Şimdi Ara

bjk yönetimi dalga mı geçiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maç sonu yorumlara bakın tüm yöneticiler burnundan soluyor güya maçı hakem yüzünden kazananmışlar hakem onları şampiyonluktan etmiş diğer takımlara hakem lehine kararlar verirken bjkye hep haksızlık yapılmış buna rağmen yönetim onurlu bir duruş sergilemiş

maçı izlemesem olabilir diyecem ama maç boyu trabzon resmen tek kale oynadı çok net olmasada pozisyonlar buldu, a.gücü gibi trabzonda bjkye top göstermedi rezil bir performansı vardı bjknin, son anlarda penaltıvari bir pozisyon oldu ama bukadar ağlanmaz insan önce kendine bi bakar kazanmak için ne yaptım diye, hiçmi utanmıcaklardı maçı öyle bir penaltıyla kazansalar, oynamadan kazanmayı dürüstçe berabere kalmaya yeğler insanlar gelmiş yönetimlere.

• ekrem efendi avusturya milli takım oyuncusu orada top önüne gelecek ama açmış kolları hakeme koşuyor penaltı diye, önüne baksa yürüse golü atacak.
  • adam gibi top oynuyacaksın, rakibi seyretmek yerine topa basacaksın mücadele edeceksinönce. ondan saonra hakem bşr hata yapmış ise laf söylemeye hakkın olsun. koskoca klüp hakemin bir hatasına sığınmış ayıptır ayıp.

trabzonun kaçırdığı pozisyonlar ne olacak peki. gayet başa baş oynadılar hatta bazı anlarda üstündüler. önce futbolcularını adam et, top oynamasını hatırlasınlar.
  • ne alakası var arkadasım kötü top oynuyor diye bir takımın penaltısı verilmeyecek mi?
    oynadıgın futbolun hakkını almak baska elde edilen bir hakkının verilmesi baska haksız mıyım
    bu arada FB liyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

maç sonu yorumlara bakın tüm yöneticiler burnundan soluyor güya maçı hakem yüzünden kazananmışlar hakem onları şampiyonluktan etmiş diğer takımlara hakem lehine kararlar verirken bjkye hep haksızlık yapılmış buna rağmen yönetim onurlu bir duruş sergilemiş

maçı izlemesem olabilir diyecem ama maç boyu trabzon resmen tek kale oynadı çok net olmasada pozisyonlar buldu, a.gücü gibi trabzonda bjkye top göstermedi rezil bir performansı vardı bjknin, son anlarda penaltıvari bir pozisyon oldu ama bukadar ağlanmaz insan önce kendine bi bakar kazanmak için ne yaptım diye, hiçmi utanmıcaklardı maçı öyle bir penaltıyla kazansalar, oynamadan kazanmayı dürüstçe berabere kalmaya yeğler insanlar gelmiş yönetimlere.

sen onu aglama krali baskanina anlat bakiniz:futbolcular kasap

• quote:

Orijinalden alıntı: fod

ne alakası var arkadasım kötü top oynuyor diye bir takımın penaltısı verilmeyecek mi?
    oynadıgın futbolun hakkını almak baska elde edilen bir hakkının verilmesi baska haksız mıyım
    bu arada FB liyim

• Ahmet Çakar penaltı değil dedi. Erman Hoca ne dicek acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    GS BJK kardeşliği doğru mu ?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

quote:

maç sonu yorumlara bakın tüm yöneticiler burnundan soluyor güya maçı hakem yüzünden kazananmışlar hakem onları şampiyonluktan etmiş diğer takımlara hakem lehine kararlar verirken bjkye hep haksızlık yapılmış buna rağmen yönetim onurlu bir duruş sergilemiş

Açtığın konuda kapanmış. Daha önceki açtığın konuları unutmadım.
    -FB Hakemini bulur( BJK-FB maçından 10 gün önce açtığın konu)
    -FB Hakemini buldu ( Fırat Aydınus için açtığın konular)

Ne yaptı Fırat, %100 penaltı yı vermedi ve ofsayttan 3. gol oldu. Herşeye rağmen o maçta BJK daha iyi oynamıştı haketti dedim ben. Ama Penaltıyı verseydi keşke(ki gerçekten forumda bazı BJK lı arkadaşlarda veryansın etti, haklı galibiyetimizi gölgeledi hakem diye) Şimdi yine çocukca yorumlar yapıp, çocukca konular açıyorsun.

