Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: unpop Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.586
Cevap
393
Favori
1.380.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zimilanga

benim ttlife m3 hala yolda , yalnız anladığım kadarıyla bu ürün yeni piyasaya sürüldü bu adla aliexpresste çünkü bir anda yayılmış çok satan satıcı var ve ben kz storeden aldığımda hiç feedback yoktu, şimdi en eskisi 24 temmuz tarihli 5 feedback var ve biri resimli üstelik alan kişi de Türk,resmini aşağıya yüklüyorum sizce enusic ile aynı ürün müdür gerçi tek resim ve detaylı değil gibi ama aynı ürün gibi ve geri dönüş yorumları hep iyi

Resimlerden orjinal gibi gorunuyor. Genelde ilk ilan acan saticilar fiyati dusuk tutuyor, sikinti olacagini sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 25 dolar civarı (kargo hariç) 10 watt üstü dual hoperlörlü bir şey tavsiye eder misin iz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

25 dolar civarı (kargo hariç) 10 watt üstü dual hoperlörlü bir şey tavsiye eder misin iz ?

aliexpress.com
    US $47.59 |Original SOMHO S327 Bluetooth Waterproof Speaker Wireless Speaker Portable Handsfree Mini Speaker mp3 Radio-in Portable Speakers from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/Original-SOMHO-S327-Waterproof-Mini-Bluetooth-Wireless-Portable-Music-Speaker-Outdoor-Stereo-Hands-Free-Speakers-with/32808771087.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.391.V7WRNa

aliexpress.com
    US $41.4 |TOPROAD 16w Big Power Wireless Bluetooth Speaker 2400mah Power Bank Deep Bass Sound Subwoofer Stereo Speakers TF FM For Phone PC-in Portable Speakers from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/16w-Big-Power-Wireless-Bluetooth-Speaker-2400mah-Power-Bank-Deep-Bass-Loud-Sound-Subwoofer-Stereo-Speakers/32801887188.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.501.V7WRNa

• Ürün hakkında fikri olan var mı? Sipariş etsem gümrüğe takılır mı?Takilirsa ne kadar fiyat çıkar?

• Merhabalar. Öncelikle böyle bir bilgi paylaşımı oluşturduğunuz için teşekkür ederim.

Benim ricam şu:
    Ev için müzik sistemi almak isterken bir anda BT Speaker'lara yöneldim. Bisikletle gezerken, evde ve tatilde müzik dinlemeyi seviyorum. 10-12 metre kare alan içinde ve dışarıda müzik dinleyebileceğim bir bluetooth hoparlör tavsiye edebilir misiniz?

Max. bütçem 1200TL. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur tabi ki. Teşekkürler şimdiden. (JBL Xtreme,Harman Kardon Onyx Studio 3 gibi modellere baktım fakat kafam çok karıştı)

• Suan teknosada indirimde olan

LG NP5550WG.DTURLLK MUSIC FLOW P5 BLUETOOTH HOPARLÖR 119tl. Internette satilmiyor. Pesinde sanirsam 10tl de indirimi var. Sadece bulundugu magazalar kismindan alabilirsiniz.

Fiyat performanstir

www.teknosa.com
    Müzik ve Ses Sistemleri Fiyatları ve Modelleri
    https://www.teknosa.com/urunler/110100965/lg-np5550wgdturllk-music-flow-p5-bluetooth-hoparlor

Yesil versiyonu ise 152tl. O da sadece bulunan magazalar kismindan alabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

25 dolar civarı (kargo hariç) 10 watt üstü dual hoperlörlü bir şey tavsiye eder misin iz ?

https://www.amazon.com/gp/product/B01GPIES08/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

https://www.aliexpress.com/item/Original-SOMHO-S327-Waterproof-Mini-Bluetooth-Wireless-Portable-Music-Speaker-Outdoor-Stereo-Hands-Free-Speakers-with/32808771087.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.391.V7WRNa

https://www.aliexpress.com/item/16w-Big-Power-Wireless-Bluetooth-Speaker-2400mah-Power-Bank-Deep-Bass-Loud-Sound-Subwoofer-Stereo-Speakers/32801887188.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.501.V7WRNa

aliexpress sanırım gittigidiyor gibi bir site, çok sorun yaşayan da olabiliyormuş memnun kalan da. kargolar genelde ücretsiz değil mi ?

