Şimdi Ara

Black Desert Online (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anisotropic

VPN olarak hangi VPN'yi kullanıyorsunuz acaba girerken oyuna? Birde server seçiminden sonra VPN kapatılabiliyormuş sanırım, ban riski olur mu bu durumda sizce?

tunnelbear tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • level 60.04 rangerımı derslerimin yoğunlaşması sebebiyle satıyorum.(itemsizdir.heidelde 1.398.000.000 para vardır.detaylar için pm atabilirsiniz
  • Avrupa sunucularında oynayan Türkler dağınık mı?
    Özellikle 30 yaş üstü semi casual lonca veya tayfa arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulquiorra Cifer

quote:

VPN olarak hangi VPN'yi kullanıyorsunuz acaba girerken oyuna? Birde server seçiminden sonra VPN kapatılabiliyormuş sanırım, ban riski olur mu bu durumda sizce?

Ben dün şu oyunu alıp bağlanmak için tunnelbear denedim fakat sanırım engellenmiş o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fautzin

quote:

Orijinalden alıntı: Ulquiorra Cifer

quote:

Ben dün şu oyunu alıp bağlanmak için tunnelbear denedim fakat sanırım engellenmiş o.

betternet kullanıyorum hocam şu an, sorunsuz.

• teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

arkadaş şu oyunu 5. silişim belki düzelmiştir diye indiriyorum adamlar benim aynı sistemle 2k da 60 fps alıyor ben ben 1080p medium da 60 zor alıyorum extra grafikler kapalı şehrin içine girdiğimde 25-30 a düşüyor şakamıdır bu anlamış değilim sadece bu oyunda oluyor ne denediysem düzeltemedim birdahada bakmam suratına hele her adım attığınızda grafiklerin değişmesi bu kadar saçma bir şey yok yürüyorsun çimenler ağaçlar yer kendi kendine değişiyor çıldırmamak elde değil nasıl oynuyorlar şu oyunu bu haliyle anlamıyorum milletin verdiği paraya yazık

Bende aynı sebepten bıraktım oynamayı hangi ayarı yaparsan yap değişmiyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

arkadaş şu oyunu 5. silişim belki düzelmiştir diye indiriyorum adamlar benim aynı sistemle 2k da 60 fps alıyor ben ben 1080p medium da 60 zor alıyorum extra grafikler kapalı şehrin içine girdiğimde 25-30 a düşüyor şakamıdır bu anlamış değilim sadece bu oyunda oluyor ne denediysem düzeltemedim birdahada bakmam suratına hele her adım attığınızda grafiklerin değişmesi bu kadar saçma bir şey yok yürüyorsun çimenler ağaçlar yer kendi kendine değişiyor çıldırmamak elde değil nasıl oynuyorlar şu oyunu bu haliyle anlamıyorum milletin verdiği paraya yazık

Xbox kapatabilirsin.
    Özellik neydi?
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Xbox DVR kapatma googleye yaz orda anlarsın.
  • Arkadaşlar oyun açıkken coherentui.exe diye bir yan program arkada çalışıyor, marketplace, black spirit adventure, notice gibi ekranların çalışmasını sağlıyor bu. Ama marketplace'te arama yapınca neredeyse fps'i yarıya indiriyor. Kendiniz de deneyebilirsiniz, herhangi bir item araması yapın marketplace'te, fpsiniz de çok büyük bir düşüş oluyor. Eğer illa marketplace araması yapacaksanız, işiniz bittikten sonra control panel'dan tüm coherentui.exe'leri kapatın. Ondan sonra oyunda marketplace'e girip bir arama yapmadan kapatın ve fps'niz düzelicektir.

Yani kısaca ben her oyuna girdiğimde:
    1)Marketplace'te herhangi bir itemi aratıyorum
    2)Ctrl alt del > control panel > coherentui.exe'leri kapatıyorum
    3)Oyuna dönüp, marketplace'i açıp kapıyorum ve fps sıkıntısı yaşamıyorum
    4)Eğer bu andan sonra tekrar marketplace araması yapacaksam, aramayı yapıp işimi hallettikten sonra marketplace'i tekrar bir açıp kapıyorum sıkıntı olmuyor.

Ama şu anda black spirit adventure tekrar başladığı için günde 3 kere roll atana kadar (yani 3 saat boyunca) coherentui.exe'ye dokunmuyorum, sadece marketplace'te arama yapmamaya çalışıyorum, arama yapsam bile üstüne bi açıp kapıyorum marketplace'i.

Edit: Ayrıca çimenlerin vs. bir anda belirmesi pop-in denilen bir olay ve kesin bir çözümü yok. Ama oyunu düzgün bir ssd'ye koyarsanız gözle görülür derecede bir azalma oluyor. Bende pek düzelme olmamıştı ssd ile ama oyunu oynadıkça ve zaman geçtikçe daha az olmaya başladı. Geçen günlerde ssdim bozuldu ve konuda belirttiğim bazı sebeplerden dolayı oyunu bırakmıştım. Geçen hafta hdd'ye tekrar yükledim oyunu, baya bir pop-in oluyordu, npc'lerde bile. Ama biraz zaman geçtikçe düzelmeye başladı. Şehirlerdeki npclerde falan oluyor biraz sadece şu anda o da çok fazla fark rahatsız etmiyor artık alıştık

Birde world bosslarda, esc > settings > screen > remove other player effectsi tikleyin. esc > settings > games'de ise display other's name ayarının tikini kaldırın ve az aşağısında * view my pet only * yi işaretleyin. Böylece sadece kendi petinizi göreceksiniz, diğer oyuncuların skill efektleri ve isimleri görünmeyecek. Baya bir fps artışı sağlıyor bu 3 ayar world bosslarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 16 Mart 2017; 15:58:41 >

• Ip banının kalkacağı ile ilgili herhangi bir gelişme yada haber varmı arkadaşlar? Ve oyun hala B2P' mi?
  • ben hangi peti alacam nasıl alacam hiç bilmiyorum.yardım edecek yok mu
  • Bu oyunu satın almayı düşünüyorum ama 3 paket seçeneği var şuan, Starter's, Traveler's ve Explorer's paketlerinden hangisini almalıyım?
  • Oyunu oynayan varmı yada guild vs tarzı bi oluşum? Ben oyunu aldım ve başlayacağım ama hiçbir fikrim yok hangi class açıcam nasıldır bilmiyorum oynayan varsa pm den ulaşırsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Divergent

Bu oyunu satın almayı düşünüyorum ama 3 paket seçeneği var şuan, Starter's, Traveler's ve Explorer's paketlerinden hangisini almalıyım?

Ben bastakini aldım 9.99 olan

• nanoman N kullanıcısına yanıt
    öyle bir olay yokta better net şuan iyi oyun buy to play
  • Oyunda hiç mi türk guildi yok arkadaşlar?

• Yeni klas, içerik vs. açıklandı. Detayları linkte bulabilirsiniz :http://dulfy.net/2017/04/08/black-desert-new-content-announcement-for-2017/
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    bunlar ne zaman gelecek.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Yeni karakter Striker bu ayın 20'sinde Kore serverında çıkıyor, Dark Knight sanırım 3 ay sonra gelmişti buraya Asya çıkışından sonra. Yani Temmuz-Ağustos gibi gelir bizim tarafa yeni karakter. Diğer içerikler hakkında bir fikrim yok ama onlar da yeni karakter çıktığında veya çıktıktan 1-2 ay sonra falan gelir. Tahminim 2017 bitmeden bu içeriklerin hepsi EU/NA'ya gelir.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.