ama konudışında ağlayan erkek var. ağlamalarının sebebi; 1- sadece bugünü düşünüyorlar. 2- kısa vade rahatları, uzun vade rahatlarından daha önemli. 3- tembeller-plansızlar-zora gelemiyorlar 4- öncelik belirlemede hataları var. mesela futbol hayatında kesinlikle öncelik olmamalı. vakit dahi ayırmaman gerek. 5- adam sorunu olmadığında geçmişte olan sorunlar üzerine düşünmüyor. o sorunlar tekrarlayabilir ama adam gelirse bakarız deyip geçiyor. 6- kısa kesmek gerekirse, ağlamasının tek sebebi var o da para sorununu çözememiş bir hazıryiyici olması. sanıyorki anne babası gibi davranacak dışardakiler, millet elinin tersiyle itince foruma ağlamaya geliyorlar. olan aynen bu. peki niye güçlüyoz. kardeşim para bizde. para bizde olunca alem önünde sırada.. bir telefona 20 eskort kız gelir. 20 tane evlenecek kız bulursun. 30 farklı restorana gidersin, 40 kişi senin keyfin için aynı anda çalışabilir ve 50 kişilik kadro sana ürünler hazırlar. |
biz erkekler olarak çok güçlüyüz

-
-
Hocam bugun cok keyfim yerinde vallaha hicbir seyi kafaya takmayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tamam bugün kafan iyiyse yarının ne olacağı kimin umrunda ki zaten dimi ;)
-
Aynen öyle reis sal gitsin hafta ici zaten berbat geciyor bari bugun iyi olsun
Oke. benim haftaiçi de iyi geçiyor hajı.bende sıkıntı yok :D
-
Reis kac saat calisiyon bi ara cok sövuyordun yok kolelik ediyoruz yok daha cok çalışmam lazim vs diye
şuan işteyim hocam. 12:00 de geldim işe şuan saat burda 14:00 birazdan çıkıcam.
ben işyerinde artık istediğim saat işe geliyorum. hergün 11 de geliyorum dh konudışında takılıp dolarları cuggalıyorum ay sonunda.
çalışmasam dünya turuna çıkarım dh konudışındaki ağlayanlarla muhattap olmam daha iyi olabilirdi tabi ama buna da şükür demek gerek.
-
-
Bazı yerlerde haklısın ama hepsinde değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 28 Mayıs 2022; 16:59:26 > -
yurt dışında iş bulmak için ne yapmalıyız üniversite bittikten sonra hocam bi kaç taktik verebilr misin mesela internetten ingilizce iş ilanlarına başvuru yapsak olur mu
-
birçok yol var.birçok ülke var. 200 ülke var desek türkiyeyi çıktığında 199 tane hedef var. hepsi yurtdışı oluyor.
öğrenci olarak gidersin, türk firmasıyla işe girer gidersin, baban zengindir direkt yatırım yapar gidersin..seçenekler çok fazla. diyceksin ki aşırı zengin olsam sana sormazdım bile...
peki fakirliğin ne kadarındasın o da önemli. mesela 20bin doları zar zor toplayanda fakirdir, bin doları bile toplamakda zorlanan da fakirdir. sen hangi kısımdasın.
dahası hangi kısımda olduğun bir nebze önemli, diğer önemli kısım. senin hedefin nedir? hedefin sağlam ülkeye kapak atıp 20 yıl içinde varlıklı olmak mı, yoksa gidip biraz paçayı toplayıp memlekete dönmek mi.
bak görüyormusun biton soru var, adam geliyor nasıl gitcem diyor.seni tanımıyorum ki ben, sen en yakın yerleşim merkezine 50km mesafede dağın başında şantiyede yatıp "olsun dolar biriktiriyorum iyi oluyo şantiyede yiyoz" mu diyen birisin, yoksa "gece alemlere akalım kanka akşam, ya boşver parayı keyfine bak" diyen biri misin.. sen bile belki tam olarak neye odaklandığını bilmeden, gelip buraya ben nasıl gitcem gibi bir soru soruyorsun kardeşim.
ingilizce iş ilanlarıyla falan olmaz o iş. avrupada suratına bakan da olmaz istersen odtü ingilizce olarak bilgisayar mühendisliği bitir, adam banane der. çakar 2500 euro hadi bilemedin 3500 euro maaşı geçer. sen hangi suriyeliye çuvalla para teklif ediyorsun? ne kadar bilgili olursa olsun o adam şam üniversitesinden mezun bir arap sonuçta. şahsen benim düşüncem bu. he sen gurbetçi çocuğu olursun orda doğar büyürsün oranın ünilerinden mezun olursun o zaman değişir..
neyse sayfalarca yazılabilir konu da uzar. ben sana kısa kesiyim. "dil okuluyla irlandaya git." tabi sonu çok süper mi olur orasını bilemem. ben şahsen türk firmasıyla gitmeyi seçtim ve para varsa gelirim dedim.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X