Şimdi Ara

Bleach mı? One piece mi? Naruto mu? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
4
Favori
64.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-Bleach
    2-Naruto
  • One piece fanatiği olmama rağmen sıralamaya yapamıyorum.Millet BLEACH sallayıp duruyor ama sıradan anime değil besbelli yetişkinler için yapılmış.Özellikler çizimler ONE-PIECE dan sonra çağ atlatıyor hoş 130.bölüme gelmeme rağmen hala 480p videolar dolaşıyor..BLEACH için üzüldüğüm nokta Animesinin çıkmıyor olması..Hepside ayrı güzel boşuna" 3 BÜYÜK"olmamışlar..Yanlız benim ezberim inanılmaz kötüdür.Dolayısıyla çoğu karakterin isimlerini aklımda tutamıyorum.kimse şöyle kötü böyle kötü diye BLEACH haksızlık etmesin içlerinden en iyi çizimlerin ve müziklerin oldugu anime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 5 Ekim 2013; 12:07:04 >
  • hocam çevremdekilerele tartışdığım ve sonucunda hep önerdiğim sıra şu:

1: naruto cidden ağır gider ama tadı oradadır. seni bağlar.
    2: bleach : Arcları güzel filleri direk atla ama baktın hoşuna gidiyor fillerede şans verebilirsin.
    3: one piece : Dehşetül vahşet bir anime dir. ilk bunu izlersen üstekilerden heyecan alamazsın.

bu sıra izlersen her animede bir basamak atlayarak heycanı dorukta yaşarsın.
  • One Piece tavsiyemdir. Uzun ve gayet eğlenceli bir anime.
  • Bleach'in hepsini izledim gerçektende iyiydi. Naruto'yu da 2.sezonun 140. bölümlerine kadar filan izlemiştim sonra bıraktım, sıkıldım. Şimdide OP ye başladım gayet eğlenceli gidiyor. Eğer sıralamam gerekirse(Bleach ve Naruto arasında);
    Bleach>Naruto
    OP ye yeni başladığım için pek birşey söyleyemeyeceğim çünkü narutonunda ilk bölümleri çok güzeldi ne olur ne olmaz ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveninRengi -- 6 Ekim 2013; 3:31:58 >
  • Ben Naruto derim
  • Bleach izle.Naruto da bazen 2 veya 3 bölüm boyunca ana karakterin iç sesi ile paso koştuğu bölümler var ve biraz çocukça kapışmalar harici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu başlığın da şiti çıkmış.
  • One piece in 5-10 bölümünü izledim bleachn 2-3 bölümünü Naruto'yu güncel takip ediyorum hem manga hem anime ve ilk animemdir. Bleach im konusu cok basit geldi ve ilk bölümlerinin sıktığı bile oldu ve ileri sarmak zorunda bıraktı .OP de cok izlemedm ama ilk bölümleri sarmadı beni korsan olayları cok hoşuma gitmedi onunda devamını getiremedim belki ılerde zevkli hale gelebilir ama sabırsız bi insan olduğum icin dayanamadm gelelim Naruto'ya dediğim gibi ilk animem ve yazın izledm olaylar o kadar bagliki ve oyle bi yerde bitiriolarki diğer bölümü buyuk bir heyecanla izliyosun ve bütün duyguları hissedebilecgn bir anime ve bi o kadarda komiktir :) gerek savaşlar olsn gerek iç sesler olsn harikadadr direk hurra gercklesen bir savaş yoktur hersey güç değildir bu animede nyse cok uzattım Naruto'yu kesinlikle izlemelisin şiddetle tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ANARKH91

One piece in 5-10 bölümünü izledim bleachn 2-3 bölümünü Naruto'yu güncel takip ediyorum hem manga hem anime ve ilk animemdir. Bleach im konusu cok basit geldi ve ilk bölümlerinin sıktığı bile oldu ve ileri sarmak zorunda bıraktı .OP de cok izlemedm ama ilk bölümleri sarmadı beni korsan olayları cok hoşuma gitmedi onunda devamını getiremedim belki ılerde zevkli hale gelebilir ama sabırsız bi insan olduğum icin dayanamadm gelelim Naruto'ya dediğim gibi ilk animem ve yazın izledm olaylar o kadar bagliki ve oyle bi yerde bitiriolarki diğer bölümü buyuk bir heyecanla izliyosun ve bütün duyguları hissedebilecgn bir anime ve bi o kadarda komiktir :) gerek savaşlar olsn gerek iç sesler olsn harikadadr direk hurra gercklesen bir savaş yoktur hersey güç değildir bu animede nyse cok uzattım Naruto'yu kesinlikle izlemelisin şiddetle tavsiye ediyorum

Hocam bleach'in ilk 15 bölümü biraz karakter tanımlaması yapmak içindir istersen o bölümleri sara sara izle ama 15 ten sonra iyi ilerleyen güzel bir seridir. One piece'i sevmeye bilirsin animede cidden uzatılmak için her yola başvurumuş örneğin bir arc ta %60 koşuyorlar düşmanı bulmak için. Fakat buna rağmen severleri laf attırmıyorlar nedenini bilmiyorum. Bu arada one piece te ciddi bir power up olayı yok ki bu beni seriden soğuttu

