Şimdi Ara

vizeye 10 gün kala hoca bıraktım dedi./ son durum: bıraktı/GEÇTİM BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler, bugün rahatsızdım derse gidemedim. arkadaşa da yerime imza atmasını rica ettim. hoca normalde yoklamayı saymıyordu. şansıma bugün sayacağı tuttu :( imza attırdığım ortaya çıktı yani anlayacağınız her neyse hoca hanım imza attıranlara epey atarlanmış, "vizelere, finallere girmesine gerek yok bu arkadaşların ve sakın odama bu konu hakkında gelmesinler" diye açıklama yapmış. üniversiteye bu yıl geçiş yaptığımdan dolayı ilk defa imza attırdım kendi adıma şansıma da bu olay oldu. biliyorum haksızım ve hak ettim ama bu olay canımı çok sıktı o yüzden yazıp rahatlama gereksinimi duydum.
    Edit:
    Bugün konuşmaya gittim. Hiç dinlemeden çık dışarı dedi. Insan gibi ozur dileyip ultra dil döktüm ama hiç dinlemedi
    Edit2: bugün final sonucu aciklandi, şu an dersi geçiyor gozukuyorum. Bir daha da kimseye imza attirmam sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi En normal anormal -- 2 Haziran 2016; 21:49:41 >

• Olabilir böyle şeyler bozma moralini. Hocanın yanına git hasta olduğu ilk defa yaptığını ve hatalı olduğunu söyle. Çok diretirse, ben yine sınavlara çalışıp gireceğim, siz bilirsiniz de ve odasından ayrıl. Katı biri değilse bırakmaz hayatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocayı tanımıyorum ama üç haftalık izlenimlerime göre inatçı bir kişiliği var. söylediğiniz gibi gidip konuşmayı deneyeceğim, aslında moralimi bozmazdım lakin aklımda yatay geçiş fikri vardı alttan ders kalınca yatay geçiş imkansız oluyor
  • Kendisine anlayış göstermesini ve kişisel problemlerden ötürü gelemediğini ve dersi ciddiye aldığın için imza attırdığını ve eğitim sürecinde önemli olan şeyin bilgilenme olduğunu söylemelisin. Başarılı olduğun bir ders ise bu çok büyük bir haksızlık. Size en ufak bir saygısızlığımın olmadığını , bunu neden yaptığınızı anlamıyorum.

Daha Fazla Göster
  • kopyadan falan yakalansam haklısın derdim de çok da büyütülecek bir olay değil benimkisi. kendisi yaklaşık 10 yıllık öğretim görevlisi ve adım kadar eminim ki üniversitede
    öğrencilik yıllarında yoklama için başkasına imza attırmıştır. @Plan-B

Aklımda bu da vardı ama bu moralle hiçbir derse çalışma isteğim kalmadı @Mr. Hyde

dediklerinizin aynısını anlatacağım ama dinleyeceğini hiç sanmıyorum. sınavlarından yüksek not ile gececeğimi düşündüğüm bir dersti @tokatatanosuruk

dediğim gibi aslında pek yoklama ile yüz göz olmayan bir hocaydı hatta geçen haftalar da başkası yerine imza attılıyor diye geyik dönmüştü, hoca da "istedikleri kadar imza attırsınlar dersi dinlemedikten sonra geçemezler" demişti, mukadderat işte... @dtcfli

• quote:

Orijinalden alıntı: En normal anormal

kopyadan falan yakalansam haklısın derdim de çok da büyütülecek bir olay değil benimkisi. kendisi yaklaşık 10 yıllık öğretim görevlisi ve adım kadar eminim ki üniversitede

Aklımda bu da vardı ama bu moralle hiçbir derse çalışma isteğim kalmadı @Mr. Hyde

dediklerinizin aynısını anlatacağım ama dinleyeceğini hiç sanmıyorum. sınavlarından yüksek not ile gececeğimi düşündüğüm bir dersti @tokatatanosuruk

dediğim gibi aslında pek yoklama ile yüz göz olmayan bir hocaydı hatta geçen haftalar da başkası yerine imza attılıyor diye geyik dönmüştü, hoca da "istedikleri kadar imza attırsınlar dersi dinlemedikten sonra geçemezler" demişti, mukadderat işte... @dtcfli

Eğitimin amacını yazdığım yeri sonra söyle. Eğer ısrar ederse.

