2lt mtv ödeyenlere enayi dediğin mesajı ama surat surat değil davul derisi gibi olmuş artık. ne desem yarabbi şükür dersin. çok iyi biliyorum çünkü ben o zamanlar 2lt araç kullanıyordum da fesüpanallah deyip seni kendi haline bırakmıştım.. tek pişmanlığı volvoymuş.. hondanın arkasından ettiğin laflar buradan aya yol oldu.. hayırlı olsun dedik yine de anlamadın.. ne halin varsa gör hatta mümkünse kendi başını ye cihan. |
hayırlı olsun bile diyemiyorum. bmw sahibi olmayı haketmeyen birisiniz. gidin vw alın. gerçi tüm vw fanboyları bir bir bmw alıyor orasıda ilginç. almanyaya mail atmak lazım aracı altınızdan alsın.
|
Ben cihanair den 300 bin liraya arteon alıp forumda deprem etkisi yaratmasını bekliyordum
|
sizin kadar ileri geri vites değiştiren insanda yok burada, 1 duratec 2 aziz kancar 3 sen
mezdeke 3 lüsü. |
yillarca 2lt araba almam enayi miyim o kadar mtv vereyim diye konustun durdun.. 1.6 arabalara 2.0 lt parasi verdin..
simdi gittin 2.0lt araba aldin. volvoyu aldin cok iyi dedin, sattigin gore gunden beri konusuyorsun berbat diye honda jip aldin en mantikli araba diye. sattigin gunden beri arkasindan atip duruyorsun. yukaridaki sana buyuk konusmaman icin her turlu dersi verdi, bir turlu ibret almadin. simdi bakalim buna ne kulp takacaksin. biz yine de hayirli olsun diyelim. saglikli gunlerde kullanilsin |
Tükürdüğünü yalayan, gereksiz yere bir markayı babasının malı gibi öven, yüksek motor hacmi kullananlara enayi gözü ile bakan şahıs değil mi bu?
Acaip gıcık oluyorum bu adama |
Deri koltuğa çöp dedi bir sonraki aracı soğutmasız deri koltuk olacak demektir bu
Ne adam ya |
Hayırlı olsun ama sırf donanım uğruna 150hp arabaya binmek saçma.
Gerekiyorsa en boş paket alınıp 190'lık versiyon alınmalıydı bana göre. Para tuzağı bir seçenek 318d Passat'a 160 vermekten farkı yok. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |