Şimdi Ara

Bleach mı? One piece mi? Naruto mu? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
676
Cevap
4
Favori
64.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsinin yeri ayrı ama ben one piece derim
  • benim gözdem naruto .. ama çok fazla manga dışına çıkarttılar konudan soguyorsun. ikinci tercihim one piece
  • yorumların çoğunu okudum da one piece sevmeyenler hep ''şu kadar bölüm izledim sıkıldım bıraktım'' tarzı yazılar yazmış. haklılar aslında sabırlı olmayanlar izleyemez ama cidden çok iyi anime ya ben seviyorum one piece'i o.p bitince bleache başlarım artık genel olarak beğeniliyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlunch

yorumların çoğunu okudum da one piece sevmeyenler hep ''şu kadar bölüm izledim sıkıldım bıraktım'' tarzı yazılar yazmış. haklılar aslında sabırlı olmayanlar izleyemez ama cidden çok iyi anime ya ben seviyorum one piece'i o.p bitince bleache başlarım artık genel olarak beğeniliyor sanırım

Bleach de çok iyidir Naruto da. Fırsatını bulursan ikisini de izle bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi de birbirinden güzel ama ben naruto yu daha çok seviyorum nedense benim için ayrı bir yeri var naruto ilk başlarda bölümlerde sana çocukca gelir devam ettiğinde ise dram bölümleri başlıyor naruto yu nasıl dışladıkları falan anlatılıyor ve bayağı üzücü olaylar oluyor kötü yanı naruto nun ustası , arkadaşı vb ( isim vermicem spoi olmasın ) mesala ölmüyor ama bir kötü karakter ölüyor diyoruz ki ne saçma hep kötü ölüyor ( ama biraz seviniyoruz ) sonra o karakterin iyi olduğunu ne acılar çektiğini görünce yine üzülüyoruz yani çok değişik dramlar
    SERİ NİN BÖLÜMÜ ARTTIKÇA KURGUSU DAHA İYİ OLUYOR YENİ BAŞLAYAN BİRİ KISA Bİ SERİDEN BAŞLAMALIDIR . 50. bölümde bir olay oluyor o olay 300. bölümde aha şöyleydi diyosun ve kishimoto nun bunu nasıl yaptığına hayret ediyosun çok iyi kurguluyolar olayları birbirine bağlıyorlar

bleach iyi ve kötü yönleride var adamlar savaşa başlıyacak hangi salisede doğduğuna kadar bilgi veriyolar ben böyle sevmiyorum savaşsınlar ve savaş sırasında silahının güçlerini söylesinler çok fazla power up var rakip 3 - 5 sene çalışıyor güçlü oluyor ana karakter bir power up saniyesinde adamı yere indiriyor sonra kendiside bayılıyor
    ve günü durmadan baş karakter kurtarıyor iyi yanları ise sahiden savaşı hissediyorsun , hiç bir savaş yersiz değil doğru fiil bölüm ama fiil bölümleri bile eğlenceli kan şiddet fazla ve yersiz yere espriler yapmıyorlar ( fairy tail de yersiz espriler oluyor ) zaten bleach izleyen yaş ortalaması daha yüksek