• Bleach'e daha başlayamadım ama Naruto ve One Piece'da günceldeyim.One piece bana göre Naruto'dan 5-10 gömlek daha üstündür.Bleach'ın konusuda pek ilgimi çekmedi.Bolca boş zamanımın olduğu bir ara başlayacağım Bleach'e.
  • OP
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavanekmek

Bleach'e daha başlayamadım ama Naruto ve One Piece'da günceldeyim.One piece bana göre Naruto'dan 5-10 gömlek daha üstündür.Bleach'ın konusuda pek ilgimi çekmedi.Bolca boş zamanımın olduğu bir ara başlayacağım Bleach'e.

Ana konuyla alakasız olacak ama Hocam,Bleach'e konu olarak bakmayın.İzlemeden anlaşılmıyor maalesef.OP izleyicisisiniz OP'den örnek vereyim;OP'ye dışarıdan bakıp yalnızca konuyu okuduğumuzda saçma gelebilir ama içeriye girince gayet güzel görüntüler çıkıyor ortaya.Yanlış anlaşılmasın fanboyluk yaptığım falan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

Orijinalden alıntı: yavanekmek

Bleach'e daha başlayamadım ama Naruto ve One Piece'da günceldeyim.One piece bana göre Naruto'dan 5-10 gömlek daha üstündür.Bleach'ın konusuda pek ilgimi çekmedi.Bolca boş zamanımın olduğu bir ara başlayacağım Bleach'e.

Ana konuyla alakasız olacak ama Hocam,Bleach'e konu olarak bakmayın.İzlemeden anlaşılmıyor maalesef.OP izleyicisisiniz OP'den örnek vereyim;OP'ye dışarıdan bakıp yalnızca konuyu okuduğumuzda saçma gelebilir ama içeriye girince gayet güzel görüntüler çıkıyor ortaya.Yanlış anlaşılmasın fanboyluk yaptığım falan yok.

Orası kesin öyledir ona birşey diyemem ama konusu benim sevmediğim bir tarz.Benim tabiatımda ölü ölü olarak kalacak arkadaş.Konuşmasın,birşey yapmasın.O yüzden uzak yaklaşıyorum biraz ama bu diziler bittiği zaman yazın izlerim büyük ihtimal.Op'un konusuna dışarıdan bakıncada sevmiştim ben.Korsanlar,gemiler,adalar falan.Tam benim için yapılmış bir anime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 16 Aralık 2013; 22:56:41 >

• One Piece adı üstünde gerçekten tam bir hazinedir bence sakla izleme ya da yavaş yavaş izle çünkü izledikçe azalıyor azaldıkça bitiyor insan üzülüyor sonra yeni bölümün cıkması için bekliyorsun . One piece bu alemde en iyi .
  • drogbags kullanıcısına yanıt
    One Piece ve Bleach bu alemde tek geçerim Naruto'da ölüler diriliyor bir orachimaru var ölüp ölü diriliyor :D
  • Bleachtaki herkes ölü değil mi zaten yahu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

One Piece ve Bleach bu alemde tek geçerim Naruto'da ölüler diriliyor bir orachimaru var ölüp ölü diriliyor :D

Anime bitmeye oynuyor zaten, iyice can çekiştirmeden güzel bir şekilde bitirseler bari, b*ka sarmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 26 Aralık 2013; 0:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

Ben hiç izlemedim ama OP derim. Bleach'i bitirdim ama sadece tek bir karakteri için izledim ; Byakuya.
    Naruto zaten bi 50 60 bölüm izledim, Shippuuden de izledim ama beni hiç açmadı. Çocuksu geldi. Ha bana kalırsa bunlar sadece popüler animeler. Adı duyulmamis ama bu serilerden çok daha iyi/kaliteli seriler var.

Naruto gereksiz ünlü,one piece'yi sadece bu zaman kadar gelmiş,efsane animelerden biri olarak düşünüyorum.Yoksa çizimleri,marineford hariç arcları vs.. bitik,berbat.Naruto'ya gösterilen değeri birazcık bilinmeyen kısa serilere gösterilse,Anime dünyası daha ileride daha büyük olur.Varsa yoksa naruto.Japonyada sıralamalar çok değişik zaten onları hiç söylemiyorum.Bleach'inde hakkettiği yerde olmadığı düşünüyorum,sıralamalarda daha iyi olabilir.Mangada en son 7.i di şimdi kaç bilmiyorum.

nasıl gereksiz ünlü ?

animeleri hangi kafayla izliyosunuz arkadaşım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 27 Aralık 2013; 22:14:38 >

• Diclonius a katiliyorum.Naruto bencede çocukça (Fairy Tail gibi) kaliyor.Cok daha kaliteli seriler var.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.