Şimdi Ara

biz niye takside öne oturuyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    erkekler hep öne bayanlar arkaya oturuyor

tekde binsek hep öne gidiyo ayaklarımız

bunun açıklaması varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electi -- 4 Mart 2013; 2:15:54 >

• 2 kişi binersek bindiğim kişinin yanına otururum, sende sorun var. 2 bayan 1 erkek varsa taksici erkek olduğu için yanına erkek oturur racon böyle
  • kızın yanına otursana oğlum niye öne oturuyorsun kızı kaçırır gibi.
  • Para çıkışmazsa arkadan çok zorlanırım dediğin için olabilir mi ?
  • 3 kişiysek öne binerim onun dışında hep arkadayım.
  • Dar gelirliğin alemi yok alın araba verin şoföre
  • Kolay müdahale edebilmek için, abi şuradan git, az yavaş git, aman dikkat et, diyebilmek için..
    Ama yok rahat biriysen, ben paramı veririm beni evimi bırakırsın olay bundan ibaret diye düşünen biriyse arkaya oturur, keyfine bakar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkaya oturmayı sevmiyorum, önde sağı solu izleyebiliyosun, taksici ile muhabbet ediyosun vs vs...
  • artık rüzgarda öne oturacak
  • Pek taksiye,dolmuşa,otobüse binmedim hiç racon nedir nasıldır bilmem. Akbili basmayı bile bilmezdim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O anki psikolojime bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

O anki psikolojime bağlı

Kesinlikle, canım muhabbet etmek istiyorsa öne oturur yolda biraz bıdı bıdı yaparız taksiciyle. Ama baktım kafam bozuk veya bişeyler düşünüyorum. Geçerim arkaya camdan dışarı baka baka düşünürüm.
  • Arkaya otururum her halukarda. Taksicilerin boş muhabbetlerini dinlemek istemiyorum ve trafikte sinyal vermeden saçma sapan hareketlerini görünce laf sokuyorum, tatsızlık çıkıyor sonunda.

Hatta bi kere taksiciye neden sinyal vermiyorsun hiç diye sormuştum aldığım cevap şuydu ;

- GOLUM YORULUYU HIIAAA....NA GOYUM

adamların zihniyeti böyle.
  • sürekli araba kullanmanın verdiği alışkanlıktan ötürü hep önde oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Pek taksiye,dolmuşa,otobüse binmedim hiç racon nedir nasıldır bilmem. Akbili basmayı bile bilmezdim ben

Hangi Türkiye'desin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luis Figo

Erkekler toplumda her zaman kadınlara göre baskındır, sen şimdi arkada oturup kadın önde oturursan erkeğin doğasına aykırıdır ki kadınla yan yana oturmakta bence ters.

şimdi kız arkadaşınla taksiye bindiğinde
    o arkaya sen önemi oturucan
  • Sırf muhabbet ve yön tarifi için öne oturuyorum.
  • Taksici muhabbeti nedir ya ?Ne zaman taksiye binsem süren 45 yaşından küçükse ağzından çıkan 5 kelimeden 4ü küfür bu adamla ne muhabbeti yapılır ki ?
    Kadın falan olunca tabi ki öne erkek oturmalı elin adamının yanına kız mı oturtacan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.