Bildirim
Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (398. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
-
İlk mesajlarında başka ürün önerdiler, kabul etmedim ve ya aldığım ürünü gönderin ya da para iadesi yapın dedim. Para iadesi yapacaksanız döviz kurundan dolayı zararım olacak diye de belirttim. Ayrıca madem ürün elinizde yok neden hala satışta ilanı var diye sordum cevap veremediler. Daha sonra tekrar aynı ürünü önerdiler ve bir sonraki alışverişte indirim kuponu önerdiler, yine kabul etmedim ve ürünü istedim. En sonunda mağazadan ürün seçin dediler, yine kabul etmedim ve cevap bekliyorum.
Yukarıdaki mesajlarda arkadaşların yazdığı gibi muhtemelen güzel bir ürünü düşük fiyattan listeleyip satın alan kişilere elimizde yok çekip satılmayan modelleri gönderme derdindeler. -
Az önce aldım amazon.com.tr den 56 tl ye aldım ben de bir tane kargo ücretsiz iyi fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bana da aynı mesajları attılar mağazadan seçin dediler ama şimdi mağazasında pahalı hoparlör de var galiba, tavsiye ettiği hoparlör iyi bizim fiyatı hakeder ama hem dipses sorunu var hem de biz o fiyata Easyacc v3 çok cazip olduğu için aldık, dispute mi açsam ne yapsam bilemedim, bir de bunlar da huy var, kendi istedikleri şekilde açılmayan disputeleri kabul etmeyebiliyorlar
Çakal ürünü tekrar satışa koymuş dalga geçer gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 25 Kasım 2018; 14:48:6 >
Easyacc satıcısından energycube ve v3 siparişi vermiştim, ikisine de aynı takip numarasını vermişti, v3 için stokta yok dedi, diğerini gönderip göndermediğini de yazmadı zaten takip no çalışmıyor, ben iki ürün içinde dispute açtım böyle biri daha rastlamıştı bana yeni ürün filan ancak uğraştırır en iyisi verdiğimizi geri almak
Arkadaşlar kinps hoparlör satılıktır. 1 ay giden batarya ve en üst düzey su toz koruması ile çok beğendiğim hoparlör ama elimde mevcut 7 adet hoparlör olduğu için biraz sayısını azaltmak lazım. İlgilenen özelden ulaşabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 26 Kasım 2018; 1:12:9 >
EasyAcc v3 almadan nerdeydiniz beyler? Aldık ama abla gönderecek mi göndermeyecek mi belirsiz.Apto, kinp vs vs derken alırdım birinizden.... -
Satıcı sıkıntılı v3 yanında başka hoparlör de aldım ikisine de çakma takip no girmiş iade istedim işleme konulmuş meblağ yüksek değil şükür yoksa kurdan fazla kayıp olurdu, döşeyeceğim olumsuz yorumu şimdi dükkanına napayım
Güzel bir charger 3 fırsatı gören duyan arkadaş varsa paylaşabilir mi ? Ona denk bir üründe olabilir -
Eva isimli robotu geçtikten sonra Elle, sonra da Kinzy ablalarımızla para iadesi istemediğimi, başka ürün istemediğimi, takip numarasının sahte olduğunu söyledim.Tabi onlar çalıyı dolaşalım dediler para iadesiyle.Israrla hayır dedim.Satıcıyı uyarın ve ceza verin dedim.Anlaşmaya uyup satın aldığım ürünü göndersin dedim.Umudum var mı derseniz yok.
Deneme amaçlı ürün alıp sonrasında satmakisteyen arkadaşlar; Aliexpres vs vs bi tık uzağımızda.Size hitap etmeyen ürünler başkaların ihtiyaçlarını giderebilir.Kimseye fiyat konusunda ders verecek halimiz yok lakin kanırtmayın.Rica ediyorum. -
Bu doss ta ekstra bir 27 TL daha indirim var sepetinizde onu nasıl aldiniz
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. 11.11.2018 de aldığım ürün AliExpress Standard Shipping ile gönderilmiş. Singapur Post. Takip no ile sorguladıgimda ürünü bulamıyor. Normal midir?
Hocam ben üç sefer mesajlaştım tedarikçi ile en sonunda pes ettim ve ücret iadesi için dispute açtım. Kabul gördü ve 7-10 gün içerisinde paranın hesaba aktarılacağı belirtildi. Daha fazla uğraşmak istemedim açıkcası. -
11.11 de 5$ kupon kapmıştım. O düştü :) -
Bana gelen aptoyu ilk açmayı denedim tepki vermedi. Şarj yoktur dedim şarja takıyorum ışık yanıp sönüyor sürekli power e basınca sabit kırmızı ışık yanıyor bir saate yakın süre sonra yine kırmızı yanıp sönüyor ama cihaz açılmıyor. Batarya ya sokulu kablosu yada sorunlu. Amazon a yazdım para iadesi yaptılar ürününde geri istemediler. Tamir edilebilir mi bu bilmiyorum
marshall kilburn indirime girmiş:
https://www.amazon.com/dp/B00ZY1J1JG/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 27 Kasım 2018; 9:46:43 > -
VTIN R2 Amazon'da indirimde 21,99$. 30$ altına alınabilecek en iyi hoparlör bence Tribit ile birlikte.
www.amazon.com
Sorry! Something went wrong!https://www.amazon.com/gp/product/B07F8LVFY9/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A14L9DIA3NK9B0&psc=1
Mifa nın yeni mini hoparlörü de beni al diye bağırıyor resmen Hem tasarım ve şekil çok hoş hem de Class G hoparlör amplifier i kullanılmış. Mesela Mifa A1 de kullanılan Class D den 2 kat güçlü ses üretebildiği söyleniyor watt seviyesine göre.
aliexpress.com
US $10.99 45% OFF|Mifa i8 Portable Bluetooth Speaker Built inMicrophone Aluminium Alloy Body Mini Speaker Wireless Bluetooth 4.2 Mp3 Music Player-in Portable Speakers from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Grouphttps://www.aliexpress.com/item/Mifa-i8-Portable-Bluetooth-Speaker-Built-inMicrophone-Aluminium-Alloy-Body-Mini-Speaker-Wireless-Bluetooth-4-2/32926482450.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.282.fcaf3c00DFYvnh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dediğiniz gibi al diyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X