Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.649
Cevap
393
Favori
1.384.320
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Günlerdir araştırıyorum ancak kafam iice allak bullak oldu. Mifa a10 dan geçiş yapıcam. Bas, ses kalitesi ve yüksekliği bakımından daha iyi bi cihaz tavsiyeniz varmı? GGMM 5 alıcaktım ancak gümrük problemleri ve fiyatın yüksekliği beni caydırdı. Şimdi aşağıda yazdıklarım arasında sizce hangisini almalıyım?

MIFA A20 bluetooth hoparlör Metal Taşınabilir Süper Bas kablosuz hoparlör Bluetooth4.2 3D Dijital Ses Hoparlör Handfree MIC TWS

aliexpress.com
    US $32.0 68% OFF|MIFA A20 Bluetooth Speaker Metal Portable Super Bass Wireless speaker Bluetooth4.2 3D Digital Sound Loudspeaker Handfree MIC TWS-in Portable Speakers from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/w8ZX3ms

Tronsmart Eleman Mega bluetooth hoparlör kablosuz hoparlör 3D Dijital Ses TWS 40 W Çıkış NFC 20 m Taşınabilir Hoparlör MicroSD Kart

aliexpress.com
    US $41.07 41% OFF|Tronsmart Mega Bluetooth 5.0 Speaker Portable Speaker 40W Colums Touch Control Soundbar support Voice Assistant,NFC,TWS,MicroSD-in Portable Speakers from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/b0iNGbSY

AOMAIS GITMEK Mini bluetooth hoparlör ile led ışık 20 W Üstün Ses Kablosuz Stereo Eşleştirme IPX7 Su Geçirmez taşınabilir hoparlörler

aliexpress.com
    US $83.81 |AOMAIS GO Mini Bluetooth Speaker with LED Light 20W Superior Sound Wireless Stereo Pairing IPX7 Waterproof Portable Speakers-in Portable Speakers from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/msWMkkC

Bunlara ek olarak bütçemi çok zorlasada DOSS SoundBox XL da olabilir.Belki kupon denk gelirse. Ama genel olarak 300 tlyi geçmeyi düşünmüyorum.

Başka tavsiyeniz yada bu saydıklarım arasında bunu kesin al dediğiniz ürün varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cmshn kullanıcısına yanıt
    Hocam ses kalitesi nasıl acaba? Bende hediye olarak almayı düşünüyorum şu anda amazonda 16 dolar + 13 = 29 dolar kargo dahil fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

Hocam ses kalitesi nasıl acaba? Bende hediye olarak almayı düşünüyorum şu anda amazonda 16 dolar + 13 = 29 dolar kargo dahil fiyatı.
    Ses kalitesi gayet yeterli, odayı dolduruyor. 9 dolardan aldım ben, 9 dolara düşmesini bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmshn

Ses kalitesi gayet yeterli, odayı dolduruyor. 9 dolardan aldım ben, 9 dolara düşmesini bekleyin.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Ben artık 9.99$ a düşeceğini sanmam bunlar son stoklar ve tekrar girmeyecek bittiğinde. Zaten bilen bilir normali 35-40$ lık bir üründü. Bu arada ben de sipariş geçmiştim inanılmaz bir hızla geldi bu sefer ki Salı günü sipariş verdiğim ürün 2 günde dağıtıma geldi Amerika'dan şaka gibi

• Amazon da JBL Flip 4 59$ a düşmüş kargo vergi dahil 83$ yani 440 TL gibi çok iyi bir fiyata geliyor kaçırmayın.

JBL Flip 4 Waterproof Portable Bluetooth Speaker (Black)

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ps4 + monitör aldım fakat monitörde hoparlör girişi yok sizce bu ürünler nasıl olur? Alıp masanın ortasına koymayı düşünüyorum güzel bir görüntü verir diye düşündüm bide Anker marka var oda çok tutulmuş galiba ama işte asıl sorun bu bluetooth hoparlörler dediğim gibi kullanılır mı?

