Şimdi Ara

Blazing Angels 2 Secret Missions of WWII (ÇIKTI,V1.01) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
0
Favori
22.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zevklioto

arkadaşlar red square bölümünü bi türlü gecemedim naapmam gerektiini adam akıllı anlatırsanız cok makbule geçer şimdiden saolun

+1

havadsa uçak kalmadı yerde tankları hallettim bu arada benim korumam gereken yerin canıda kalmıyo, katyuşa salırısı mı ne bişiler var.

E tabi o saldırıya kadar da benim base üflesen gidiyo zaten.

Arkadaşlar burayı nasıl geçeceğim.

Eğer burası son bölümse hiç uğraşmayayım.

Birde yeri burası değil ama ben yinede bu oyunu bilenler bilebilir diyereken sorayım.

Lock on oyununu kurdum, jostick'im de var ama (saitek cyborg) uçağın bir çok fonksiyonunu kullanamıyorum, options dan ayar yapayım dedim. Bana bir tavsiye verin. Fonksiyonların hangilerini jostick e hangilerini klavyeye ayarlamalıyım. Yada hazır ayarı filan var mı, nasıl olacak bu iş.

• quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

quote:

arkadaşlar red square bölümünü bi türlü gecemedim naapmam gerektiini adam akıllı anlatırsanız cok makbule geçer şimdiden saolun

+1

havadsa uçak kalmadı yerde tankları hallettim bu arada benim korumam gereken yerin canıda kalmıyo, katyuşa salırısı mı ne bişiler var.

Birde yeri burası değil ama ben yinede bu oyunu bilenler bilebilir diyereken sorayım.

Lock on oyununu kurdum, jostick'im de var ama (saitek cyborg) uçağın bir çok fonksiyonunu kullanamıyorum, options dan ayar yapayım dedim. Bana bir tavsiye verin. Fonksiyonların hangilerini jostick e hangilerini klavyeye ayarlamalıyım. Yada hazır ayarı filan var mı, nasıl olacak bu iş.

arkadaşım bence hiç uğraşma o bölümü geçmek imkansız gibi.ben 2 hafta denedim,geçemedim bir türlü,bela okuyup sildim oyunubir bölümü bu kadar zor yapmanın mantığı nedir anlayamadım,sanki oyunda easy,hard gibi farklı leveller varmış gibi.bu bölüm yüzünden en beğendiğim oyun yapımcısı olan ubisoft tan tiksindim

• quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

quote:

+1

arkadaşım bence hiç uğraşma o bölümü geçmek imkansız gibi.ben 2 hafta denedim,geçemedim bir türlü,bela okuyup sildim oyunubir bölümü bu kadar zor yapmanın mantığı nedir anlayamadım,sanki oyunda easy,hard gibi farklı leveller varmış gibi.bu bölüm yüzünden en beğendiğim oyun yapımcısı olan ubisoft tan tiksindim

+1
    ben de kızıl meydanı geçemeyince sildim

• ben bitirdim oyunu kızıl meydan daha oyunun ortaları sayılır orayı geçerseniz heryeri geçersiniz biraz hızlı olun ayrıca ileriki bölümle baya zevkliydi
  • denemek lazim.
  • YA arkadaşlar bendede logitech extremepro var ama bir türlü oyunla optimize edemedim.Patch'i yükledim sürüm 1.01 oldu ama oyuna girdiğimde joystick ile kullanamıyorum.joystickle oynamak için ellemi tek tek ayar yapmak lazım otomatik yapmıyormu.ManitoN sen çözdüysen bir yardım et ne olur yaa
  • ayarlar otomatik olmuyor sanırım. oyunu yükledikten sonra ayarlardan tek tek kontrolleri ata ileri geri sağa sola filan diye
  • hadi yaa seninkidemi otomatik olmadı bir dünya tuş var neyin ne işe yaradığını nasıl bulucam bea
  • oyunun minimum sistem gereksinimlerini merak ettim ....
    güzele benziyor combat fs 3 var bende ondan iyimidir?
  • arkadaşlar bu oyunu oynuyorum bayağı hoşuma gitti ama nedense hep arka planda şşşşşşşş diye bi ses var
    nedendir acaba
    sizde de böyle bir ses varmıydı?
  • ya benim bir sorunum var bu eğitim bölümünü bi türlü geçemedim. Biraz acemiyim 9 tane topladım bunun 10. su nerede bulamadım. bi yardım ederseniz kafayı yiyecemde
  • quote:

Orjinalden alıntı: seperator

ya benim bir sorunum var bu eğitim bölümünü bi türlü geçemedim. Biraz acemiyim 9 tane topladım bunun 10. su nerede bulamadım. bi yardım ederseniz kafayı yiyecemde

bende çok ugraşmıştyım hava alanının oralarda bulmuştum pistin orda iki binanın çatısının arasında diye hatırlıyom
  • ya kardes saol da bu radarda gorunmuyo mu yani 9 tanesini topladım sonra radarda hiçbirsey kalmadı
  • arkadaşlar en son mesaj atılalı baya olmuş ama belki oynayan biri wardır hala ilk bölümde arkadaşımızı arkadan takip ediyoruz ve ileriden tren geliyor en son vagonu sanırım patlatmak gerekiyor ama ne yaptıysam patlamıyor nedir bunun çaresi???
  • yanlış hatırlamıyosam orda treni taraya taraya gidecektin
  • tamam bide öle deniym bakalım nolcak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

arkadaşlar en son mesaj atılalı baya olmuş ama belki oynayan biri wardır hala ilk bölümde arkadaşımızı arkadan takip ediyoruz ve ileriden tren geliyor en son vagonu sanırım patlatmak gerekiyor ama ne yaptıysam patlamıyor nedir bunun çaresi???

trene yakın uçmaya devam et üstünde yakın uçarak bir süre sonra uçağındaki kız trene inecek görev tamamlanacaktı yanlış hatırlamıyosam
  • teşekkürler deniyorum şimdi bende böle bişe tahmin etmiştim
  • pardon ya çok fena atmışım. trenin yanından gidip tarama görevi san andreastaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

pardon ya çok fena atmışım. trenin yanından gidip tarama görevi san andreastaydı

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.