Şimdi Ara

Bluetooth Mouse 5000 Win 7 ile çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft 5000 model bir mouse var ama Win 7 de kullanamadım. Tanıtmaya çalışınca eşleştirme kodu istiyor. Vista'da eşleştirme kodu sorma diye bir seçenek vardı. bunda o yok. ya numara gireceksin ya da iptal tuşu. Aynı sorunu olanlar nasıl çözdüler acaba. Teşekkürler.

EDİT: ÇÖZÜMÜ BAŞA ALIYORUM

Çözüm deneme yanılmayla uzun bir sürenin ardından bulundu.

1. eğer daha önce tanıtmışsak bluetooth ayarlarından fare simgesinin üstüne sağ tıklayıp aygıtı kaldır diyoruz.
    2. Burada sıralamaya dikkat. Farenin altındaki düğmeden resetleyip bulunur hale getiriyoruz.
    3. Bluetooth ayarlerından aygıt ekle diyoruz.
    4. Aygıt bulununca çift tıklamıyoruz o zaman asla bulamadığımız şifreyi soruyor. Ben hep burdan sonra yanılıyordum.
    5. Aygıt bulununca sağ tıklayıp Hizmetler sekmesinde klavye fare vs. yazan satırın çıkmasını bekliyoruz.
    6. Satır çıkınca başındaki kutucuğu işaretleyip pencerenin sağ altındaki uygula butonuna tıklıyoruz.
    7. Geri kalan 5-10 saniye sonra kendiliğinden hazır hale geliyor.
    8. Bu şekilde sorununu çözenler lütfen içlerinden bi defa "Allah razı olsun" desin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dor Niro -- 26 Haziran 2012; 16:43:20 >

• bağlantı ayarlarını yapılandırıken sanki bir kod veriyordu ve dısarıdan bilgisayarına bir cihaz yada bilgisayar baglayacagınız, paylaşıma acacagınız zaman bu kodu verirsiniz diyordu.ağ ve baglantı merkezini araştır bi kardeş orda biyerde bu kodu bulabilirsin.kesin demiyorum ama

• acaba mouse'nin kitapçığını iyice okudunuz mu ? orada yazıyor olabilir..
  • bluetooth diyor ya ondan baglantı kodu dedim.bluetooth ile sonucta wireless yada ethernet gibi bir baglantı kuruluyor. olmadımı peki zengin_47 arkadaşım.sorun devam ediyomu hala
  • Arkadaşlar kusura bakmayın cevap veremedim. ama düzeltirsem muhakkak burda yazarım inşallah.
  • Win 7 her wireless mouse kabul etmediği anlaşıldı
    Logiteclerde perf sorunu var
    kendi kendine çift tıklıyor
    tıklayınca açmıyor.
  • Hala çözüm arıyorum
  • Çözüm deneme yanılmayla uzun bir sürenin ardından bulundu.

1. eğer daha önce tanıtmışsak bluetooth ayarlarından fare simgesinin üstüne sağ tıklayıp aygıtı kaldır diyoruz.
    2. Burada sıralamaya dikkat. Farenin altındaki düğmeden resetleyip bulunur hale getiriyoruz.
    4. Aygıt bulununca çift tıklamıyoruz o zaman asla bulamadığımız şifreyi soruyor. Ben hep burdan sonra yanılıyordum.
    5. Aygıt bulununca sağ tıklayıp Hizmetler sekmesinde klavye fare vs. yazan satırın çıkmasını bekliyoruz.
    6. Satır çıkınca başındaki kutucuğu işaretleyip pencerenin sağ altındaki uygula butonuna tıklıyoruz.
    8. Bu şekilde sorununu çözenler lütfen içlerinden bi defa "Allah razı olsun" desin.
  • hiç olmadı 4446787'yi ara
  • Allah razı olsun :)
  • Amin

Ayı fareyi kullanıyorum. 0000 gibi bir kod girince eşleşiyordu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Sürücüsünü yüklemeyip deneyin.

IntelliPoint 7.0 32-bit for Windows 7
    IntelliPoint 7.0 64-bit for Windows 7

Çözümü veriyorum ama ingilizce

bende nette bayagı dolaşıp kafayı yemeüzre iken bunu buldum...bi tirick çalısıyor ama..

1. As administrator navigate to C:\Windows\System32\Drivers.

2. Find the mouclass.sys file and right click and select properties.

3. Change to the security tab, and click “Advanced” button.

4. Click Owner, then Edit button.

5. Select your user, and hit okay, and okay again, and okay one more time. You should be back on the security tab.

6. Under security, select edit and remove all permissions for System and TrustedInstaller. You can do this by clicking the “Deny” Full Control box.

7. Now try to reinstall the mouse as above, but this time you will see an exclamation point. On the mouse, once you see this go and delete the mouclass.sys file, and hit trouble shoot. It will say something about missing driver, just hit okay a couple times, and you will be up and running!

• quote:

Orijinalden alıntı: hazrecevs

Çözüm deneme yanılmayla uzun bir sürenin ardından bulundu.

2010'da yazmışsın hala işe yarıyor. Allah razı olsun :)

• Kod 0000 uzun süre uğraştıktan sonra ''Akinci'' nın yardımıyla denedim oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.