Mesela 12 saat batarya ömrü diyor bunu hep kablolu olarak kullanma imkanımız vs var mı aynı dualshock 4 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimist27 -- 23 Kasım 2018; 2:22:9 >
  • Ion Audio Plunge Su Geçirmez Bluetooth Hoparlör, Kırmızı 189,91 TL, alınır mı ne dersiniz?

www.amazon.com.tr
    Ion Audio Plunge Su Geçirmez Bluetooth Hoparlör, Kırmızı: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B06XGS6ZC8/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
  • pesimist27 kullanıcısına yanıt
    PS4 üm yok detayını bilmiyorum malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: rimando

Ion Audio Plunge Su Geçirmez Bluetooth Hoparlör, Kırmızı 189,91 TL, alınır mı ne dersiniz?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B06XGS6ZC8/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
    Benim de dikkatimi çekti bu.
  • almamalıyım, almamalıyım, 3.hoparlörü almamalıyım :(

800 tl

www.amazon.com.tr
    Em-Ja006-Mi-Eu2 Get Together - Midnight - Bluetooth Hoparlör Sarı/Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Marley-EM-JA006-MI-EU2-Get-Together-Bluetooth/dp/B00FONB69W/?tag=donanimtr01-21&ie=UTF8&language=tr_TR

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

almamalıyım, almamalıyım, 3.hoparlörü almamalıyım :(

800 tl

https://www.amazon.com.tr/Marley-EM-JA006-MI-EU2-Get-Together-Bluetooth/dp/B00FONB69W/?tag=donanimtr01-21&ie=UTF8&language=tr_TR
    Birini bana ver.

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam sağolun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abeslank kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yorumları okurken amazon'dan aldığım takdirde flip 4 ile yakın fiyatlarda bu ürünü gördüm. İkisi arasında kıyas yaparsak ve kıyas olarak sadece ses kalitesini esas alırsak hangisini önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vavienist

Merhaba, yorumları okurken amazon'dan aldığım takdirde flip 4 ile yakın fiyatlarda bu ürünü gördüm. İkisi arasında kıyas yaparsak ve kıyas olarak sadece ses kalitesini esas alırsak hangisini önerirsiniz?
    ses mi? (t3)
    taşınabilirlik ve su geçirmezlik mi? (flip 4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 23 Kasım 2018; 16:26:11 >
  • Vavienist V kullanıcısına yanıt
    Sesi minik bir ses sistemi gibi güzel berrak ve net olsun diyorsanız, addon pro t3. yalnız bir buçuk kilo ağırlığıyla evin içinde bile taşımak sıkıntı. T3 ü alayım parka pikniğe gideyim düşünceniz olmasın, hem ağır hemde cihaz o kadar tatlı ki insan bunu toza toprağa değdirmeye kıyamaz.

Tek başına Jbl flip 4 ünde sesi güzel. Yani jbl flip 4 kullanıp sesini beğenmiyorum sesi az çıkıyor bası tizi eksik diyeni duymadım ses konusunda tatmin eder taşıması kolay hafif su geçirmez ele avuca sığan üstelik jbl 500 liraya her türlü alınır.

İkisini ses olarak kıyaslarsak tabiki addon pro t3

Fakat sürekli elde taşımak zor. Flip 4 ise dağ tepe bayır yanında her yere götür. Ben olsam addon prot3 alıp evde addonla takılırım yanına birde küçük taşıması kolay mifa10 gibi yada aomais sport gibi bişey alırım

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Almaya değer mi bu ürün? Sadece evde kullanılacak. Blues dinleyen biri olarak nasıldır bu ürün? DOSS SoundBox XL almayı düşünüyordum ama sizce hangisi daha iyidir? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarahaten -- 23 Kasım 2018; 20:44:52 >
  • Bluetooth Hoparlör Fırsatları! Bluetooth Hoparlör Fırsatları! Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

EassyAc3 gelmiyor. Yerine şu 3 üründen hangisini tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dHmann -- 23 Kasım 2018; 22:38:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sarahaten

Almaya değer mi bu ürün? Sadece evde kullanılacak. Blues dinleyen biri olarak nasıldır bu ürün? DOSS SoundBox XL almayı düşünüyordum ama sizce hangisi daha iyidir? Şimdiden teşekkürler.
    2'sini de dinlemedim hocam.

linkini verdiğimin birkaç incelemesini okudum ve tipi hoşuma gitti sadece... bir de fiyatı y.dışına göre iyiydi.
  • 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.