Kargo ücretsiz olanlar görünüyor zaten. Problem olursa para iadesi alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mertmuric

Merhabalar. Öncelikle böyle bir bilgi paylaşımı oluşturduğunuz için teşekkür ederim.

Benim ricam şu:
    Ev için müzik sistemi almak isterken bir anda BT Speaker'lara yöneldim. Bisikletle gezerken, evde ve tatilde müzik dinlemeyi seviyorum. 10-12 metre kare alan içinde ve dışarıda müzik dinleyebileceğim bir bluetooth hoparlör tavsiye edebilir misiniz?

Max. bütçem 1200TL. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur tabi ki. Teşekkürler şimdiden. (JBL Xtreme,Harman Kardon Onyx Studio 3 gibi modellere baktım fakat kafam çok karıştı)

Harman Kardon Onyx Studio dış ortam kullanımına uygun değil. Xtreme her yerde kullanılır ama bisiklette taşımak için ağır ve büyük. Ben olsam 2 tane JBL Flip 4 alıp stereo kullanırım. Ses kalitesiyle bu şekilde kullanım sizi çok tatmin edecektir

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Peki bisikletle taşıma kısmını es geçecek olursak ev kullanımı ve dışarıda kullanım için sizce 1 adet xtreme mi yoksa 2 adet flip4 mü daha verimli olur?

• Az önce migrostan aldım 34.90. Pek bir kalite beklemiyorum ama cazip geldi fiyatı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertmuric

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Peki bisikletle taşıma kısmını es geçecek olursak ev kullanımı ve dışarıda kullanım için sizce 1 adet xtreme mi yoksa 2 adet flip4 mü daha verimli olur?

2 Adet Flip 4 ev içerisinde inanılmaz bir müzik ziyafeti yaşatıyor. Xtreme dış ortam için daha iyi ama eğer parti falan vermiyorsanız çok da gerekli değil

• youcq Y kullanıcısına yanıt
    Buse>flip4>Hk idi benim kıyaslamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Az önce migrostan aldım 34.90. Pek bir kalite beklemiyorum ama cazip geldi fiyatı.

Sesi nasıl ?

• şöyle birşey de var.

GittiGidiyor
    LG PH1 Yeni Nesil LED Işıklı Bluetooth Speaker Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-ph1-yeni-nesil-led-isikli-bluetooth-speaker-296481049

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Gayet yeterli geldi. Cep telefonu hoparlörünün 3-4 katı var. Netlik biraz zayıf ama boğuk değil. Fiyatına göre çok iyi. Şarj süresini ölçmedim henüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darica merkez bim

• quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

benim ttlife m3 hala yolda , yalnız anladığım kadarıyla bu ürün yeni piyasaya sürüldü bu adla aliexpresste çünkü bir anda yayılmış çok satan satıcı var ve ben kz storeden aldığımda hiç feedback yoktu, şimdi en eskisi 24 temmuz tarihli 5 feedback var ve biri resimli üstelik alan kişi de Türk,resmini aşağıya yüklüyorum sizce enusic ile aynı ürün müdür gerçi tek resim ve detaylı değil gibi ama aynı ürün gibi ve geri dönüş yorumları hep iyi

Üstat bu ürün kafama yattı. Dediğin gibi ismi ile arattım şu an epey bir satıcıda çıkıyor

Enusic® Soundcup 20w görünüyordu onunla aynı mı bu ürün bilmiyorum ama
    amazonda satılan şu ürünle muhtemelen tamamen aynı. Hem watt değeri hem batarya kapasitesi tutuyor.

Bu ürün için epey inceleme çıkıyor youtube'da.

Bu fiyata daha iyi bir şey varsa yine önerilerinizi beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaos_Lord -- 28 Temmuz 2017; 16:35:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

darica merkez bim

Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı? Performans nasıldır?

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    80 liraya aldım şimdi fiyatı yarı yarıya düşürmüşler vay arkadaş nedir böyle.Ürünü performansı güzel arkadaşım gönül rahatlığıyla alabilirsin beğenmezsen iade edersin.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.