Son olarak bu maçı FB Acıbadem maçı ile ilişkilendirilmesine pes diyorum... Nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Zaten Aziz Başkan ve FB federasyonla kavgalı. Konuşmadı bile maçta. M.Ali Aydınlar(TFF YK Üyesi) daveti ile gelmiş. Ayıp gerçekten ayıp..

• pozisyonu penaltı falan değil.

Ki Egemen değdi mi değmedi mi diye Telegol'de Ahmet Çakar ve Sinan Engin monitörün içine girecekler neredeyse hala karar veremediler.

Bu pozisyonu hakem görmedi diye hakeme sallamanın manası yok.

Beşiktaş kazanacak oyun oynamadı, yöneticiler sorumluluğu üzerlerinden hakeme atmak istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

Ahmet Çakar penaltı değil dedi. Erman Hoca ne dicek acaba ?

ahmet cakar kimlerin adami belli oldu
  • quote:

quote:

penaltı deseydi sizin adamınız mı olacaktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferfecir06

quote:

quote:

Açtığın konuda kapanmış. Daha önceki açtığın konuları unutmadım.
    -FB Hakemini bulur( BJK-FB maçından 10 gün önce açtığın konu)
    -FB Hakemini buldu ( Fırat Aydınus için açtığın konular)

Ne yaptı Fırat, %100 penaltı yı vermedi ve ofsayttan 3. gol oldu. Herşeye rağmen o maçta BJK daha iyi oynamıştı haketti dedim ben. Ama Penaltıyı verseydi keşke(ki gerçekten forumda bazı BJK lı arkadaşlarda veryansın etti, haklı galibiyetimizi gölgeledi hakem diye) Şimdi yine çocukca yorumlar yapıp, çocukca konular açıyorsun.

Son olarak bu maçı FB Acıbadem maçı ile ilişkilendirilmesine pes diyorum... Nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Zaten Aziz Başkan ve FB federasyonla kavgalı. Konuşmadı bile maçta. M.Ali Aydınlar(TFF YK Üyesi) daveti ile gelmiş. Ayıp gerçekten ayıp..

fenerin hakemleri son 5 haftadan beri baski altina aldigini görüyorüm bunu göremeyecek kadar kör olan varsa benim sorunum degil tabi sen her maç takimina 10 penalti çalsalar bir sey yok dersin o ayri

• quote:

Orijinalden alıntı: fod

ne alakası var arkadasım kötü top oynuyor diye bir takımın penaltısı verilmeyecek mi?
    bu arada FB liyim

ben onu mu demişim,
    koca yönetimin takım kötüydü demek yerine bir pozisyona sığınıp herşeyi hakeme yıkmalarını anlatmaya çalıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

quote:

penaltı deseydi sizin adamınız mı olacaktı?

o simdi gaz aliyor ben onun da hakemligini bilirim Besiktas trübünlerine mars yazdirmistir zamaninda belki bizim yöneticileri bile ikna eder.
  • elini açıp penaltı bekleyeceğine koşup topa yetişse zaten gol olacak. sen topa koş hakem verirse gene verir penaltıyı.
  • 2-3 haftadır bjk lehine hatalar yapılıyor kimsenin sesi soluğu çıkmıyordu.şimdi daha eline çarpıp çarpmadığı belli olmayan yüzünden dert yanmaları çok komik.o zaman bizde fb maçında son dakikada ki santosa luganonun yaptığı hareket için yaygarra koparsaydık.adnan polat bile maçı haketmedik penaltıya sığınamayız dedi.
  • Buna penaltı verilmemesi neden bu kadar büyütülüyor anlamak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Buna penaltı verilmemesi neden bu kadar büyütülüyor anlamak mümkün değil.

Neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Buna penaltı verilmemesi neden bu kadar büyütülüyor anlamak mümkün değil.

Neden acaba

Adamın elinin üstündeki tüye değen topu hakemin görmemesi bu kadar abes mi?
    Lehimize hakem hataları olduğu gbi aleyhimize de olacak. Bu kural değişmeyecek.
  • Ahmet Çakar alenen aylardır Galatasaray düşmanlığı yapıyor. Şimdi de Beşiktaş'lılar aynı pozisyondalar.
    Bana göre ele çarpma varsa bile ancak parmakların ucu ile hafif bir değme var, topun yönü bile değişmiyor. Ve hareket zaten ceza sahası dışında.
    Buna gelinceye kadar zaten Trabzon'un da çok kaçırdığı şeyler vardı maçta. Bence Beşiktaş 3 puan kaybetmedi, 2 puan kazandı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.