one piece ise izliyeceksin bi süre sonra bıkıcaksın ama yinede bırakamayacaksın one piece uzun bir seri olduğundan izlerken rehbere ihtiyacın var
    http://www.****.com/one-piece/5790445-one-piece-bolum-isimleri-filler-listesi-1-629-a.html
    verdiğim linkte bölüm adları yazıyor fiiler kırmızı bütün fiileri atlayabilirsin Skypiea Arc fiil değil ve çok uzun ben o arc ı izledim ve izlemesnde bir şey değişmiyor bonus arc gibi birşey o arcı atlayabilirsin mesala ama sen gelipde enies loby , water 7 gibi arcları atlayamazsın bazı karakterler geliyor orda ama Skypiea Arc daki karakterler önemsiz ileride karşına çıkmaz bu sernin iyi özellikleri çok güzel ve epik karakterleri, muazzam dünya yapısı, sürekli yeni birşeyler katarak geliştirilen senaryo kendine has çizim tarzı hayal gücünün sınırlarını zorlayan tasarımlar , detaylara dikkat ediliyor bölümler ilerledikçe kurgu dahada ilerliyor herşey in birbiriyle bağlantısı çıkıyor kötü yanı ise : luffy tam bir kalas beyni yok sanki adama birşeyler anlatıyoruz farkında bile değil hep olayın içine s*çıyor gerçi sonra yine o kurtarıyor , bleach kadar olmasada burda ana karakter hep günü kurtarıyor ( şöyle diyeyim sayı artıkça güç artıyor : sanji vs 5 zoro vs 7 luffy vs 10 durum böyle olunca luffy her zaman güçlü olanı dövüyor bi kerede zoro çıksın güçlü olanı dövsün zoro ve sanji luffy nin tayfada ) , herzaman daha güçlü bir karakter karşımıza çıkıyor nasıl oluyorsa luffy onu yeniyor , seri yi de kaç yıldır bitirmediler herhalde oda ölüne oğlu devam etcek yazmaya :)

BEN + VE - YÖNLERİ BELİRTTİM KARAR SENİN EĞER ÇOCUKCA BİRAZ DAHA BASİT VE KOMİK ANİME İSTİYORSAN FAİRY TAİL DEN BAŞLA KURGUSU KARIŞIK DEĞİL ONU İZLEDİKTEN SONRA İZLERSİN BUNLARI
    AMA ANİME İLE TANIŞALI ÇOK UZUN ZAMAN GEÇİRDİYSEN BOŞUNA ANLATMIŞIM HER SERİYİ KOLAYLIKLA ANLARSIN

• üç seride de herşey birbirinden farklı bu serileri kendimce sıralarsam hepsi birinci Naruto : Fantastik Doğa üstü güçler ve duygusal yönden başarılı bir sahnede ciddi manada gözlerim doldu o duygu bitirdi beni dövüş sahneleride iyidir hikayede güzel Bleach : Fantastik doğa üstü güçler hikaye bol aksiyon olarak beklediklerin buysa tamamen karşılar karakterler yönündende aşırı bol ve iyi düşünülmüş karakterler var One Piece : Dövüş sahneleri fena değil karakterler iyi filler falan pek sıkmaz bence diğer ikisinin aksine filler kesinlikle izlenmeli geç açılır ama iyi gider benim çok güldüğüm bir seri karakterlerin kendi aralarındaki olaylar makaralar çatlatır adamı

Şimdi üç seri de kendi alanlarında iyiler önemli olan sana en çok hangisinin hitap edeceği üçü arasında benzerlikler olsa da bambaşkalar zamana yayarak hepsini izlemek en iyisi

• 3 seriyi de izledim, izliyorum, okuyorum. 1-2-3 diye sıralama yapmak yanlış olur ama 3 serininde +'ları ve -'leri var.

Bleach: OST Bakımından Naruto ve One Piece'a göre çok önde. Karakterler boldur ve kötü karaktere de sempati duyabilirsiniz. Çizimleri de gayet iyidir. Benim açımdan Bleach'in tek eksik yanı duygusal sahneleri yeteri kadar vurucu yapamamaları.

Naruto: OST bakımından Naruto'da fena değildir. Yalnızlık temalı bir anime olduğu için insanı seriye bağlayabilir. Özellikle ilk serinin Opening ve Ending'leri gayet iyidir bana göre. Ve bu seride de kötü karakterlere sempati besleyebiliyor insan. Kötü yanı çok doldurma bölümleri olması.

