Şimdi Ara

Bleach mı? One piece mi? Naruto mu? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
676
Cevap
4
Favori
64.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üçünüde izledim,izliyorum.Kısaca yorum yapıcak olursam

Bleach :İçlerinde en zayıf olanı ayrıca elinde ki malzemeyi en çabuk harcıyanda Bleach .Aizen den sonra güzel bi şekilde bitirseydi efsane olurdu ama bu haliyle 2 sinin arkasında.Zaten son yıllarda manga satışları çok düşük.Büyük üçlede ki yerini Torikoya kaptırdı

Naruto:Konu olarak Madara,Sasuke olayından sonra final yaparsa (baymadan)güzel bi yerde bitirmiş olur.Artık bi yerden sonra geri gelen karakter vs sıkıyo.

One Piece:Konuyu en iyi yayan seri.Güç dengesi,gelişim süreci yine diğerlerine göre daha düzgün. Bleach+Naruto tüm zamanlarda ki manga satışlarını toplasak bi One Piece etmiyo

Ayrıca eğer mangakası bu kadar tembel olmasaydı Hunter x Hunter bu 3 lünün kesin içinde olurdu.

• Üst tarafta ki yorumlarda, sözde 25 yaşında çok olgun bir arkadaş var, naruto ile one piece 15-18 yaş arasına hitap ediyormuş ve kesinlikle bleach'in yanına yaklaşamaz diyor
  • Naruto > Bleach > One Piece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uplifting -- 9 Ağustos 2013; 7:59:07 >
  • OP KRAL. Yalnız eski tadı alamıyorum. Hani şu timeskip oldu ya, fishmen ve punk hazard ark'lar hiç hoşuma gitmiyor nedense.

Naruto, insanı salak yerine koyuyor, animesi özellikle filler'dan geçilmiyor. Sürekli rasengan sürekli aynı teknikler. Göz muhabbeti iğrendirdi. İmtiyazlı kesimin tekeli iğrenç birşey.

Bleach, Naruto'dan daha iyi bulmuyorum, kurguda hala eksiklikler var ama bu yapım da araya paso filler'lar sıkıştırdı, mangaka hala ızdırapla ıkınıyor yok 3 hafta lazım yok 5 hafta lazım.
    İchigo da gök kuşağı gibi ne ararsan var, diğer karakterlere hakaret bu. Bir kidou bile bilmiyor bilenler de kullanmıyor.

Fairy Tail, OP izinden gidiyor konu olarak çok akıllıca hamleler yapıyor, kafada soru işareti bırakmıyor ama fazla çocukça.
  • 1.One Piece

2.Bleach

3.Hunter x Hunter 2011

benim sıralamam bu olur.Naruto ilk animemdi tabi o zamanlar diğer animeleri izlemediğim için aşırı güzel gelirdi bana gel gör ki diğer animeleri izleyince biraz daha bilgi sahibi olunca narutoda soğudum mangasını takip ederim ama 4 aydır animesine bakmıyorum.Bleach animesi bence sonu biraz kötü oldu umarım devam eder mangası mukemmel gidiyor.Hunter x Hunter a biraz değer verseler çok daha iyi yerlerde olurdu favorim One Piece hepsinden farklı ve iyi bana göre
  • 3'ünü de izlemiş biri olarak
    1-one piece
    2-bleach
    3-naruto
    derim zaten naruto son bölümler hiçde hoşuma gitmiyor 4.savaşalrındada pek bişi göremedim ben bi marineford arcı değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızgınjapon

3'ünü de izlemiş biri olarak
    1-one piece
    2-bleach
    3-naruto
    derim zaten naruto son bölümler hiçde hoşuma gitmiyor 4.savaşalrındada pek bişi göremedim ben bi marineford arcı değildi

Naruto'da son bölümler, muhteşem gidiyor. Madara savaşa katıldı, muhtemelen o bölümü izlemedin.
  • OP-Bleach-Naruto
  • One piece ile bleach arası
    Narutoyu 2 sezon olarak ayirmaniz yanlış bence ilk sezon yok ki bi olay
    Bleach super ama anime bitince mangasını okumayacaksan anlamsız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bleach'in animesi dünya ise mangası evren , mangası bambaşka yerde şuanda.Tartışmasız en iyisi bleach'tir.
  • bleach hakkında bişi diyemeceğim ama naruto ve one piece arasında naruto derim.
    one piece i 120 bölüm kadar izledim ve sıkıldım.(naruto fillerları zamanı başlamıştım.) ama naruto başka mangadan takip ediyorum ve animeyi de pekiştirmek için izliyorum. bazı filler bölümleri katlanılmaz ama son çıkar(yani 6. filmden sonra)naruto'ya daha bir bağlandım.640. bölümde manga da ve yanlış hatırlamıyorsam 1 senelik bir zamanı kaldı manganın bitmesine.filler bölümlerin olma nedeni de bu.ilk anime serisi yani Naruto ,Naruto Shippuuden den daha iyi ama arkadaşın grafik konusuna katılıyorum.Anime çizimleri harika değil.
  • bleach
  • Hepsini izledim one piecei tek gecerim 2 . Sirada naruto ve son olarak bleach derim ama one piece ile bu animeler kiyaslanamaz bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto der kacarim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEBakanı

Naruto der kacarim

Bleach'i izlememişsin,naruto diyorsun oldu mu :(.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

quote:

Naruto der kacarim

Yenice başladım :)
    Ama çizimler hoşuma gitmedi açıkcası konusu fena değil arada izlicem ama Naruto kadar sürükliyeceğini düşümüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Naruto der kacarim

Ama çizimler hoşuma gitmedi açıkcası konusu fena değil arada izlicem ama Naruto kadar sürükliyeceğini düşümüyorum.

çizimleri hakkında son 100 bölümü izle öyle karar verirsin,ilk 100 bölümde çizimleri çok kötü,bitirincede mangaya başla.narutoyu ilk 3'ün sonuncusu yaparsın :).

• quote:

quote:

quote:

quote:

Naruto der kacarim

çizimleri hakkında son 100 bölümü izle öyle karar verirsin,ilk 100 bölümde çizimleri çok kötü,bitirincede mangaya başla.narutoyu ilk 3'ün sonuncusu yaparsın :).

acayip bi bleach fanısın, Allah muhafaza.. hahah

• quote:

Orijinalden alıntı: kromoterapi

quote:

quote:

quote:

quote:

Naruto der kacarim

acayip bi bleach fanısın, Allah muhafaza.. hahah

Aynen öyle Avatarın şekilmiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: systemwolf

Hocam haklısın. Bleach karakterleri çok karizmatiktir vs. ama bir animeyi öveceğim diye diğer animeleri aşağılamak yanlış
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.