< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi datkamdat -- 23 Ağustos 2022; 13:39:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (782. sayfa)

-
-
Fs38 trendyolda 153 tl 20tl de kuponla 133 e geliyor fp bence. Kampta parkta falan yanıma alırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende jbl go 2 ve anker soundcore motion b var. Ebat sorun değilse anker al geç. Soundcore tek hoparlörlü ve küçük modellerin hepsinden katbekat iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 11 Eylül 2022; 18:17:33 >_____________________________ -
çok teşekkür ederim, go3 ve clip4'ü test ettikten sonra go3 aldım, memnunum :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Küçük hoparlör arayanlar Sony XB13 ü mutlaka düşünsün. Jbl ve Anker türevlerinden daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bir süredir yoktum forumda. Detaylı bilgilendirmeniz için teşekkürler hocam. Konuyu Bilmeyenler için öğretici olmuş basit görünse de ilk kez yapanlar için aslında zorlayabiliyor.
Bu arada Anker Mini 3 pro elimde iki adet satılık ilgilenen olursa. Edit: satıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 17 Ekim 2022; 12:48:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
elimde 3 tane kutusu acilmamis Mifa A10 var dusunen varsa pm
-
750 TL civarında bir hoparlör bakıyırum. Jbl go 2, go 2 plus, 3 clip, anker soundcore motion b falan baktım ama pek anlamadığım bir şey. Yardımcı olabilir misiniz?
-
Alternatifimiz varmı hocam?
Bence bu fiyata daha iyisi yok şu an
Teşekkür ederim. Daha portatif olması açısından sormuştum. Çok sağolun
Orta kalite bir şeyler almak istiyorum , duruma göre 1500-2000 civarına çıkabilirim.
Yalnız benim dikkat ettiğim hep su geçirmez özelliği ile ön plana çıkıyor bunlar ama benim ihtiyacım yok evde kullanacağım.
Kullanmadığın özelliğe para verme ilkesine göre, outdoor özellikleri arka planda ama ses kalitesi ön planda bir bluetooth hoparlör öneriniz var mıdır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatsIt -- 29 Kasım 2022; 3:14:29 >_____________________________ -
Merhaba tam bahsettiğiniz şekilde su geçirmezlik ve pil performansı gibi yönleri geri planda olan ve daha çok iç mekanda fişe takılı kullanmak üzere yüksek ses kalitesi ve premium tasarımı ile ön plana çıkan, benim de kullanıp aşırı memnun kaldığım harman kardon markasının modelleri var ama bütçe 2000 tl demişsiniz. Bunun en az 2 katına filan çıkmanız gerekli maalesef ama bir kez alır uzun yıllar rahat edersiniz. Hem sürekli şarj etme zorunluluğu filan da yok. Eğer oralara çıkma ihtimali yoksa. 1500-2000 bütçeye alınabilecek en iyi hoparlör anker motion plus bakabilirsiniz daha önce kullandım fiyat performans yönünden olsun ses kalitesi çok iyidir üzmez. Gerçi onda da su geçirmezlik özelliği filan konmuş ama daha çok evde kullanmaya uygun bir model. Açıkcası dış mekanda ses yüksekliği ve özellikle bassları hayli yetersiz kalıyor. Evde arkası duvar dibine ve köşelere bakacak şekilde konumlandırıldığında en iyi performansı sunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 29 Kasım 2022; 21:3:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
2 yıl önce babama hediye olarak JBL 4 almıştım. Ses kalitesi aslında baya iyi gelmişti bir bluetooth hoparlör için, bluetooth hoparlöre bakış açımı değiştirdi.
Benim istediğim şey aslında o seviyeler ya da fiyat çok uçmayacaksa daha üstleri. Sanırım o seviye için önerdiğiniz hoparlör ve JBL ler var. Daha üstleri için de harman kordon.
Kendi bataryası olmalı şarj süresi çok uzun gitmese de fişe bağımlı olmamalı, temiz bir sesi olması en önemlisi ses yüksekliği mühim değil. Bir de çok büyük olmasın
Bütçemi yükseltebilirim değecek bir model görürsem.
Öneriler için teşekkürler.
_____________________________ -
Tam aradığım yorum hocam, inceleyeceğim.
_____________________________ Elbet bir gün... -
Baktığım incelemelere göre bilindik markalar arasında en iyi fiyat performans ürünü ue megaboom 3 1 ay önce 2.8 den satılıyordu maalesef şimdi 3700 den aşağı yok. Keşke o zaman alsaydım.
Flip 4 benim de birkaç yıl önce kullandığım modellerden bir tanesiydi. Gerçekten o dönem olağanüstü gelmişti bir taşınabilir hoparlör için ses kalitesi. Daha sonra abisi olan charge 4’e geçtim onu da 1.5 yıl kadar kullandıktan sonra harman kardonu aldım. Ses olayının bir sonu yok açıkcası. Bütçe yettiğince hep daha üst bir model vardır. Harman kardon jbl’i üreten firma bu arada jbl bir alt markası oluyor. Harman kardon modellerinde de pil mevcut aslında. Kendi elimdeki Onyx studio 6 modelinden örnek vermem gerekirse 8 saat bir pil ömrü olduğundan bahsediliyor ancak ben genellikle evde prize takılı olarak kullanıyorum bu şekilde ses gücünde belirgin artış oluyor çünkü. Ses kalitesi zaten her koşulda efsane. Dediğim gibi çok memnunum cihazımdan bu yılın başlarında amazon’dan 2300 tl gibi bir fiyata denk getirip almıştım ancak dolar kuru nedeniyle herşey gibi fiytı 2 kat arttı maalesef. Şuan onyx 7 modeli mevcut piyasada. 3 kg civarı ağırlığı ve 8 saat pil süresi var yine. Eğer imkanınız varsa gözünüz kapalı alın derim. Flip, charge hatta jbl xtreme serileri bile asla yetişemiyor kalitesine. Harman bambaşkadır. Bir kere alırsınız yıllarca kafanız rahat eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 30 Kasım 2022; 14:35:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Sizin de sürecinizde flip 4 olması ve sonraki gelişmeler , bu konuda tecrübe olarak benim 3-5 yıl sonraki halim olduğunuzu düşündürüyor.
Harman kardon'un jbl üreticisi olduğunu bilmiyordum, çok işlevsel oldu bu bilgi. Herhalde bazı modelleri listeye alıp uzun süre sıcak fırsat kovalayıp sonra 1 harman kardon alacağım hocam. Çok teşekkürler