< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 25 Haziran 2022; 3:36:37 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

İlk etapta test edilmiş ve en beğenilen hoparlörleri paylaşıyorum. Buraya eklediğim hoparlör aynı zamanda Fiyat/Performans seviyesi en üstlerde olan ürünlerdir. Konuştuğumuz ürünler pilli ürünlerdir. Aşırı pahalı olup da pilsiz ve taşınabilirliği olmayan bluetooth özellikli hoparlör almayı çok mantıklı görmüyorum çünkü bunların yerine ses sistemi tercih etmek daha mantıklı. Ayrıca her türlü ses sistemine ufak bir bluetooth adaptör ile 

Kutuyu açarken bile çok elit bir hoparlör olduğu izlenimini veriyor. Kutusunda kılıfı bile olan hoparlörü harika görünümüyle elinize aldığınızda üzerindeki sallanan dandik plastik butonlar sizi bir anlık şoka uğratabilir...Butonlar gerçekten çok sallanıyor sanki yerinde çıkmış gibi oynak vaziyetteler ve çok kalitesiz duruyorlar...Kutuyu ilk açtığınızda elinize aldıktan sonra sizi büyük beklentilere sokan ve butonları gördükten sonra beklentinizi biraz geriye çekmenize neden olabilen hoparlör sesi ile de sizi 2. bir şoka uğratabilir... O kadar tiz bir hoparlör ki Mid ler bass lar kaybolup gidiyor. Özellikle uzun süreli dinlemede kulak tırmalayıcı ve baş ağrıtıcı olabilir... Pek çok insanın psikolojik olarak kutu içeriği ve hoparlörün görünümünden etkilenip bunların farkına hemen varamaması da olası. Sonuç olarak ses önceliğinizse kesinlikle tavsiye etmem ama hediye olarak almak istiyorsanız , hediyeyi alan kişi çok pahalı bir hediye aldığını düşünebilir kutuyu açarken

Ayar oluyorum indirim bittikten sonra gelip burda indirimli alma böbürlenmesi yapanlara

kullanıcısına yanıt

iOS
Android