|
Merhaba arkadaşlar, başlıktanda kısaca anlaşıldığı gibi 5 yıllık, evlilik yoluna girmiş ilişkide içimde bişiler bitti görüşmek devam etmek istemiyorum çabalamaktan talihsiz durumlardan çok yoruldum kendimi tükettim kararımdan eminim diyip kestirip atmayan ilişkiyi kurtarmak için konuştuğunuzda bende özlüyorum ama yapıcak bişi yok diyen, daha fazla üstelemeyip 2 gün sustuğunuzda size isminizle hitap ederek nasılsın merak ettim yazan kısa kısa mesafeli konuşmaya devam eden bir kadının düşüncesi amacı ne olabilir ? Yani 2 gün susunca merak edip yazıyorsa içinde hala bişiler var demek olmuyor mu ? Telafi çözüm görüşme yollarını neden reddediyor olabilir ? Yani arkadaşlar kararında eminse ve bittiyse görüşmüyorsa siz çabaladıkça kararından emin olduğunu söyleyip duruyorsa, kadından şunu duymayı bekliyor insan lütfen daha fazla uzatmayalım böylesi acı veriyor her yerden iletişimi kesmemiz doğru olucaktır. Fakat böyle bir talep olmuyor. Ailem bişileri bilmiyormuş gibi kızım gelmiyorsun artık diyor biz ayrıldık doğru hoş olmaz diyemiyor işleri güçleri bahane ediyor. Ailem sorgular diye mi kaçıyor yoksa illaki barışırız aile gözünde itibar bozulmasın diye mi kaçıyor ? Durumlar bu şekilde, tahmin düşünce ve önerilerinizi bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı