|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 1 Temmuz 2022; 15:41:24 > |
|

14 Mobil
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 1 Temmuz 2022; 15:41:24 > |
|
Teşekkür ederim hocam önerini koydum cebe O hoparlörle uğraşmaya değmez 50-100 fazla ver şunu al sesi daha iyi daha kullanışlı vs. gibi bir öneri olursa diye onu bekleyeyim duruma göre aksiyon alayım |
|
|
O kadar fiyat farkına değmez, dışarıda kullanılacaksa zaten wonderboom 2'nin alternatifi Anker flare 2 veya Jbl flip 5 olabilir. Anker flare 2 geçen ay hbde 898tl düştü, banka kampanyası vs. 800tl ye getirdim. Bu fiyata on numara. Wonderboom 2'ye göre artıları dahili mikrofon, type-c giriş, hızlı şarj, ve benim için önemli olmasa da aydınlatması var. Wonderboom 2'nin artısı daha kompakt olması ve cüssesine göre çıkan ses. Ben yeni teknolojilerinden dolayı flare 2 kullanıyorum şuan ama wonderboomun kompaktlığını özledim. Type-c girişi ve dahili mikrofonu olsaydı değiştirmezdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Huawei yorumları iyi ama demedim, merak ettiğim bir ürün. Motion plus güzel ama bana bass yetersiz geldi ve outdoor kullanıma çok uygun değil (benim kullanımım). Ttec dynamite, sesi yüksekliği iyi ve şarjı da iyi gidiyor. Type-c, aux girişi, hafıza kartı girişi, dahili mikrofon ve aydınlatma gibi güzel bir çok güzel artısı var. Outdoor için motion plus'dan daha iyi, ama ekstrem değil. Tek eksisi ses kalitesi diyebilirim ama o da fiyatına göre çok göze batmaz. Kalitesi kötü değil ama flare 2 ile gibi hoparlörlerle yanyana koyunca bariz kötü geliyor. Aradaki fiyat farkı da iki katı tabi. 350tl civarına bence f/p olarak iyi hoparlör, ortalama ses kalitesi haricinde diğer bütün özellikleri artı ama bu fiyata çok kaliteli ses zaten beklemeyin. Wonderboom alınabiliyordu sesi kaliteli 400tl civarına bir kaç ay önce, artık yok. Bütçe olarak bunun iki katı ama sesi daha kaliteli ve outdoor kullanıma daha uygun aşağıdakiler var. Mikrofon ve mikro-usb önemli değilse ve sadece Bluetooth ile dinlenicekse wonderboom 2 olabilir, kompaktlığı, ses yüksekliği ve ses kalitesi artıları. Anker flare 2 de olabilir, kompaktlık hariç wonderboomun 2 ile benzer. Dahili mikrofon, type-c, aydınlatma ve hızlı şarj artıları var wonderboom'a göre. Flare 2 indirime girebiliyor ara ara 900tl civarına getirilirse alınabilir, wb2 de zaten bu fiyatlardaydı sanırım. Geri kalan işte bütçe meselesi artık, benden bu kadar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 2 Temmuz 2022; 15:18:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Dostlarım merhabalar, 700tl civarına bir bt hoparlör arıyorum, sesi yaymasını ve bas performansını öne alıyorum tizler pek umrumda değil. Jbl clip3'ten hiç memnun değildim, tronsmart t6 mini'den ise aşırı memnundum. Tronsmart force 2 30w, mega 40w ve xiaomi outdoor ve tribit stormbox modelleri arasındayım. hangisini seçmeliyim? Gönlüm force2'den yana ama pek bir incelemesini bulamadım. |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Tf kartli, type-c, bt 5.0, 5200 mAh bataryali, 20 Watt bu cihaz var isteyene verebilirim. sahibinden.com Hata Sayfası https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-ses-sistemleri-xdobo-wing-bluetoth-hoparlor-sifir-981086650/detay< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 4 Temmuz 2022; 12:40:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşlar bir konuda yardım rica ediyorum. İlk cihazımızı alacağız. Jbl markası en çok ismi geçen markalardan. Telefonfa apple gibi Jbl markası da hoparlör konusunda en iyi olanlardan biri midir? olmuşken bir kre olsun jbl flip 6 alalım dedik. Ufaklık clip 4 aldı eline ona göre en sevimlisi o oldu ama bariz ses kalite farkı vardı. |
|
MSI TOMAHAWK MAG-X570-WIFI / AMD RYZEN 7 5800X / COUGAR AQUA ARGB 360MM SIVI SOĞUTMA / CORSAIR 4000X AIRFLOW KASA / GALAX RTX 2070 SUPER 8GB GDDR6 EX GAMER BLACK EDITION / GEIL EVOX II RGB 2X8 16GB 3600 MHZ CL18 DDR4 / WD BLACK SN850 GEN4 SSD 1TB / SEAGATE 8 TB / SEAGATE 5 TB / HYPERX ALLOY CORE RGB KLAVYE / ASUS TUF M3 MOUSE / SEASONIC M12II 750W PSU / AOC 31.5&quot; Q3279VWFD8 2K IPS MONİTÖR / ANKER SOUNDCORE VORTEX KULAKLIK / PHILIPS 50PUS8505 4K ANDROID TV / AIRTIES 5760 VDSL MODEM / SAMSUNG HW-T400/TK SOUNDBAR / PEUGEOT 2011 308 AUTO6R 112HDI SPORTIUM / ONEPLUS 9 PRO 8/128GB (LE2123)
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|