One Piece: Direk aklıma duygusal sahneler geliyor. Naruto ve Bleach'e göre duygusal sahneleri çok daha iyi. Bu seri insana kararlı olmayı öğretebilir. Kötü yanları insanı sinir eden karakterler olması ve OST bakımından zayıf olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 24 Nisan 2014; 21:55:20 >

• One piece en iyi bence.Bleach de güzel ama baş karakter durmadan power up alior.Adam yeni shingami olmuş hemen 40 yillik shinigamileri kesiyor.Yerde kanlar içinde yatarken imana gelip power up aliyor.OP de güç dengesi çok iyi ayrica ilk bölümlerde olan bir şey 600de açiklanabiliyor.Mangaka baştan her şeyi düşünmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanor

hepsi de birbirinden güzel ama ben naruto yu daha çok seviyorum nedense benim için ayrı bir yeri var naruto ilk başlarda bölümlerde sana çocukca gelir devam ettiğinde ise dram bölümleri başlıyor naruto yu nasıl dışladıkları falan anlatılıyor ve bayağı üzücü olaylar oluyor kötü yanı naruto nun ustası , arkadaşı vb ( isim vermicem spoi olmasın ) mesala ölmüyor ama bir kötü karakter ölüyor diyoruz ki ne saçma hep kötü ölüyor ( ama biraz seviniyoruz ) sonra o karakterin iyi olduğunu ne acılar çektiğini görünce yine üzülüyoruz yani çok değişik dramlar
    SERİ NİN BÖLÜMÜ ARTTIKÇA KURGUSU DAHA İYİ OLUYOR YENİ BAŞLAYAN BİRİ KISA Bİ SERİDEN BAŞLAMALIDIR . 50. bölümde bir olay oluyor o olay 300. bölümde aha şöyleydi diyosun ve kishimoto nun bunu nasıl yaptığına hayret ediyosun çok iyi kurguluyolar olayları birbirine bağlıyorlar

bleach iyi ve kötü yönleride var adamlar savaşa başlıyacak hangi salisede doğduğuna kadar bilgi veriyolar ben böyle sevmiyorum savaşsınlar ve savaş sırasında silahının güçlerini söylesinler çok fazla power up var rakip 3 - 5 sene çalışıyor güçlü oluyor ana karakter bir power up saniyesinde adamı yere indiriyor sonra kendiside bayılıyor
    ve günü durmadan baş karakter kurtarıyor iyi yanları ise sahiden savaşı hissediyorsun , hiç bir savaş yersiz değil doğru fiil bölüm ama fiil bölümleri bile eğlenceli kan şiddet fazla ve yersiz yere espriler yapmıyorlar ( fairy tail de yersiz espriler oluyor ) zaten bleach izleyen yaş ortalaması daha yüksek

one piece ise izliyeceksin bi süre sonra bıkıcaksın ama yinede bırakamayacaksın one piece uzun bir seri olduğundan izlerken rehbere ihtiyacın var
    http://www.****.com/one-piece/5790445-one-piece-bolum-isimleri-filler-listesi-1-629-a.html
    verdiğim linkte bölüm adları yazıyor fiiler kırmızı bütün fiileri atlayabilirsin Skypiea Arc fiil değil ve çok uzun ben o arc ı izledim ve izlemesnde bir şey değişmiyor bonus arc gibi birşey o arcı atlayabilirsin mesala ama sen gelipde enies loby , water 7 gibi arcları atlayamazsın bazı karakterler geliyor orda ama Skypiea Arc daki karakterler önemsiz ileride karşına çıkmaz bu sernin iyi özellikleri çok güzel ve epik karakterleri, muazzam dünya yapısı, sürekli yeni birşeyler katarak geliştirilen senaryo kendine has çizim tarzı hayal gücünün sınırlarını zorlayan tasarımlar , detaylara dikkat ediliyor bölümler ilerledikçe kurgu dahada ilerliyor herşey in birbiriyle bağlantısı çıkıyor kötü yanı ise : luffy tam bir kalas beyni yok sanki adama birşeyler anlatıyoruz farkında bile değil hep olayın içine s*çıyor gerçi sonra yine o kurtarıyor , bleach kadar olmasada burda ana karakter hep günü kurtarıyor ( şöyle diyeyim sayı artıkça güç artıyor : sanji vs 5 zoro vs 7 luffy vs 10 durum böyle olunca luffy her zaman güçlü olanı dövüyor bi kerede zoro çıksın güçlü olanı dövsün zoro ve sanji luffy nin tayfada ) , herzaman daha güçlü bir karakter karşımıza çıkıyor nasıl oluyorsa luffy onu yeniyor , seri yi de kaç yıldır bitirmediler herhalde oda ölüne oğlu devam etcek yazmaya :)

