Şimdi Ara

Bmw 116i joy edition resimli inceleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 Bmw 116i joy edition.Umarım bu araç ile ilgilenen arkadaslara gerekli bilgi saglanmış olur.
    Arac 56.000 tl ye 18 ocak 2011 de Borusanoto Avcilardan alinmistir.
    Bakim araligi 12.000 km

[simage]http://img716.imageshack.us/img716/8258/fotoraf0059o.jpg/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeta60 -- 15 Mart 2011; 19:50:10 >

• Fiyatı şuan çok iyi bu aracın bana göre 17'' jantlı sunrooflu 1 serisi 60 bin tl civarı bir fiyata satılıyor motor performansı çok iyi olmasa da arkadan itiş olması insanı cezbediyor ayrıca iç mekan kalitesi olarakta ben çok beğeniyorum bu aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Fiyatı şuan çok iyi bu aracın bana göre 17'' jantlı sunrooflu 1 serisi 60 bin tl civarı bir fiyata satılıyor motor performansı çok iyi olmasa da arkadan itiş olması insanı cezbediyor ayrıca iç mekan kalitesi olarakta ben çok beğeniyorum bu aracı.

1.6 motor arkadan itiş olsa ne olur
  • Çok birşey olmaz ama önden çekerli diğer C segmenti araçlara 60 bin tl ve üstü bayılmaktan iyidir hiç olmazsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Fiyatı şuan çok iyi bu aracın bana göre 17'' jantlı sunrooflu 1 serisi 60 bin tl civarı bir fiyata satılıyor motor performansı çok iyi olmasa da arkadan itiş olması insanı cezbediyor ayrıca iç mekan kalitesi olarakta ben çok beğeniyorum bu aracı.

1.6 motor arkadan itiş olsa ne olur

gitmedikten sonra istediğin yerden ittirebilirsin

araca bir lafım yok ama bu motor bmwye yakışmıyor

• Bu araçla otobanda 220km hız yaptım düz yolda 200-210km hız ile gidebiliyor ,saga ve sola dönüşlerde dtc yi kapattıgımda arkasını kuru asfaltda çok rahat 3 kere saga sola savurabiliyor 1.6 otomatik sanjıman motor daha ne yapsınki ilerde performans ile ilgili resim ve videolarıda eklicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Bu araçla otobanda 220km hız yaptım düz yolda 200-210km hız ile gidebiliyor ,saga ve sola dönüşlerde dtc yi kapattıgımda arkasını kuru asfaltda çok rahat 3 kere saga sola savurabiliyor 1.6 otomatik sanjıman motor daha ne yapsınki ilerde performans ile ilgili resim ve videolarıda eklicem.

Aynen hocam bende otobanda en fazla 220'yi gördüm.Ama önemli olan ne kadar sürede o hıza çıktığımız.Bizde de 116i var ve benim performans dışında pek bi sıkıntım yok araçtan.

Bide hocam 19.resimde bi saydam bi nokta var klimanın altında o ne acaba?Bizde de aynı araçtan var full donanım ama o yoktu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 highline vs bmw 118i joy
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deli gibi benzin yakıyor bu alet, alan bunu da bilsin
  • bende beğeniyorum bu aracı fiyatı fena değil içi çok hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: E93 M3

quote:

Bu araçla otobanda 220km hız yaptım düz yolda 200-210km hız ile gidebiliyor ,saga ve sola dönüşlerde dtc yi kapattıgımda arkasını kuru asfaltda çok rahat 3 kere saga sola savurabiliyor 1.6 otomatik sanjıman motor daha ne yapsınki ilerde performans ile ilgili resim ve videolarıda eklicem.

Aynen hocam bende otobanda en fazla 220'yi gördüm.Ama önemli olan ne kadar sürede o hıza çıktığımız.Bizde de 116i var ve benim performans dışında pek bi sıkıntım yok araçtan.

Bide hocam 19.resimde bi saydam bi nokta var klimanın altında o ne acaba?Bizde de aynı araçtan var full donanım ama o yoktu.

Klima isi sensoru galiba.

• 60 bine full+full epica var le buna toz yutturur
  • 60 bine bmw 1 serisi mi? asla..
  • Aynı aracın m paketlisi m süspansiyon+m direksiyon vs bende vardı yeni sattım 50.000 tl ye
  • Sanırım Borusan müşteriyi kendine çekmek istiyor,benzinli arabanın 12 bin km bakım aralığı mı olurmuş?
  • Ben çok beğeniyorum ama motorunun zayıf olması beni bu araçtan soğutuyor.
  • one bagaj varmış onda öyle ya???
  • quote:

Sallama be arkadaşım aynı araçtan bende var günlük kullanıyorum.

Bırak 3 defa saga sola kaymasını yerinden oynamıyor be DTC tamamen kapalı olsa bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

60 bine full+full epica var le buna toz yutturur

her başlığa epica yazıyorsun. Anladık baban epica almış..
    Ya da chevrolet çalışanısın galiba.. yıllık 20 tane epica kotasını doldurmak için mi reklam yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

Sallama be arkadaşım aynı araçtan bende var günlük kullanıyorum.

Bırak 3 defa saga sola kaymasını yerinden oynamıyor be DTC tamamen kapalı olsa bile..

Herkesin limitleri farklı işte.
    Aynı araçdan bizde de var.Sanki kayıyor gibi oluyor ama drift falan denmez tabii buna.
    Kötü tarafı da bu güce karşılık biraz fazla yakıyor.

• 2. el 1.20d'lere bakıyorumda sadece 2005 modelleri var. Neden böyle? Bu araçlar sadece 2005'te mi ithal edildi ki?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.