Şimdi Ara

Cafe & Bar İçin Ses Sistemi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
6.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Açmaya hazırlandığım cafe & bar için ses sistemi araştırıyorum.

Resimde de gördüğünüz gibi bir otelin teras katında geniş bir alanda hizmet vermek istiyoruz.
    Müziği bilgisayardan yapmayı planlıyoruz ama maç yayınları esnasında da Tv sesini yine ses sisteminden vermek istiyoruz.

4 veya 6 hoparlör düşünüyoruz. Kaçlık hoparlör lazım ? Nasıl bir amfi lazım ? Başka neler lazım ?

Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

• Bunu burada demek yanliş olur bence. Çünkü açik alan oldugundan göz kesitireceğini zannetmiyorum kimsenin cevap vermeye benim gibi :)

Şimdi size öneri olarak bu işe sağlam bir bütçe ayiracağinizi düşünüyorum. Ve bulundugunuz ildeki bu seslendirme işi yapan arkadaşlardan destek almanızı öneriyorum. İlk önce alan görülmeli tespit yapılmali sonra ürün liste halinde size bilgi vermeleri lazım. Umarım ki bulndugunuz yerde yapan vardır :)
  • Bar etrafına hoparlörleri yerleştirseniz terasın uç kısmında oturanlr sesi duyamayacak. Sesi açsanız hem bara yakın oturanlar, özellikle de odalarında istirahate çekilmiş olanlar rahatsız olacak. Fazla adette hoparlör koymak isteseniz bu sefer kablolama sorununuz ortaya çıkacak. Sizin gerçekten ses alanında çok iyi mühendislik hizmeti veren bir firmaya ihtiyacınız var. Ama öncelikle otel yönetimi ile gürültü, ses konusunda oluşabilecek muhtemel problemlere karşı bir anlaşma yapıp yatırımınızı ona göre yönlendirmenizi tavsiye edebilirim.
    İşinizde başarı dileklerimle.
  • dostum beşiktaşta tam çarşının girişinde bir cafede ( kapalı mekan ) bose acoustimass 10 ( sordum ) kullanıyorlardı ben ve arkadaşlarım sesin nereden geldiğini bulmak için çok uğraşmıştık. ve bulunca da çok şaşırmıştık. sistem bunun aynısıydı.. sesi çok farklı çok güzel ve çok güçlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 27 Mart 2010; 15:50:14 >
  • Şirinevler bulunan fitness salonu ve karaoke salonumuz için Epaş Ses firmasından çözüm ürettik. Gayet memnunuz. Çok fazla referansları var ve bu işte üretici olan bir firma.

https://www.epasses.com.tr/hizmetlerimiz/

https://www.epasses.com.tr/referanslarimiz//

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.