Şimdi Ara

Blazing Angels 2 Secret Missions of WWII (ÇIKTI,V1.01) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
22.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen bennimde öyle menüde çalışıo oyunda yok klavye ilede olmuyo traningi geçemedimmm
    quote:

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

Hayda benim kol çalışmadı
    Kolu menude çalışıyor oyunda yok
  • arkadaşlar son yazıdan zaman geçmiş ama ben bişi sormak istiyorum 2. görevde dediğiniz gibi uçağı trenin ustune getiriorum saat gibi bişi çıkıo fakat uçak hızlı olduğundan geçip gidio yapamadım ya bana taktını soleseniz yada save gamesini atsanız 3 yaşımdan beri uçaklara merak salmıs durumdayım novalogic die bi firmamın f 16 die bi oyunu vardı ilk oynadıım oyundur lutfen bu oyn harika yardımcı oln
  • yalnız cabuk olursanız sevinirim

• tamam gerek kalmadı o bölümü geçtim
  • bir türlü aktifleştiremedim nereden yapacagız?
    quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

hala joystick kullanılmıyomu? gerçi benim sistem yetmiyo buna

patch çıktı kullanılıyor
  • neyi aktıfleştremedin
  • JOİSTİK
  • ARKADAŞIM BENDE YAPAMADIM JOİSTİĞİ Bİ SORUN VR PACHT VAR DİOLAR AMA BENDE KULLANAMIORUM AMA ALIŞTIM JOYİSTİKLE YAPAMADIIN Bİ SRU AKROBASİYİ OKLARLA DAHA KOLAY YAPABLİRSİN
  • arkadaşlar blazing angels 2 in 2. bölümünü geçmeme yardımcı olurmusunuz trenli bölüm
  • Güzele benziyor grafikler baya gerçekçi kaç gb
  • vallahi arkadaşlar yardımcı olan olursa memnun olurum
  • sayfada tren diye arasan bulursun. 3 sayfa konu zaten okusan nolcak ?
  • arkadaşım belli bi süre trenin ustunde uçman gerekio saatin yandan yemişi gibi bişi çıkıo bıi kız ustune atlıo ondan sora yine it dalaşı ama bende hepsini oldurmeden bitti grv(bizm herif sınırları zorluo UÇAĞA kız atıo

• acer 5315 notebook var .. viata SP1 yüklü çalıştıramadım ?

sorun vista dan mı ? işlemciden mi ?$
  • Arkadaşlar ben bir önceki oyunun yani squadron of world war 2 nin 5.bölümündeyim gemilerin fotoğraflarını çekiyorum,çölde 3 tane alman kampı var diyor ama kum fırtınasından hiçbir şey göremiyorum.Shift tuşu yardımcı olmuyor üstelik ekranın sol alt köşesinde iki tane turuncu çubuk çıkıyor,uzayıp kısalıyor hiçbir şey anlamadımAlman kamplarını nasıl bulacağım bir yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perlitli -- 29 Ağustos 2008; 17:15:52 >
  • çözdüm arkadaşlar ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkürler
  • Şu anda Euro Truck Simulator'u indiriyorum , bitince bu oyunu indireceğim . Çok teşekkürler paylaşım için hocam
  • 5. görev sanırım italya görevi tam başlıcam oyundan atıyor hata raporu çıkıyo size oluyormu veya bana neden oluyor bu neyapmam lazım.
  • ARKADAŞLAR 2. BÖLÜM YANİ TREN OLAN BÖLÜMDE AMAÇ NEDİR ????* NE YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ Bİ TÜRLÜ GEÇEMEDİM

LÜTFEN CVB
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.