Şimdi Ara

Bloodborne PC (ShadPS4)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Acer Predator: Gaming Testyoutube
    🎮Review Bloodborne PC(ShadPS4 v0.3.1) on GTX 1070, Intel Core I7-7700HQ. Gameplay and Performance on Low-End Laptop From 2017: Acer Predator 15 G9-593-71EH. Please Subscribe, Like, and Write any Comment. This Really Supports Me Patches Installed: 1. Skip intro 2. Disable Chromatic Aberration 3. Disable Motion Blur 4. 60 FPS Fix (With Deltatime) + Disable VSync Only FPS Boost, and Xbox Icons 💻Notebook Specifications: ⚬ Operating system: Windows 10 Home ⚬ Video card: Nvidia Geforce GTX 1070 8GB ⚬ Processor: Intel Core i7-7700HQ 4/8 2.8GHz(Turbo Boost 3.6GHz) ⚬ RAM: 16GB DDR4 2400MHs(Page File 24GB) ⚬ Operating System Installed on SSD 128GB ⚬ Game Installed on HDD 1TB ⚙️Which programs I use: ⚬ Nvidia APP, for video recording ⚬ MSI Afterburner, for undervolting the video card, and customising the overlay ⚬ Riva Tuner Statistic Server, for displaying monitoring on the screen ⚬ Intel Extreme Tuning Utility, for processor undervolting Tags...just ignore them #bloodborne #bloodbornepc #shadps4 #ps4emulator #emulator #gtx1070 #gtx #gtx1060 #gtx1650 #gtx1660super #rtx #benchmark #rtx2080 #rtx3060 #rtx3060ti #intel #i7 #laptop #gtx980ti #pc #nvidia #rtx4070 #rtx4080 #geforce #rtx2060super #rtxoff #rtx3090 #rtx4060 #raytracing #gtx1050ti #rtx2060 #rtx4090 #amd #gtx1070laptop #gtx750ti #ryzen #rx6700xt #ryzen5 #fsr2 #dlss #fsr3 #rtx3050 #rtx3080 #rtx3070 #gtx1070ti #gtx10 #newgame #game2024 #rpcs3 #fps #rx6600xt #rx7700xt #core #intelcorei7 #rtx4060ti #intelcore #i5 #rx580 #rx5700xt #rx6600 #switch #cpu #test #ryzen3600 #ryzen5600x #testing #rpcs3 #rx7600 #gt1030 #gtx1050 #gtx1080 #notebook #rtx4070ti #gpu #rtx4080super #rtx3050laptop #steamdeck #gamebenchmarks #rtx2070super #epicgames #pcgames #rx7900xtx #pcgaming #laptopgaming #rx7800xt #laptops #laptoplifestyle #rx570 #rx #pcgamer #gtx1660 #gtx1660ti #gtx1650super #acer #acerpredator #asus #asusrog #hp #msi #asusrog #lenovo #predator #gigabyte #fullhd #adventure #performancetest #steam #dlss3
    https://www.youtube.com/watch?si=-UbedTaCuZDgaHsr&v=45NdC_AkNKM&feature=youtu.be

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Grafiklerde bozulmalar oluyo brz daha toparlansın bakıcam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Alttaki video fake değilse gerçekten olmuş

BonfireVNyoutube
    #bloodborne #shadps4 #ps5 #pc ____________ shadps4: https://github.com/shadps4-emu/shadPS4/actions/runs/11091793044 patch60fps by Lance Mcdonald Rainbow-Blackness Fix: https://www.nexusmods.com/bloodborne/mods/60
    https://www.youtube.com/watch?v=WT1vJ-s-_rk

• 0.15 sürümü mü ne yayınlanmış ve bayağı yol katedilmiş deniyor. Bloodborne bildiğim kadarıyla bir iki mod yükleyerek sorunsuz oynanıyor -crashleri gidermek için o modlar şart deniyor- ancak direkt kur oyna şeklinde çalışmıyor halen. Önü çok açık ve bayağı dikkat çekici şekilde giriş yaptı falan ama ne bileyim beklediğim ilerlemeyi de katedemediler geçen süreçte. Ben oyunları ek ayar yapmadan tıklayıp oynayabileceğim dönemi bekliyorum açıkçası.

• Sony, PC'ye oyun çıkarma stratejisini değiştirince Bloodborne'u emülatör ile oynayıp bitireyim dedim. Oyunu yaklaşık 40 saatte bitirdim. ShadPS4'ün 0.15.1 sürümünü kullandım. Gayet iyi çalıştı. Boss savaşlarında çökme veya hata olmadı ama yeni bölgelere geçerken oluşan yükleme sekanslarında birçok kez çökme sorunları yaşadım. Tabii bu kullanılan donanıma göre de değişebilir. Bunun dışında birkaç bug oluştu. Oyunu kapatıp açınca düzeldi. Oyunu kitleyecek veya yeniden başlatmaya sebep olacak bir bug olmadı. Zaten bazı hatalar için önerilen modları yüklemeniz gerekiyor. Yani şu an ortalama bir PC'de ufak sorunlar dışında oyunu bitirebilirsiniz.

Oyuna gelirsek, grafiklerin artık eskidiğini görüyorsunuz. Ama FromSoftware oyunlarındaki mekanların sanat tasarımları ve atmosferi bu oyunda da çok başarılı. Gözünüz alışınca sıkıntı olacağını sanmıyorum. Müzikleri de beğendim.

Oynanış olarak Sekiro ve Elden Ring'den sonra üçüncü sıraya koyarım. DS3 de hemen arkasında diyebilirim. Boss savaşları güzel ama saçma sapan hareket edenler ve kamera sorunları yüzünden bazen can sıkabiliyor. Böyle bosslarda NPC summonlarını kullandım. Ben dövüşmekten keyif aldığım bossları seviyorum. Sekiro bu konuda çok iyiydi. Bloodborne'da en keyif aldığım DLC'deki Lady Maria oldu. Yine DLC'de yer alan son boss Orphan of Kos zorlu ama keyifliydi. Martyr Logarius ve oyunun sonunda karşılaştığımız Gehrman, beğendiklerim arasında yer aldı.

En sevmediğim unsur ise lamp yerlerinin bosslara olan uzaklığı. DS oyunlarındaki bonfire diyebiliriz. Sonra DS3 ile beraber bu mesafeleri azaltmaya başlamışlardı. Boss savaşlarında öldüğünüzde o mesafeleri tekrar koşmak gereksiz zaman kaybı oluyor.

Hikaye sunumu ise diğer oyunlardan çok farklı değil. Ama Bloodmoon (Kanlı Ay) olayından sonra oyun daha ilgi çekici hale gelmeye başlıyor. Oyundaki önemli bir kırılma noktası diyebiliriz. Oyunda üç farklı son var. Ben rehber videolarında gördüğüm gizli sonu yaptım.

Genel olarak bakıldığında yıllar sonra bile keyifle oynanabilecek bir oyun Bloodborne. Yalnız bu oyuna basit bir remaster yeterli olmaz. Daha gelişmiş bir remaster ya da remake gerekiyor. Ayrıca tek Türkçe olan FromSoftware oyunu buydu. Bu tür oyunlarda çok gerek olmasa da Türkçe olması yine de güzel. Oyunu kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 31 Mayıs 2026; 16:19:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.