Ödev verirse diğerleri gibi 1-2 sayfa yapma. Güzel biçimde emek verildiğini hatırlatır şekilde hazırla. Kısacası turboya bas. Eline hiçbir şekilde koz verme. sınavına ciddi bir şekilde çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceSSS -- 25 Mart 2016; 19:51:25 >

• yatay geçiş düşünüyordum, tüm hayallerim yıkıldı cidden. şu an bıraktım diyen hocanın dersini kafamda bitirsem bile diğer dersleri bile çalışmak istemiyorum.

kopyadan falan yakalansam haklısın derdim de çok da büyütülecek bir olay değil benimkisi. kendisi yaklaşık 10 yıllık öğretim görevlisi ve adım kadar eminim ki üniversitede

Başkasının yerine imza atmak kopya kadar can sıkan bir durum,Arkadaşımın basina geldi 2 sene o dersi veremedi(ders secmeliydi) araya adam soktular dersi değiştirdiler.Ben hocanın yanına gitmemenden yanayim yinede sen bilirsin..sonucu yazmayı unutma

• aynen dediğin gibi yoklama konusunda epey hassas hocalar var ama bu hoca takmıyordu, büyük ihtimal o an ya da bugün başka bir şeylere canı sıkıldı ve bu patlamayı yaşadı. ne yapalım sağlık olsun ama kesinlikle yanına konuşmaya gideceğim, sonucu paylaşırım burada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O iş öyle olmuyor hacı. Benim bi bayan hoca var. Eskiden pek takmazmış bu imza olaylarına. Sonra biri yine başkasının yerine atmış imzayı o kişi de gitmiş eyleme katılmış. Ordan da gözaltına alınmış. Hocayı direk disipline vermişler Hoca böyle 2 3 kez sıkıntıya girmiş. Yani senin başına bir iş gelse o hoca sorumluydu çünkü imzaya göre sen ordasın.

• Egoist ...... Çok fena sövesim geldi hanım mı adam mı fark etmez. Haklı da olsa insan bi dinler

• Hocaya sor bakalım kendisi üniversite hayatında hiç mi imza attırmamış. Ben kızmasına bir şey demiyorum, adam dil dökmüş bu dinlememiş bile. Ciddi bir şekilde uyarırsın biter. Bir daha olursa bakmazsın göz yaşına.

Orijinalden alıntı: telebreathe

quote:

Orijinalden alıntı: RyuRex

Egoist ...... Çok fena sövesim geldi hanım mı adam mı fark etmez. Haklı da olsa insan bi dinler

Allah aşkına neresi egoist? Kadının şikayet etmediğine dua edin.Başkası adına imza attırmak yasal suçtur hem atan hem attıran okuldan uzaklaştırma cezası alır.

Derse gelmeyeceğin zaman mail atıp mazeretini bildirirsin, o gün için yok yazmaz seni.Çoluk çocuk işi yapıp hoca yaptırım uygulayınca hocayı suçluyorsunuz.

altı üstü bir ders. memur kafasından çıkmak lazım biraz. tepki gösterebilir, kızabilir. ceza olarak bi ödev verebilir, bir şey yaptırabilir. devamsızlık hakkını full doldurup bundan sonra hep gelmesini sağlayabilir. bunlara eyvallah. dersten bırakması vicdansızlık demek kesinlikle az kalır. yaptığı ceza almamı gerektirecek ağır küfürlere karşılık geliyor.

• dinlenecek bir şey yokmuş :D :D

Konuştum ve kaldığımı tasdikledim beyler.

sana tavsiyem biraz bekle. 1 hafta sonra falan güzel bir mail at. içten bir şekilde durumunu anlat. konuşarak seni domine edebilir bu yüzden mail daha avantajlı. yatay geçişini durumunu her şeyini anlat. kişisel problemlerim var psikolojik vb. diyebilirsin yani hocanın kalbine dokunabilecek ne varsa abartmadan, sırıtmadan yaz. baktın hiç ses yok vize haftası geldi. okulda soruştur böyle babacan biri lazım sana bölüm başkanı falan biraz yetkisi olan. öyle biri bulabilirsen ona anlat durumunu hocayla konuşursa rütbeli biri hoca kesin ikna olur. ama tabiki bu da kendi içerisinde risk barındırıyo. çünkü yaptığın her ne kadar bana göre büyük bir şey olmasa da yasal olarak suç. o yüzden birilerinden yardım isteyeceksen bölüm başkanı vb. karakterini iyi bilmen lazım. benim bi arkadaşım bu şekilde çözmüştü. bölüm başkanları çok kafa adamdı halletmişti. umarım sorununu çözersin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.