Şimdi Ara

BLACK OPS COLD WAR HİKAYESİ GÜZELMİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps plus bitince mecbur hikayeyi oynadım bitirdim mw19 gibi klişe bir hikayesi yok bo1 ve 2 ile bağlantılar güzel

oynanışta yenilikçi şeyler var ama yüzde 90 aynı cod hikayesi ve seçimlerinizin hikayeyi belirlemesi olayı çok iyi olmuş fps oyunu sevenler muhakkak yavaş yavaş hikayeyi anlayarak oynasın tabi waw bo1 ve bo2yi oynadıktan sonra yoksa hikayeyi tam anlamazsınız hatta mw1 2 3 oynamanız da önemli oradan karakterler de var

efsaneyi analım RIP REZNOV

slainunderfireyoutube
    Call Of Duty: Black Ops' campaign. Resnov's signature line. Don't you think it's a lil bit over used? They all must die dude, They all must die...
    https://www.youtube.com/watch?v=qFbPNpkcGGg

• Hamza hocam PlayStation'da online FPS bir oyuna başlamak istiyorum tavsiyen var mı? Battlefield gibi tank, uçak falan değil de eski tarz 16 vs 16 team deatmatch falan istiyorum var mıdır böyle bir oyun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • john ciga J kullanıcısına yanıt
    Kardom ben bu hayatta coddan aldigim tadi hicbir fps oyunundan alamıyorum

Ps4 varsa bilhassa bo4ü cok tavsiye ederim müthiş bir multiplayerı var serverlari bazen sorunlu oluyor onun dışında neslin en iyi fps oyunu bence o

Cod dışında sorarsan cidden bilmiyorum bf destiny quake cs halo overwatch falan filan inter milan denemedigim oyun kalmadi cod gibisi yok

Mw remastered ve black ops 3 de guzel oyunlarDI ta ki parali silahlar gelene kadar ama gene de bunlara da bak

Cod ghosts da güzeldi yine idare ederdi

Cold wari multiplayer az oynadim tam yorum yapamayacam eski mapler guzel yenileri sevmedim fazla

Durumlar böyle cod serisi inanılmaz bir seviyede duruyor eski oyunlara gore çöp olmasina ragmen hala en iyi demin biraz bf1 oynadım pcde sinir krizine girdim uyuz bi oynanisi var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım da bo4 PSN kütüphanemde var gözüküyor. Satın aldığımı hatırlamıyorum, belki bir ara plus beleş vermiştir de oradan eklemişimdir. Bende PS5 var, yarın bir bakayım indiriliyorsa ve iki seçeneğim varsa PS4 sürümünü mü yoksa ps5 sürümünü mü indireyim? Hikayesini de oynarım da asıl amacım online. Cod serisine epey uzak kaldım FIFA bağımlılığı mahvetti beni.

Aynen ucretsiz verildi bende kutulu vardi ucretsiz verilince sattim :D oynamaya da devam ettim ama

Ps4 surumu ps5 surumu olayi nedir bilmiyorum ben fakirim hocam ps4 pro var bende :D

Netten buldum PS4 sürümü verilmiş ücretsiz olarak yarın indireyim. Oyuncu sıkıntısı var mı kolayca oyun bulur muyum?

Serverlar bozuk olmadigi surece her türlü bulursun

Ps3te cod3 ac onda bile oyuncu vardir

Cod serisi boyle bi seri iste omg hatta serverlar kapanmamisti birkac sene once ps2de bak ps2 diyorum cod 3 oynamak mümkündü online

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bo1 ve bo2ye gerek var mı ki? Reboot bu oyun, yeni bir hikaye yani. Mw karakterlerinin olmasının sebebi iki evreni birleştirdiler, 2019 mw de reboot ondan onu oynamak daha mantıklı olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitz. kullanıcısına yanıt
    Mw19 çöp

Waw
    Bo1
    Bo2 oyna

Mw1 2007 oynarsan çok iyi olur

Sonra bunu oyna

Tam anlamak için bunlar lazım

• Mw19 sacmaligindan iyidir guncel olaylarla eski karakterleri corba etmislerdi
    Bo cwnin betasini oynamistim spsini de biraz izledim fena durmuyodu.

• Bloodborne oynasana hocam

• cold war ın küreği çıktı mı? illa orijinal mi almak lazım?

• n201 kullanıcısına yanıt
    Mw19da koca priceı bi tane arap kezbanın fedaisi yaptılar

• Reznov o7

• cod 2 den başkası yalan millet hala deli gibi cod2 multi oynuyo  

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Cod2de kosma bile yok çöp bence artik
    Zamaninda bestti en cok bitirdigim single oyun olabilir hatta

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

netteki cogu serverda kosma var

• Sırf hikayesi için satın almıştım.Online sevmiyorum.Gerçekten güzeldi ama hemen bitmişti ya....

• Omg gec cevap verdigim icin kb, hespini oynadim hocam ama ben reboot diye biliyordum onlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.