Bildirim
Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (254. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Mifa A10 Türkiye’ye ulaşmış bu sabah , bir haftada..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kinps geldi. İlk izlenimlerim ses seviyesi düşük ancak basslar çok etkili(mifa a10’a göre), en yüksek seviyede bazı müziklerde metal titreşim sesi geliyor, evde dinlemek istiyorsanız orta ses seviyesi uygun bu seviyenin altında sesi çok kısık oluyor duyamıyorsunuz. Diğer kullanıcılara sormak istediğim birşey var bu hoparlör çok plastik kokuyor, yanınızdayken çok hissediliyor sizde böyle bir durum var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam herkese
Benim 29 unda sipariş verdiğim mifa a10 da son dağıtıcıya teslim edilmiş bu öğlen, herhalde pazartesi teslim edilmiş olur.
Mifa a10 da kullanmak için sd kart önerisi alabilir miyim? Bazı kartlar yüksek kaliteli müziklerde sorun çıkartıyormuş sanırım?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar maksimum 60-70 lira alınabilecek iyi bir cihaz var mı ? Teşekkürler. -
Bass benim için önemsiz. Sizce ikisi arasından hangisi daha alınası?quote:
Orijinalden alıntı: yktzybl
Kinps geldi. İlk izlenimlerim ses seviyesi düşük ancak basslar çok etkili(mifa a10’a göre), en yüksek seviyede bazı müziklerde metal titreşim sesi geliyor, evde dinlemek istiyorsanız orta ses seviyesi uygun bu seviyenin altında sesi çok kısık oluyor duyamıyorsunuz. Diğer kullanıcılara sormak istediğim birşey var bu hoparlör çok plastik kokuyor, yanınızdayken çok hissediliyor sizde böyle bir durum var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Engin Cann
Arkadaşlar maksimum 60-70 lira alınabilecek iyi bir cihaz var mı ? Teşekkürler.
Hocam bütceni arttır 140-150 tl ye xiaomi mi bluetooth al kryfine bak. -
Bass önemsiz ise mifa a10’u tercih edebilirsiniz
Jbl charge 2+ kadar baslar iyi ve net ses verebilen su geçirmez sd kartlı bir hoparlör önerirmisiniz. En az 15wat
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde 200 tl olan anker soundcoreyi spigen arac sarj cihazi ile alinca 189tl ediyor. (normalde sarj cihazi ise 40 tl)
www.hepsiburada.com
Araç Şarjı Fiyatları ve Çeşitleri Hepsiburada'da!https://www.hepsiburada.com/arac-sarji-c-80314029
anker soundcore gozu kapali alinacak bir cihaz. soundcore v1 ve yeni cikan v2 ye sahibim. -
Anker Soundcore u gözü kapalı alıyorsanız bu konuda yenisiniz demektirquote:
Orijinalden alıntı: alierr
Normalde 200 tl olan anker soundcoreyi spigen arac sarj cihazi ile alinca 189tl ediyor. (normalde sarj cihazi ise 40 tl)
https://www.hepsiburada.com/arac-sarji-c-80314029
anker soundcore gozu kapali alinacak bir cihaz. soundcore v1 ve yeni cikan v2 ye sahibim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mifa A20quote:
Orijinalden alıntı: teknokolik35
Jbl charge 2+ kadar baslar iyi ve net ses verebilen su geçirmez sd kartlı bir hoparlör önerirmisiniz. En az 15wat
o paralara (yurtdisi fiyatlari baz alirsak) soundcore'dan daha iyileri varsa sasirdim gercekten. soundcore 2'yi 32 dolara almistim yazin (burda 300tl) 5200mah bataryasi oldugu icin gorunce yuh demistim.
soundcore v1 tiz bir cihaz, v2'de baslar daha on planda. tiz olmasindan oturu v1'i daha cok begeniyorum ama.
madem oyle, birkac tane ornek verin bakalim bilgim olsun -
Aslında ilk ve önceki mesajlara biraz bakarsan Anker en son tavsiye edilebilecek markalardan birisi burdaquote:
Orijinalden alıntı: alierr
o paralara (yurtdisi fiyatlari baz alirsak) soundcore'dan daha iyileri varsa sasirdim gercekten. soundcore 2'yi 32 dolara almistim yazin (burda 300tl) 5200mah bataryasi oldugu icin gorunce yuh demistim.
soundcore v1 tiz bir cihaz, v2'de baslar daha on planda. tiz olmasindan oturu v1'i daha cok begeniyorum ama.
madem oyle, birkac tane ornek verin bakalim bilgim olsunÇok kötü demiyorum ama fiyatını hak etmeyen cihazlar.(Soundcore Pro ve Premium hariç onlar çok kötü:) Anker markasından sadece Soundcore Mini yi tavsiye edebilirim o da radyo ihtiyacı varsa,yoksa Mifa A1 daha iyi ve daha ucuz...
Düz soundcore modelinin tercih edilesi tek tarafı pil ömrüydü ama özellikle son 1 yılda pil ve ses olarak Soundcore 1 ve 2 den çok daha iyi ürünler var o fiyatlara. Mesela Kinps ve Tribit. Yine Mifa A10 pil olarak da SC 2 ye yakın ve ses olarak da daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yine konu dışı olacak ama aliden rock powerbank alanların kargoları ne kadarda geldi ? takip numarasında hala tık yok. 10 gün oldu olacak. 5 ila 10 günde güncellenir yazıyor ama tırt çıktı :) -
Merhaba.
Araç içinde kullanmak için Tribit XSoundc Go, Taotronics 14W, Kinps 10w arasında bir seçim yapmak istesek öneriniz ne olurdu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 9 Nisan 2018; 15:21:59 > -
Bim, 13 Nisan'da LG PH1 bluetooth hoparlörü yeniden getiriyor, bu kez 89 TL.
Tribit en iyisi ses olarak. Su geçirmezlik ve pil önemliyse Kinps, bas önemliyse Taotronicsquote:
Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır
Merhaba.
Araç içinde kullanmak için Tribit XSoundc Go, Taotronics 14W, Kinps 10w arasında bir seçim yapmak istesek öneriniz ne olurdu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 9 Nisan 2018; 16:39:40 >
Teşekkürler -
mifa a10 elime ulaştı, ürün beklentimin çok üzerinde çıktı. ses yüksekliği de baya fazla, ev içinde son ses dinlemek sıkıntı olur.
ses barı 16 seviye, genel olarak 6. seviye iyi gibi geldi bana ev kullanımı için.
alıma vesile olan başta konu sahibi @freefalcon' a ve diğer arkadaşlara çok teşekkürler
bu alete sd kart alacağım, basit ve saçma olabilir ancak bir sorum var :) sd kart içindeki müzikleri, bluetooth ile alete telefondan bağlanırsam, ben yönetebilir miyim yoksa alet hepsini sırayla mı çalıyor şarkılara nasıl müdahale ediyoruz?
rock powerbank i kaçıranlar için, trust un bim kataloğundaki 10.000 liği nasıldır acaba bilen var mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X