Sırf bu tiplerden dolayı son 15 senedir 15 defa alışveriş yapmamışımdır spotçulardan. Tekil satıcılardan almanızı tavsiye ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (82. sayfa)
-
-
Adama destan yazdım cevap olarak tamam diyor, iyice soğudum. Satış yapmaya niyetleri yok bence. Diğer arkadaşların attığı linklere de baktım tok satıcı yine, param güvende yok elden alırsanız alın gibi kibirli açıklamalar. Ülke de resmi dağıtıcı olmayınca girdikleri tripler bunlar işte, milleti de mecbur bırakıyorlar bu tiplere. Digital indirim beklerim ya, uğraşılmaz şunların tavırları gerçekten.
-
geçemedim hocam hala
-
Dijital candır hocam. Zaten çoğu spotçu, dijital işlerine hakim olmayan kişileri yolarak kazanç sağlama yolunu tercih ediyorlar. İşlerine gelmemişsinizdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu param güvendeyi niye kullanmıyorsunuz diye sormuştum. Adam kutunun içindeki CD yi alıp geri iade yapmaya çalışıyorlar demişti. Satıcı tarafında olmadığım için çok detay bilemiyorum ama bundan dolayı sadece kendim kargolarim parayı havale edersin diyorlar.
Bu oyunu evde 2. Kişi oynucak ayrı save nasıl oluyor yeni oyun değince diğer save üstüne mi yazıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni oyun deyince ayrı save dosyası oluşuyor bilginize
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
TV modeli nedir acaba hocam? Sizin TV 120 hz 'de 4K vermiyor görüntüyü 1080P' ye düşürüyor büyük ihtimalle. Çünkü bende 4K 120 Hz olarak görünüyor şuan kontrol ettim.
Sony xh9096 hocam 4 k tarafınada da baglı kablo acaba oyun deneme sürümünde bundan dolayı olabilir mi ?
TV özelliklerine baktım HDMI 2.1 ve 4K 120 Hz destekliyor. Normalde çözünürlüğü 1080P ye düşürmemesi lazım.. TV ayarlarında bir değişiklik mi yapmak gerekiyor acaba.. Deneme sürümü olduğundan zannetmiyorum. Başka bir oyunda denediniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 25 Aralık 2024; 16:1:3 >
Aynen öyle olmuş hocam tv ayarlarından 4k çıkışı ayarı aslında açıktı ama kapanmış tekrar aktif edince düzeldi, kalite modunda kasıyor sanırım o normal mi acaba bilmiyorum
Merhaba, oyunu kutu olarak dün aldım ve kurulum sonrasında altyazı seçeneğinde Türkçe bende çıkmadı. Yapmamız gereken bir ayar mı var ekstradan? Desteklerinizi bekliyorum.
-
Güncellmeyi yükleyin Türkçe desteği geliyor.
-
-
Yellow long a gelince tiger vanguard ne ki diyeceksin. Erlang a gelince de yellow long da neymiş diyeceksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 26 Aralık 2024; 13:11:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam elinde kafa tutan sarı bilge mi öyle birşey ona geldim gecemiyorum oyunu sildim Bu oyunu oynamak isteyen varsa önerim şudur..
Oynamayın!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X