Şimdi Ara

Black Swan (2010) | Darren Aronofsky (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
9.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Requiem for a Dream bu filme 2300 çeker onu geçin bikere. Ha gerçi ben Natalie Kaportmanın yiğişme sahnesi için indirmiştim filmi ama beklediğimden iyi çıktı. 10/8 veririm ama oturupta bidaha izlemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

Requiem For A Dream ile neresi benzeşiyor anlamadım herkes aynı şeyi söylüyor...

İki filminde yönetmeni aynı (D. Aranofsky), iki filmde bir bağımlılığı ve insan hayatını nasıl etkilediğini anlatıyor.
  • Natalie Portman'ın oyunculuğu güzeldi, film ise güzel değildi; belki görüntünün kötü olmasının da etkisi vardır beğenimde.
  • sırf oscarlı diye indirdim ama izleyesim hiç gelmiyor, kendime eziyet çektirmesem mi ne???
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

sırf oscarlı diye indirdim ama izleyesim hiç gelmiyor, kendime eziyet çektirmesem mi ne???

Çektime yoldaş bi cazibesi yok filmin,
  • Bu tarz psikolojik filmlere hayranlığım pek yoktur ama natalie ablamızın oyunculuğu hakikaten zirve yapmış rolü resmen üzerine giymiş benden bir 8.5 puan geliyor
  • İniyor şuan merak ettim,boş bir zamanında izlicem.
  • natalie portman oscarı haketmiş oyunculuğuyla ama film beni pek sarmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Beğendim 7/10

Ama bence 'Requiem For A Dream' kadar başarılı değildi.

Requiem ile bunu kıyaslamak Requiem'a hakaret olur. Onun uzağından bile geçmiyor.
  • beyler cok abartmışsınız bence kesinlike hakediyor en iyi kadın oyuncu oskarını! filmde bence 8.2/10 ayrıca bale nedir bilmem ama film izlettiriyor kendini psikolojik gerilim. senaryo mükemmel.

bu olayın gidişatı belliydi diyen arkadaslarada diyeceğim esas olay senaryo değil kızın yasadığı psikolojik durumlar onu kestirmeniz imkansız işte.

Sonuc izlemeyn kalmasın kesinlikle izlediğinize pişman olacagınız bir film değil.
  • O kadar iyi değildi bence Natalie Portman'ın oyunculuğu için 7/10 veririm bu filme.
  • Berbat bir filmdi 1 saat 47 dakikam boşa gittti 5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 13 Mart 2011; 17:09:30 >
  • zaman kaybı
  • En iyi bayan oyuncu ödülünü kesinlikle haketmiş Natalie.
    Film çok hareketli değildi evet ama gayet gerilim dolu ve iyi kurgulanmış bir psikoljik filmdi bence
  • Filmin adını Oscar adaylarının açıklanması sırasında duydum ve yapılan negatif eleştirilerden ötürü sinemada izlemeye karar verdim
    çünkü ne zaman güzel bi film olsa ,beğenmez bizim sinema yazar-çizer takımı (çoğu)

iyi ki sinemada izlemişim
    filmin senaryosu oyunculukları bi yana özellikle müziğinden müthiş zevk aldım
    sinemada o sessizlikte o karanlıkta kendimi bir an konserde zannettim ...muhteşemdi !
    alkışlar Clint Mansell'e gelsin

Portman'a gelince; oyuncu olduğunu bilmeyen birisi balerin zanneder... kesinlikle çok başarılıydı
    Vincent Cassell ise fena değildi

Kunis'le olan sahnesi ise aslında frijit değil lezbiyen olduğunu anlamasına (!) yardım etmekten öte değildi
    hırsından gördüğü (metrodaki yaşlı adam gibi) halüsünasyonlarsa çok komikti ,
    en beğendiğim sahne: siyah kuğuya geçerken o kolundaki tüylerin kanatlara dönüşmesiydi

giderken "sıkılırım ama yine de izliycem bu filmi" dedim, bi de baktım ara gelmiş
    antrede çıkan olmayınca devam ettirdik makiniste

velhasıl izlenmesi gerekli filmlerden bence

• quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

giderken "sıkılırım ama yine de izliycem bu filmi" dedim, bi de baktım ara gelmiş

Devam devam diye alkışlayıp tempo mu tuttunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Beğendim 7/10

Ama bence 'Requiem For A Dream' kadar başarılı değildi.

Requiem ile bunu kıyaslamak Requiem'a hakaret olur. Onun uzağından bile geçmiyor.

Black Swan'a 7 puan cuk diye oturuyor, fazlası zarar. Requiem'de bir kere tüm oyuncuların performansı cok güzeldi.
  • Filmin 1080p Bluray sunumu chd tarafından çıkmış.
    Görüntüleri fena değil ama kumlanma,sanırım filmin çekiminden kaynaklı hala hat safhada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekkir -- 14 Mart 2011; 17:34:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

Devam devam diye alkışlayıp tempo mu tuttunuz

makiniste dönüp işaret parmağıyla halka çiziyosun anlıyo onlar

• Şimdi gördüm.Filmi HIFI de riplemiş Remux olarak.
    Görüntü yine son derece vasat.
    Birkaç yerde 16mm ile çekildiğini okumuştum sanırım kaynak bu sebepten kumlu.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.