Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (779. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (10 Mobil) - 2 Masaüstü10 Mobil
5 sn
16.665
Cevap
392
Favori
1.393.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben clip 4 aldım memnunum go 3 ten daha iyi xiaomiyi kullanmadım ama boyut olarak çok büyüktü tercih etmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 9 5900x / Palit RTX 3080 Gamerock / Asus ROG STRIX B550-F / Corsair Vengeance 2x16 3600MHz / FSP AURUM 1200W 80+ PLATINUM / Cooler Master Ml240l Rgb / MSI Mag Forge 101M / Samsung 500Gb M2 SSD
  • Çok teşekkürler. Bu konu başlığına uğrayan arkadaşlar çok ilgililer sağ olsun tekrardan. @kumbiti @sammartez @NikkiDog

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu hoparlör yurt disinda 60 euro üzerinde satılıyor genellikle ancak incehesapta 600 tl. Bu işten anlayan arkadaşlar yorumlayabilirler mi acaba?

Dahili Mikrofon - Bağlıyken ara ve sesli mesaj gönder

Eller Serbest Görüşme - Aramalarınızı kolayca cevaplayın!

Şarj Edilebilir Pil - BST-500'de 8 saat oynatma süresi

IP67 Su Geçirmez - Müziğini dışarıda dinle

Taşıma Askısı - Rahatça taşıyın

Uyumluluk - Tüm cihazlar için uygun

Bluetooth Bağlantısı - Bluetooth 5.0

Kablosuz Stereo - Birden çok BST-500'ü bağlayın

Aux girişi - Diğer oynatıcıları Aux girişi ile bağlayın

HyperBass Kalitesi - Aiwa'nın kaliteli sesinin keyfini çıkarın2*6W stereo

2000

• kumbiti kullanıcısına yanıt

Evet, bu incelemeleri ben de izledim fiyatına göre pişman etmeyeceğini umuyorum. Pil durumu can sıkıcı ama neredeyse hep evde kullanacagım için önemsemedim. aiwa 90'lı yıllarda efsane bir markaydı hala evde 20-30 senelik eski bir müzik setini kullanıyorum, çok memnunum. Sipariş verdim, umarım memnun kalırım. :)

Aiwa yı ne zamandır burada tavsiye etmeyi düşündüm ama bir cekimserlestim nedense artık forumda çok paylaşım yapmıyorum ..memnun kalacağınızı düşünüyorum temiz sesi vardır ,çok fazla bass beklentiniz yoksa dengeli mid ve tiz verir .şu an bir ufak modelini kullanıyorum memnunum bir Jbl - anker -sony değil ama tronsmart vs gibi markalardan kalite olarak kat kat üstün ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 15 Haziran 2022; 23:26:35 >

Yorumları acayip güzel ama bitmiş bu fiyattan 570'e bulunuyor en düşük piyasada.

Hala alamadım bir hoparlör kendime hocam, verdiğiniz tronsmart bluetooth 4 olması düşündürdü BT5 olsa en azından iyidi.

Type-C oluşu cezbediyor bunun da :

amazon
    ttec Dynamite Taşınabilir Kablosuz Bluetooth Hoparlör-Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09DQ2GW5D/ref=ox_sc_saved_image_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Tabi daha iyi F/P ürünü varsa ona yönelmek mantıklı olur, konsol gibi bluetooth desteği olmayan cihazlara auxla bağlanması güzel bir özellikle mesela JBL GO3'ün.

• merhaba elimde jbl extreme 2 var bunu başka bir marka hoparlör ile kombine edebilir yani ikisini aynı anda birbirine bağlayıp kullanabilirmiyim party modu deniyor galiba yoksa bu sadece jbl marka mı olmak zorunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 18 Haziran 2022; 11:31:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JBL CLIP4 Bluetooth Hoparlör - Bağdat caddesi mağazada az satan renkleri 699 TL idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flat-Eric -- 18 Haziran 2022; 12:40:24 >
  • TTEC DİNAMİTE ilk çıktığında kör alış yaparak denemek için alanlardanım çok memnun kaldım,sarjı çok uzun süre dayanıyor,son seste hiç bozulma olmuyor ve sesi çok temiz berrak malzeme kalitesi üst düzey eline alınca anlaşılıyor.
    Yorumlara bakarak mi 16w Bluetooth hoparlör aldımdı hemen iade ettimdi,sarjı hemen bitiyor ve sesi %60 ın üzerine çıktın mı seste patlamalar portlamalar oluyor çok rahatsız ediyor dinlenmiyor,resmen balon şişirme bir ürün, TTEC DİNAMİTE daha iyi,birde hoparlörü açınca kapatınca yada batarya az olunca saçma sapan rahatsız edici bayan erkek sesi çıkmıyor.

Konsol vs bluetooth olmadan bağlanabilmesi için aux girişi de var.

Kadın erkek sesi olmaması sinir bozucu iyi düşünmüşler bari. Mesafe konusunda durum nedir acaba? Standart bir ev içinde bozulmalar yaşanıyor mu?

world kartınız varsa önce 500tl hediye kart yükleyin önce.

burdan 60 tl indirim ve 90 tl worldpuan geliyor. 1 ay da erteleme var.

dolayısıyla hoparlör 896-150 = 746 tl ye geliyor ki çok iyi fiyat.

Type-C giriş var,

TV ye bağlıyordum flim izleyeceğim zaman aux girişiyle.

mesafe hiç denemedim,bluetooth 5.0 var bağlantıda hiç sıkıntı yaşamadım ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Düzenleme: şimdi buldum, amazondan ilk kez hediye çeki alanlar için geçerliymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 19 Haziran 2022; 15:52:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

https://www.marsmusicshops.com/tribit-audio-maxsound-plus-bluetooth-hoparlor-(siyah)?currency=TRY

şu 2 model arasında kaldım. önceliğim şarj ömrü, sonrasında kaliteli ve temiz ses ve plaj gibi gürültülü ortamlarda da yetebilecek bir ses seviyesi olması lazım.

bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz veya yine bu fiyat skalasında (500-800 TL) başka tavsiyeniz olur mu?

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

• 007cengizbond kullanıcısına yanıt

HALA DURUYOR MU?

Fiyatına göre pek rakibi yok diyebilirim. Eğer düşünürseniz Anker Soundcore 3 var elimde 750 TL den vereceğim. Bu iki ürüne göre daha kaliteli bir sese ve minimalist bir yapıya sahip

• bestnewyorker kullanıcısına yanıt

Malesef direk satıldı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.