BEN + VE - YÖNLERİ BELİRTTİM KARAR SENİN EĞER ÇOCUKCA BİRAZ DAHA BASİT VE KOMİK ANİME İSTİYORSAN FAİRY TAİL DEN BAŞLA KURGUSU KARIŞIK DEĞİL ONU İZLEDİKTEN SONRA İZLERSİN BUNLARI
    AMA ANİME İLE TANIŞALI ÇOK UZUN ZAMAN GEÇİRDİYSEN BOŞUNA ANLATMIŞIM HER SERİYİ KOLAYLIKLA ANLARSIN

Skypia izlemese de bir şey olmaz ne demek bence serinin en önemli arclarından biridir ilerdeki olayları anlamak için kesinlikle izlenmelidir ki bir kere enel reis ile olan dövüş yeter

• OP>TTGL>Bleach>Nardo

• En çok güldüğüm, hüxümlendiğim, sinirlendiğim. Kısacası hikayesine en çok bağlandığım anime naruto ama artık o kadar filler soktular ki, filler arası anime izler olduk. Fillerları iyi değerlendirse ayrı bi anime daha çıkacak kadar çok filler var.

• Valla hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum ama bleach i bitirdim ve muhteşem bir anime bence.Narutoya o kadar ön yargım olmasına rağmen başladım.50. Bölümlerdeyim.İzlemeden duramıyorum.Naruutoda çok güzel anime.Rminimki one piece de öyledir.Kısaca hepsinin ayrı güzellikleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

bu konu açılmıştı

niye kapatmadın konuyu ozman
  • quote:

Orijinalden alıntı: orokanaru otouto yo

quote:

bu konu açılmıştı

5 yıl önce ki mesaji alintilamissin.

• quote:

quote:

bu konu açılmıştı

5 yıl önce yönetici değildi arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

Valla hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum ama bleach i bitirdim ve muhteşem bir anime bence.Narutoya o kadar ön yargım olmasına rağmen başladım.50. Bölümlerdeyim.İzlemeden duramıyorum.Naruutoda çok güzel anime.Rminimki one piece de öyledir.Kısaca hepsinin ayrı güzellikleri var.

Son cümlen olayı özetliyor.Bu üç seriye boşuna 3 büyükler denilmiyor hepsinin kendince sağlam bir yanı var. İlla ki içlerinden birisi favoriniz olacaktır ama takım tutar gibi diğer serileri kötülemeye gerek yok hepsini izleyin işte.
  • *Tensa Zangetsu kullanıcısına yanıt
    Naruto ocaktan itibaren fillere girince bıraktım one piece günceldeyim bleach izledim ama beni one piece ve bleach kadar etkileyen başka anime olmadı.Bleach başka bişi ya bu üçü arasında en tutarsız olanı ama başka evreni var çok fena bağlıyor çok üzüldüm animesinin bitmesine mangası devam ediyor.Bleach izlenmeli kesinlikle
  • O değilde konuyu açan arkadaş Üniversiteyi kazanmış gitmiş hatta bitirecek nerdeyse :D Hala tartışmanın pek bi manası yok gibi Hepside güzel. Ayrıca o kadar anime manga takipçisisiniz bi kişi de Dragon Ball da var dememiş beee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

quote:

bu konu açılmıştı

5 yıl önce yönetici değildi arkadaş.

tamam tarihe bakmadan mesaj atmışım hatamı yakaladın tebrikler bizden 1 adet 12 kişilik çatal bıçak seti kazandınız

• quote:

Orijinalden alıntı: AnGeLus_44

O değilde konuyu açan arkadaş Üniversiteyi kazanmış gitmiş hatta bitirecek nerdeyse :D Hala tartışmanın pek bi manası yok gibi Hepside güzel. Ayrıca o kadar anime manga takipçisisiniz bi kişi de Dragon Ball da var dememiş beee.

Dragon ball ile bu konunun ne alakası var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 5 Mayıs 2014; 3:16:42 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.