Bildirim
2017 Ford Kuga 1.5 TDCi ST-Line | TEST İNCELEME
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Motor tırt,kasayı ancak çekiyor.Onun dışında güzel -
Siyah jant haki renk güzel olmuş. Diğer jeeplerin yanında çok daha havalı durur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de diyordum nasıl benzinli ile dizel araaında 6 bin tl var sadece.Araç 1600 küsur kiloyla bu motorla zor gidiyo.Benzinli iyi gider ama yakıt işi sakat.İç mekan çok sıradan geldi bana.İşi zor .
Tucson sportage tiguan 3008 crv arasında zor satar
Benzinliye titanium paketi neden getmirmezler anlamıyorum benzinliye binmek isteyen adam neden boşuna binsin ki -
acayip bayici bi ic tasarim. -
Dışı gayet güzel ama iç tasarım olmamış bence de. Bakalım satış rakamları nasıl olacak. -
avrupalı 2.0a binsin bize 1.5 tdci -
0-100 12.5 sn. 150.000 tl.
Ben almam alana mani de olmam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga
0-100 12.5 sn. 150.000 tl.
Ben almam alana mani de olmam.
0-100 ü geçtim, ara hızlanmalar, yüksek hızlar falanda tam facia. Şanzımanda pek atik değil. Bunu alana kadar ranger alınır -
Top speed de çok düşüktü yanlış hatırlamıyosam
Ciddi ağır, kötü bir hp/kg oranı. Ara hızlanmalar, 0-100, top speed hepsi çok kötü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Jepp compass alırız
Gitmez bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X