Şimdi Ara

Bize Hangi Tip Forvet Gerekir Sizce?(kendi fikrim içeride)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mevlütün alındığını ve yabancı bir forvet alacağımızı varsayarak,bana kalırsa bize ivan zamorano tipinde bir golcü lazım.Hızlı,güçlü,kafa toplarında iyi bir adam yani.Burak,umut ve mevlüt hemen hemen aynı tip forvetler,kanat forvet oynayamazlar,hızlı değiller,kafa toplarında iyi değiller,sadece ceza alanı golcüsü bunlar,Burak arada iyi şutlard açıkarır o kadar.Günümüzde Zamorano tipinde pek adam yok ama mesela David Villa bu tarz bir oyuncu,çoğu kişi istemese de Gomis de bu tarza uyan bir futbolcu.

• Gomis ağır adam.Drogba bile olsan bu ligde ağır adamın ne sıkıntılar çektiğini gördük.Bize çılgın atacak ya da son vuruş ustası lazım Gomis böyle bir adam değil.Gençken iyiydi çok isterdim ama şuan olmamalı.

İlla yıldız gelecekse Burak tek santrafor oynasın kanada Hulk gelsin halkın takımı olalım.(Espriyi kes)

• Şu biçim Benzama tarzı paslaşmayı bilen

Orijinalden alıntı: Coldwalker

Mevlütün alındığını ve yabancı bir forvet alacağımızı varsayarak,bana kalırsa bize ivan zamorano tipinde bir golcü lazım.Hızlı,güçlü,kafa toplarında iyi bir adam yani.Burak,umut ve mevlüt hemen hemen aynı tip forvetler,kanat forvet oynayamazlar,hızlı değiller,kafa toplarında iyi değiller,sadece ceza alanı golcüsü bunlar,Burak arada iyi şutlard açıkarır o kadar.Günümüzde Zamorano tipinde pek adam yok ama mesela David Villa bu tarz bir oyuncu,çoğu kişi istemese de Gomis de bu tarza uyan bir futbolcu.

Fifa 98 İnter'de zamorano-ganz ikilisi çılgın atıyordu,vay be ne zamanlardı

Zamorano şimdi oynasa çok para ederdi bayağı bi bonservis bedeli verilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: Coldwalker

Mevlütün alındığını ve yabancı bir forvet alacağımızı varsayarak,bana kalırsa bize ivan zamorano tipinde bir golcü lazım.Hızlı,güçlü,kafa toplarında iyi bir adam yani.Burak,umut ve mevlüt hemen hemen aynı tip forvetler,kanat forvet oynayamazlar,hızlı değiller,kafa toplarında iyi değiller,sadece ceza alanı golcüsü bunlar,Burak arada iyi şutlard açıkarır o kadar.Günümüzde Zamorano tipinde pek adam yok ama mesela David Villa bu tarz bir oyuncu,çoğu kişi istemese de Gomis de bu tarza uyan bir futbolcu.

Fifa 98 İnter'de zamorano-ganz ikilisi çılgın atıyordu,vay be ne zamanlardı

Zamorano şimdi oynasa çok para ederdi bayağı bi bonservis bedeli verilirdi.

aynen.şimdikiler forvetmi.zamorano,salas gibi adamlar yeni neslin alayını cebinden çıkarırdı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baroş'un gençliği
     Bize Hangi Tip Forvet Gerekir Sizce?(kendi fikrim içeride)
  • Burak önüne atılan topu alıp giden cinsten bir forvet ki adam akıllı hücum organizasyonu görmek isteyen bizler için büyük dezavantajdır bu. Bize ayağında top tutup top dağıtma becerisine sahip, duvar olabilecek bir adam lazım. Bu sayede başta Sneijder olmak üzere tüm oyuncular hücumda daha etkin bir rol oynar hem de ileriye atılan her top duvardan seker gibi geri dönmeyeceği için takım daha az yorulacaktır. Burak gol atıyor doğru ama bu yanıltıcı, beni de yanılttı ben daha fazlasını bekliyordum ondan. ' adam gol atıyor daha ne istiyorsun ' diyenlere şu soruyu sormak lazım ; oyunun içinde, hücum organizasyonlarında ne kadar var, ne kadar katkı yapabiliyor ? Dediğim gibi gol atması yanıltmasın 70 dakika tek bir hücum organizasyonunda bulunamıyorsak bunun sebeplerinden biri de kendisidir. Kalan sürede bir tane sallayıp maçı alıyor olabilir ama alamadığı maçlar ? Ondan sonra milyon tane konu açılıyor ' adam gibi hücum organizasyonumuz yok, mancini istifa :( '

• 5-10 metreye pas atabilsin top sürebilsin top tutabilsin hızlı olsun son vuruşları iyi olmasa da olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.