Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.649
Cevap
393
Favori
1.384.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İçlerinde en güzeli doss soundbox pro. sd kart destekli, su geçirmez, 20 watt ve çift radyötörlü. tasarımı ledleri diğerlerine göre elit. sony srs xb30 gibi hissiyatı var. alırsanız kesinlikle gri renk tavsiye ederim. Şahsen gri rengi gördüm ve gerçekten çok başka birşey bendekini gri alsaydım dedim o derece renk çok fark yaratıyor. bu ürünü alabiliyorsanız diğerlerine bakmaya gerek yok diğer gösterdikleriniz bu üründen çok daha geride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 24 Kasım 2018; 0:30:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpressten 12 kasımda almış olduğum Vtin R2 10W bluetooth hoparlör dün geldi, ilk blutetooth hoparlörüm oldu, hoşuma gitti. Çoğunlukla kampta kullanacağım için işimi göreceğini düşünüyorum. Tavsiye edenlere teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guduk68 -- 24 Kasım 2018; 0:34:6 >
  • guduk68 kullanıcısına yanıt
    Güzel günlerde kullanın

• abeslank kullanıcısına yanıt
    Gri rengini aldım. Teşekkür ederim 🖐️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dün bu ürünü aldım geldiğinde yorumları paylaşırım..Bir arkadaş paylaşmıştı ancak işin ilginç tarafı hiç bununla ilgili bir test yok olan 29 dolarıma olacak yapacak bir şey yok..

• natulus N kullanıcısına yanıt
    Az yukarıda bir arkadaş bu ürünü aldığını söylemişti, bende sormuştum nasıl diye. Az yukarıda göreceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: natulus

dün bu ürünü aldım geldiğinde yorumları paylaşırım..Bir arkadaş paylaşmıştı ancak işin ilginç tarafı hiç bununla ilgili bir test yok olan 29 dolarıma olacak yapacak bir şey yok..
    https://www.amazon.com/Soundance-Portable-Bluetooth-Speaker-Playtime/dp/B06XT7FH5J/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1543041685&sr=1-7&keywords=Soundance
    ben aldım bunu bayadır kullanıyorum hocam çok güzel radyosu da çok başarılı. keşke birkaç önce 10 dolar indiriminden tekrar alsaymışım dedim.

• Bende anker soundcore 6w var çok memnunum

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Hocam aptoyu mu bu mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

ben aldım bunu bayadır kullanıyorum hocam çok güzel radyosu da çok başarılı. keşke birkaç önce 10 dolar indiriminden tekrar alsaymışım dedim.

Alıntıları Göster
    çok sevindim beğendiğinize umarım ben de beğenirim..Dün saat 21:00 da alışveriş merkezlerini gezdim 1 saatte 150 tl e kadar ne alabilirim diye dolaştım JBL sony philips ve birbirinden kalitesiz saçma sapan firmaları test ettikten sonra karar veremedim LG PH1 bakıyordum onu beğenmiştim ama bu ürün dekoratif olması çok güzel o anlamda güzel benim amacım zaten evin dışına cıkmaması bakalım kaç günde gelecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahamet

Hocam aptoyu mu bu mu acaba
    Diğeri hangisiydi.unuttum

• amazondaki flip4 haberi için teşekkür ederim. Flip4 aldığımdan dolayı elimdeki mifa a20 satılıktır,beklemek istemeyen olursa aliexpress fiyatına satabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahamet

https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://www.amazon.com/Soundance-Portable-Bluetooth-Speaker-Playtime/dp/B06XT7FH5J/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1543041685&sr=1-7&keywords=Soundance

Bu hocam
    Bu linkte gönderdiğiniz ürün aptoyudan daha alınabilir bir ürün. Radyosu var ve başarılı. Ses kalitesi çok iyi. batarya ömrü çok iyi. Daha şık .

• Hazır yurtdışındayken alayım dedim. Flip 4 ve GO 2 arasında gidip geldim.

GO 2 aldım, TL bazında bana gelişi 130 TL falan oldu. Türkiye'de 200 liraymış.

Gerçi Flip 4 de 380 liraya geliyordu ama maksat laptoptn çıkmayan ses için almıştım. Az önce denedim gayet iş görür.
  • Arkadaşlar daha üst seviyede bir speaker aldığımdan dolayı Aptoyu bluetooth speaker'ı isteyen olursa aldığım fiyattan verebilirim. Toplam 2-3 kez çalıştırdıktan sonra kutusuna geri koydum.

• Arkadaşlar Easyacc v3 siparişi verenler ne yaptınız, dispute mi açtınız? Adam mağazadan ürün seç diye mesaj atmış ama seçemedim de birşey ne yapalım karar versek beraber kararsız kaldım tavsiyesi olan var mı nedir?

• zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Satın aldığımı gönder, yoksa şikayet ederim dedim. Dönüş yapan da yok, kargo güncellemesi de yok.

• zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Dispute açtım hocam para iadesi istedim

• 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.